Keystone logo
University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

Introduksjon

EN AV LANDETS TOPPENE LOVSKOLENE, er University of Minnesota Law School en leder i å forberede studentene på å løse de komplekse sosiale, økonomiske og forretningsmessige problemene i vår tid. Vår eksepsjonelle fakultet, nyskapende læreplan og uovertrufne kliniske og erfaringsmessige læringsmuligheter utstyre studentene til kravene fra det 21. århundre.

Vi kjennetegnes ved en sjelden kollegial kultur som vektlegger teamarbeid, problemløsning, ledelse og overtalelse. Studentene lærer å tenke analytisk, å identifisere kjerneelementet i et komplekst problem og å utvikle virkelige løsninger-ferdigheter som er viktige utover lovskolen for alle sysselsettingsområder. Offentlig service er vår kjerne. Studentene våre omfavner det, våre fakulteter og ansatte forsterker det, og samfunnet vårt drar nytte av det.

Vårt fakultet inkluderer noen av de mest dyktige og produktive forskerne i verden innen forretningsrett, strafferett, internasjonal lov og menneskerettigheter, og jus, vitenskap og teknologi. Et stort, aktivt nettverk av alumner i tvillingbyene og rundt om i verden er ivrige etter å veilede, undervise og ansette våre studenter.

Steder

  • Minneapolis

    19th Avenue South,229, 55455, Minneapolis

    Spørsmål