Keystone logo
University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

Introduksjon

Takk for din interesse for University of Missouri School of Law!

Law Department ved University of Missouri ble grunnlagt i 1872. Siden da har lovskolen produsert velafrundede advokater som er følsomme for etiske problemer, forberedt på å betjene klienter og er klare til å være ledere i å fremme rettferdighet for staten Missouri og nasjonen.

I Mizzou Law er vi stolte over å kunne tilby en rimelig, tilgjengelig juridisk utdanning . Rimelighet er kombinert med dyktighet i juridisk utdanning. Vårt fakultet er anerkjent for vitenskapelig arbeid og undervisningstrening. Fakultetets medlemmer betraktes som eksperter på sine fagområder og er regelmessig sitert i de nasjonale media i utsalgssteder som The Washington Post, The New York Times, The Christian Science Monitor og Wall Street Journal. Nasjonens ledende patentrett blogg er forfattet av en professor i Mizzou Law som har vitnet før kongressen om patentrett reform.

Våre studenter får en utfordrende og praktisk utdanning . Vår prøveopplæringsprogram gir studentene en praktisk opplevelse, inkludert muligheten til et januar-kurs med utmerkede dommere og advokater og et avansert prøveutøvelseskurs undervist av en av de ledende advokatassistentene i Missouri. Mizzou Law studenter har mulighet til å videreutvikle sine ferdigheter i et av våre kliniske programmer - Criminal Prosecution Clinic, Juridisk Entreprenørskap, Familievoldsklinikk, Innocence Clinic, Mediation Clinic og Veterans Clinic - eller to praktikum - Utleier / Leietaker Practicum og Lovgivende Practicum .

Som nasjonal leder innen tvisteløsning søker vi å supplere en sterk tradisjonell læreplan med en orientering mot lawyering som et problemløsende arbeid . Vårt senter for studiet av tvisteløsning er nasjonalt anerkjent, med ledende lærde fra hele landet som tjener som stipendiater. Mizzou Law har blitt tildelt "Recognized Course Provider" status av Chartered Institute of Arbitrators for fire kurs i JD-programmet, inkludert tre voldgiftskurs.

Vi støtter studenter i deres søken etter en juridisk grad mens de er her i Hulston Hall, men vi vet også at det er livet etter lovskolen . Vårt karriereutviklingsteam tilbyr studentene personlig oppmerksomhet ettersom de undersøker karrieremuligheter og et bredt spekter av karriere-relaterte programmer.

Liv etter lovskole starter ofte med barprøven. I juli 2016 gikk Mizzou Law-alumni som tok Missouri Bar Examination for første gang på en rate på 87,5 prosent - mer enn fire poeng høyere enn statsgjenomsnittet.

Karriereutviklingsarbeidet støttes av et alumni-nettverk strekker seg vidt og bredt , både geografisk og i praksisområder. Det inkluderer alumner som praktiserer i hvert fylke i Missouri, i 50 stater og i 22 land rundt om i verden. Du finner våre alumner på alle områder av praksis: offentlig tjeneste, regjeringen, næringslivet, akademia, tvisteløsning og advokatfirmaer i alle størrelser. De tjener som medlemmer av den amerikanske kongressen og generalforsamlingen i Missouri, anklagere og offentlige forsvarere, som gründere, og som partnere i noen av landets mest prestisjefylte advokatfirmaer. Mizzou Law alumni er ledere av The Missouri Bar - seks av de siste 15 presidenter i baren er våre kandidater.

Tilfredsstiller ikke nysgjerrigheten din? Kontakt oss!

Curriculum

Studentene beskriver ofte den akademiske atmosfæren ved MU som utfordrende, men med vekt på å lære snarere enn konkurranse. Kurs tilbyr studentene et bredt og balansert perspektiv på lov og juridiske institusjoner for å forberede dem på et bredt spekter av karrierevalg i loven, samt alternative karrierer overalt i landet.

Studenter

Førsteårsklassen er delt inn i to seksjoner med ca. 60 studenter i hver seksjon. Omtrent 75 prosent av de øvre nivåklassene har gjennomsnittlig færre enn 25 studenter.

Den gjennomsnittlige alderen for student varierer fra 24 til 26, med studenter som starter lovskole fra 20-årene til 60-årene.

JD-innmeldingen er 336 for akademiske år 2016-2017, med 40 prosent kvinner og ca 18 prosent minoritetsstudenter.

Studenter på Mizzou Law opplever små klassestørrelser med klar tilgang til fakultetets lærde. Student-fakultetet er for tiden 9,4: 1.

Beliggenhet

Skoleens romslige og moderne bygning, Hulston Hall, ligger i hjertet av den vakre University of Missouri campus, innen lett gangavstand fra universitetets berømte kolonner, student senter og rekreasjonssenter. Hulston Hall åpnet i 1988 og huser lovskolens klasserom, bibliotek, studentorganisasjonskontorer, stue og spisestue. Som en student sa nylig: "Du skal ha alle klassene dine her, du skal spise her og du kan til og med sove her - men du skal også ha det gøy her."

Spesielle funksjoner i Hulston Hall inkluderer våre Courtrooms opptaksutstyr for å hjelpe studenter i å praktisere og perfeksjonere ferdighetene til muntlig argumentasjon, advocacy og rettssaker; lovbibliotekets omfattende samling av juridiske forskningsdatabaser og trykkmaterialer til studier og forskning på alle områder av loven; og vårt team av lovbibliotekarer - flere med juridiske grader - IT-fagfolk, og ansatte til å bistå juridiske forskere med å få tilgang til og bruke bibliotekets samling.

Universitetet Missouri ligger i sentrum av Columbia, Missouri, som ofte refereres til som "Collegetown USA". Med en befolkning på rundt 110 000, ligger Columbia i sentrum av Missouri, halvveis mellom St. Louis og Kansas City og ca 30 minutter fra statens hovedstad, Jefferson City. Columbia er rutinemessig vurdert som en av de beste amerikanske byene å bo i.

Det som gjør Columbia til et flott sted å bo, er et spørsmål om individuell smak, men vi liker det omfattende nettverket av stier, betegnelse som et knutepunkt for kunst og kultur, hjem for Sørøst-konferansesport og mange festivaler.

Akkreditering

Law of Law er et chartermedlem i Association of American Law Schools. Law School er fullt akkreditert av American Bar Association. Spørsmål vedrørende ABA-akkreditering kan rettes til Kontoret for juridisk utdanning, American Bar Association, 321 North Clark Street, 21st Floor, Chicago, IL 60654-7597 eller 312-988-6738. Grunnleggende opplysninger om Juridisk Skole utgis årlig i ABAs offisielle guide til lovskoler.

Studentklager som impliserer overholdelse av de standarder som er pålagt av American Bar Association Seksjon om juridisk utdanning og administrasjon til baren, skal innleveres skriftlig hos dekan for akademiske saker, eller hvis klagen involverer personen som tjener i den kapasiteten, med dekanen av lovskolen.

Klagen skal inneholde datoen da klagen blir innlevert. Klientens navn og adresse og en beskrivelse av klagen.

Beskrivelsen av klagen skal inneholde en beskrivelse av akkrediteringsstandarden som lovskolens handling eller passivitet impliserer.

Associate Dean for Academic Affairs (eller dekan for Law School) vil undersøke klagen og svare klageren skriftlig innen 30 kalender dager etter mottak av klagen. Svaret vil indikere om lovskolen har tatt noen korrigerende tiltak, eller hvis ikke, årsakene til at det ikke gjøres noe.

Steder

  • Columbia

    Columbia, USA

    Spørsmål