Keystone logo
University of Limerick

University of Limerick

University of Limerick

Introduksjon

University of Limerick er et særegent, banebrytende og koblet universitet som former fremtiden gjennom å utdanne og styrke mennesker til å møte morgendagens reelle utfordringer. I en tid med dyp og rask samfunnsendring og en betydelig utvikling i universitetenes rolle har UL levert innovativ undervisning, skapt bedre læringsopplevelser for våre studenter, forsket i verdensklasse og bidratt med stadig sterkere bidrag til å møte Irlands behov. For øyeblikket har de de beste fullføringsgraden i landet, og enda viktigere i denne tiden, UL har de beste sysselsettingsgraden etter endt utdanning, og vi er veldig stolte av det. UL tiltrekker seg også et betydelig antall internasjonale studenter hvert år og bidrar til internasjonalisering av campus.

Vi tilbyr utmerkede akademiske programmer, lavere, som kompletteres av vårt samarbeidsprogram, heltid og deltidsutdanningsprogrammer og forskningsmuligheter. Vi er anerkjent for å være ledende innen kommersialisering av forskningssuksess og levere verdiskapende fordeler til de bredere samfunnet.

Campus Life Services har som mål å redusere vårt karbonavtrykk på miljøet gjennom å engasjere studentene i en rekke miljøtiltak gjennom hele semesteret. Vi er veldig heldige ved at campus ligger på et vakkert parkområde som grenser til elven Shannon.

Å bo på campus gir deg muligheten til å nyte tiden din på universitetet til fulle. Campus ved University of Limerick tilbyr fasiliteter som er blant de beste i landet, og kan sammenlignes med mange verdensberømte universiteter.


Åpning i september 2012, The Quigley Residence er vår nyeste utvikling på North Campus. Eksklusivt for doktorgradsstudenter, vil Quigley Residence huse 120 studenter i komfortable leiligheter med 4 og 2 senger. The Quigley Residence ligger ved siden av den nye UL Medical School Building, og tilbyr moderne fasiliteter i et attraktivt landskap.

University of Limerick (UL) (irsk: Ollscoil Luimnigh) er et universitet i Irland nær byen Limerick. Det ble etablert i 1972 som National Institute for Higher Education, Limerick, og ble en universitetsvedtredelse i 1989 i samsvar med University of Limerick Act 1989. Universitetet var det første universitetet som ble etablert siden statens grunnleggelse i 1922, fulgte senere samme dag ved etableringen av Dublin City University.

Universitetet ligger langs elven Shannon, på et 80 hektar stort område i den 240 hektar nasjonale teknologiske parken i Castletroy, 5 km fra Limerick sentrum. Universitetet har for tiden over 11.000 heltidsstudenter og 1500 deltidsstudenter.

Det er også over 800 forskere og 1.300 lærte doktorgradsstudenter [sitering nødvendig] ved universitetet. Co-Operative Education (ofte kalt Co-Op) -programmet tildeler alle studenter med en 8-måneders arbeidsplass som en del av graden. Dette var de første slike programmene i staten.

Universitetet er kjent for sin "UL Experience", og den rene følelsen av fellesskap på campus.

Campus funksjoner

UL-prisvinnende campus er virkelig en av de vakreste universitetscampusene hvor som helst i verden. Besøkende lar seg aldri imponere av dette fredelige grønne stedet med trærne, fontenene og den vakre elven Shannon som renner majestetisk gjennom det hele.

For mer informasjon om vår campus, vennligst besøk vår hjemmeside.

University of Limerick -studenter kan velge å bo på campus i en av de åtte studentlandsbyene eller utenfor campus i private studentboliger eller selvbetjente hus og leiligheter.

For mer informasjon om overnattingsstedet vårt, vennligst besøk nettstedet vårt eller fullfør forespørselen om mer informasjon.

  Stipend og finansiering

  University of Limerick har en rekke delvise meritbaserte stipender tilgjengelig for studenter.

  For mer informasjon om stipendene våre, vennligst besøk nettstedet vårt eller fullfør forespørselen om mer informasjon.

  Campusliv og fasiliteter

  University of Limerick er nummer to i verden for internasjonal studentlykke.

  University of Limerick vet av erfaring at studentstøttetjenester spiller en avgjørende rolle i suksessen til studenter i høyere utdanning.

  For mer informasjon om studentlivet vårt, vennligst besøk vår nettside

  University of Limerick er nummer én globalt for studenters sosiale aktiviteter.

  Studentsenteret er hjertet i UL Student Lifestyle. Det er her du vil finne studentoffiserer, UL Student Life Staff, over 80 forskjellige klubber og foreninger for å bli med sammen med tilgang til en enorm mengde fasiliteter og tjenester, og du vil finne all informasjon om de morsomme arrangementene vi kjører på campus.

  For mer informasjon om studentlivet vårt, vennligst besøk vår nettside

  Steder

  • Limerick

   University of Limerick, Plassey Ave, Sreelane, , Limerick

   Spørsmål