Keystone logo
University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

Introduksjon

Introduksjon

Velkommen til University of Liverpool Online Programmes .

Våre doktorgradsprogrammer gir en rimelig og praktisk rute for å fremme læring og fremgang i karrieren din. Du vil motta en høyt ansett kvalifikasjon fra et prestisjefylt britisk universitet og et medlem av Russell Group, en gruppe på 24 forskningsledede britiske universiteter som er forpliktet til å opprettholde høyest mulige standarder for forskning og utdanning.

Portrett av en konsentrert moden forretningskvinne som jobber på en bærbar datamaskin mens hun sitter ved bordet hjemme

Hvorfor studere med University of Liverpool Online Programmes

Alle våre programmer er spesialdesignet for nettbasert læring. Undervisning og vurderinger leveres fleksibelt gjennom vår toppmoderne læringsplattform, og gir deg tilgang til alle ressursene og støtten som kreves for å fullføre studiene dine online. Etter vellykket gjennomføring av programmet ditt, vil du bli invitert til å oppgradere ved University of Liverpools vakre campus i det nordvestlige England.

Om oss

University of Liverpool har tilbudt online programmer siden 2000. Vi er anerkjent som en av Europas ledende tilbydere av fullstendig online postgraduate grader. Med fokus på karriereprogresjon og globalt samarbeid, er programmene våre designet for ambisiøse fagfolk med flere års erfaring på jobben, som ønsker å få en prestisjefylt kvalifikasjon uten å gå på akkord med sine eksisterende forpliktelser.

Nærbilde ovenfra av afroamerikansk ung mann som skriver tekstmeldinger på moderne bærbar PC-tastatur, biracial mannlig ansatt sitter ved skrivebordet og jobber på datamaskinen, konsulterer klient eller studerer på nettet, teknologikonsept

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Liverpool

    Liverpool, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Spørsmål