Keystone logo
University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

Introduksjon

University of Miami School of Laws bemerkelsesverdige reise fra små begynnelser til en av de ledende lovskolene i landet er en av de fascinerende historiene om juridisk utdanning. Law School startet med en liten utdannelsesklasse på fjorten studenter over tre fjerdedeler av et århundre siden. Men ambisjonene sine har alltid vært store, og suksessen har matchet disse ambisjonene.

I dag er Miami Law en av landets ledende institusjoner for juridisk utdanning. Fakultetets medlemmer er ledere i deres faglige fagområder som fordeler den svært talentfulle og mangfoldige studentkroppen gjennom en rik og utfordrende læreplan og et bredt spekter av faglige ferdigheter. Mer enn 17 000 alumni som praktiserer over hele USA og i nærmere åtti land rundt om i verden - på alle områder av praksis fra selskapsrett til offentlig interesse, i store bedrifter, privat praksis, regjeringstjeneste eller som eneste utøvere - kan vitne til ekspertisen til utdanningen de mottok.

Miami Laws suksess forsterkes av sin beliggenhet i Miami, inngangsporten til Amerika. Pensumet er beriket av bidrag fra advokater engasjert i den slags sofistikert juridisk praksis som et større byområde krever, noe som gir spennende muligheter for aktivt fakultet og studentoppdrag gjennom pro bonoaktiviteter og kliniske plasseringer i lokalsamfunnet. Innvandring, forretningsetikk, raseforhold og økonomisk utvikling i en global økonomi er blant de moderne problemene UMs fakultet arbeider med studenter for å løse.

I tillegg tilbyr Miami unike rasemessige, etniske og språklige mangfold ytterligere fordeler som ikke er tilgjengelige på andre områder. Hovedstadsområdet belyser det slags pluralistiske miljø som sannsynligvis vil karakterisere mye av USA i de kommende årene. Dens lokale økonomi og samfunnsliv er sterkt knyttet til internasjonal handel, innvandring og turisme, sløret linjen mellom lokal og internasjonal på en måte som er symbolisk for den globaliserte verden. Miamis globalisering har en tydelig nord-sør-avgrensning, men sin handel - som i Latin-Amerika og Karibia - er knyttet til økonomiene i Canada, Europa og Asia også.

Med en rekke sosiale og pedagogiske fordeler tilbyr University of Miami School of Law en uforlignelig ramme for studenter å forberede seg på profesjonell praksis.

Steder

  • Tampa

    1311 Miller Rd, Coral Gables,, 33146, Tampa

Spørsmål