Keystone logo
University of New York - Tirana (UNYT) Mastergrad i internasjonal og handelsrett (llm)
University of New York - Tirana (UNYT)

Mastergrad i internasjonal og handelsrett (llm)

Tirana, Albania

Request duration

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Med den voksende betydningen av verdenshandelen og det globale samfunnet, forventes økonomer, forretningsfolk og praktiserende advokater å se med nøyaktighet og tillit utover
nasjonale juridiske jurisdiksjoner.

Dette programmet er fokusert på lov og juridiske rammer for det internasjonale samfunnet, samt på de store juridiske problemene rundt globale markeder.

Mastergrad i International og Commercial Law (LLM) ved University of New York, Tirana, i samarbeid med University of Greenwich (UK), er et tverrfaglig program åpent
til både praktiserende advokater og andre fagfolk i samfunnsvitenskap, næringsliv og økonomi.

LLM er designet for å møte behovene til et bredt spekter av profesjonelle post-graduates fra all faglig bakgrunn i samfunnsvitenskap, inkludert økonomi, næringsliv og lov.

Nyutdannede vil være utstyrt med de ferdighetene som kreves for en rekke karriere innen internasjonal lov. Etter ferdigstillelse vil kandidater kunne:

• Forstå de materielle juridiske prinsippene i offentlig internasjonal og bedriftsrett
• Forstå de materielle juridiske prinsippene i et valgt studieområde som tilbys innenfor programmet;
• Presentere funn og konklusjoner ved hjelp av et selvstendig faglig forskning.

Programstruktur

Programmet vil bli undervist av UNYT helt på engelsk, i heltid (14-18 måneder) eller deltid (24-30 måneder) moduser. Det vil være to undervisningsvilkår og det tredje semesteret (inkludert sommeren) vil bli viet til studenten som produserer en veiledende avhandling.

Programmet har blitt spesielt utviklet for å jobbe studenter, med forelesninger som går om kvelden og / eller i helgene. Strukturen gjør det mulig for spredningen av kontakttimer over seks helger per kurs og gir studentene mulighet til å lese materiale før kursene og forberede seg på flere interaktive økter i løpet av helgerkontaktiden.

I tillegg kan studentene benytte anledningen til å tilbringe minst en uke ved University of Greenwich i løpet av sine studier for å benytte seg av Institute of Advanced Legal Studies-biblioteket i London som en del av sin avhandling.

LLM-programmet består av to kjernefag og ett valgfag som er valgt ut fra en rekke alternativer (90 studiepoeng totalt), samt en betydelig forskerkomponent som innebærer en avhandling på 15 000 ord (60 studiepoeng) og to obligatoriske forskningsmetoder / metodikk kurs (15 studiepoeng hver).

Undervisning og vurdering

Programmet inneholder en kombinasjon av forelesninger og deltakende og problemløsende økter ledet av lokale og utenlandske spesialister. Studenter på programmet har tilgang til interaktiv lovlæringsprogramvare og et stort antall dedikerte elektronikkrettsressurser, som LexisNexis, Westlaw og Lawtel.

Opptakskrav

• En første grad i lov, eller i humaniora og samfunnsvitenskap, eller i relaterte disipliner fra en akkreditert institusjon
• Et vellykket intervju med programdirektøren eller hans designeren som viser modenhet, evne og personlig motivasjon
• Hvis en søkeres fremmedspråk ikke er engelsk, er bevis på kompetanse på engelsk gjennom en anerkjent internasjonal engelsksprogkvalifikasjon (TOEFL 213-dataark / IELTS Nivå 6.0) eller annet dokument som anses som egnet, for eksempel å studere for en første grad gjennom engelskspråklig, etc. For sistnevnte vil kandidatene bli intervjuet og kan bli pålagt å sitte en diagnostisk test administrert av skolen


Økonomisk støtte

Det er UNYTs filosofi at alle bør streve for å oppnå en høyere utdannelse og at ingen student skal avskrekke seg fra å søke utelukkende på grunn av økonomiske vanskeligheter. Dermed er det satt opp en plan for økonomisk bistand for å støtte potensielle studenter av fortreffelighet.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Online LLM in International Law and Treaty Law
  • Washington, USA
  • Gambia Online, Gambia
 • Phd i internasjonal lov og traktat lov
  • Washington, USA
  • Gambia Online, Gambia
 • Diplom i internasjonal menneskerettighets og humanitær rett
  • Frankfurt an der Oder, Tyskland