Keystone logo
University of Lincoln LLM International Law
University of Lincoln

LLM International Law

Lincoln, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Blandet, På universitetsområdet

* for internasjonale studenter | hjemmestudenter: £8 100

Oppdag Lincoln uansett hvor du er i verden

Introduksjon

LLM International Law-programmet gjør det mulig for studenter å utvikle en grundig forståelse av loven i forhold til sentrale internasjonale fag. Studentene oppfordres til å vurdere lovens rolle i internasjonale forhold og å utvikle en kritisk forståelse av hvordan loven påvirker alle aspekter av internasjonal aktivitet, fra handel og straffeforfølgelse til bruk av makt i internasjonale forhold, menneskerettigheter og beskyttelse av miljø.

Studentene kan undersøke rollen og forholdet til internasjonale organisasjoner og institusjoner som De forente nasjoner, Den internasjonale domstolen og EU. Programmet er informert av de siste debattene og utviklingen i internasjonal rett og tar sikte på å engasjere studentene i virkelige casestudier og dilemmaer.

Programmet lar studentene gjennomføre en betydelig avhandling, som er designet for å forbedre forskningsferdigheter gjennom en detaljert undersøkelse i et område etter eget valg.

Prioritering av undervisning ansikt til ansikt

Ved University of Lincoln streber vi etter å sikre at studentenes erfaring er engasjerende, støttende og akademisk utfordrende. Gjennom koronaviruspandemien har vi tilpasset oss myndighetenes veiledning for å holde våre studenter, ansatte og samfunnet trygge. Alle gjenværende juridiske restriksjoner for Covid-19 i England ble opphevet i februar 2022 under regjeringens plan for å leve med Covid-19, og vi har omfavnet en trygg tilbakevending til personlig undervisning på campus. Der det er hensiktsmessig, forbedres ansikt-til-ansikt undervisning ved bruk av digitale verktøy og teknologi og kan suppleres med nettbaserte muligheter der disse støtter læringsutbytte.

Vi er fullt forberedt på å tilpasse planene våre dersom endringer i myndighetenes veiledning gjør dette nødvendig, og vi vil bestrebe oss på å holde nåværende og potensielle studenter informert. For mer informasjon om hvordan vi jobber for å holde samfunnet vårt trygt.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål