Keystone logo
University of Liverpool Online Programmes International Business Law LLM
University of Liverpool Online Programmes

International Business Law LLM

Liverpool, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

30 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 16 868 / per course

Fjernundervisning

Introduksjon

Målet med det elektroniske LLM International Business Law-programmet er å gi kandidater fra variert akademisk bakgrunn (inkludert de som jobber i finansielle tjenester og næringssektorer) et sterkt grunnlag for å forbedre forskning, problemløsning og kommunikasjonsevner; å utvikle kunnskapen og forståelsen av samspillet mellom jus, næringsliv og styresett som er integrert for å forbedre deres karrieremuligheter og krav til arbeidsmiljøet.

Programmet er spesielt utviklet for nyutdannede fra ulike disipliner så vel som jurister som allerede har noe praktisk kommersiell og forretningserfaring og som ønsker å forbedre kunnskapen og ferdighetene sine for å hjelpe dem med å fremme karrieren, enten det er en karriereendring eller forutsatt en rolle på høyere nivå i en bedrift, organisasjon eller kommersiell virksomhet.

Kjernemoduler på det elektroniske LLM International Business Law-programmet dekker internasjonal forretningsrett, kritisk tenkning i internasjonal forretningsrett, internasjonal handelsrett, EU-handelslov, lovkonflikt i næringsliv og handel og konkurranserett.

Programmet gir også muligheten til å tilpasse mastergraden din med to valgfrie moduler valgt fra Corporate Governance, Aspects of Banking, Intellectual Property Law, International Sale of Goods og International Financial Crime. Til slutt fullfører du LLM-programmet ditt med en original avhandling om et emne som er relevant for internasjonal forretningslov.

Vurderinger er strengt kursbaserte og det er ingen eksamener å gjennomføre som en del av programmet. Kortere PG Diploma (PG Dip), PG Certificate (PG Cert) og PG Award (PG Award) priser er tilgjengelige som du kan bruke som et springbrett til hele LLM eller som en respektert kvalifikasjon alene.

Den veiledende studievarigheten er 30 måneder for å fullføre LLM, 20 måneder for PG Dip, 10 måneder for PG Cert og seks måneder for PG Award.

Om oss

Liverpool Law School ble etablert i 1892 og er en av de eldste jussavdelingene i Storbritannia. Vi er forpliktet til å bidra, gjennom fortreffelig forskning og policyarbeid, til kritisk utforskning av lovens rolle i å fremme, eller hemme, sosial rettferdighet. Vi streber etter sosial relevans og å påvirke offentlig debatt og politikk på lokalt, nasjonalt, europeisk og internasjonalt nivå.

Ved å studere online med Liverpool, kan du få en høyt ansett kvalifikasjon fra et prestisjefylt redbrick-universitet og et medlem av Russell Group, en gruppe på 24 forskningsledede britiske universiteter som er forpliktet til å opprettholde høyest mulige standarder for forskning og utdanning. Du vil tilegne deg nye ferdigheter og kunnskaper, samtidig som du fortsetter å jobbe i din nåværende rolle.

University of Liverpool har tilbudt nettbaserte programmer siden 2000, noe som gjør oss til en av Europas ledende tilbydere av helt online postgraduate grader. Hvert av programmene våre er designet for nettbasert levering, og vår toppmoderne læringsplattform oppmuntrer til samarbeid

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål