Keystone logo
University of Leeds, Faculty of Social Sciences LLM internasjonal lov og global styring
University of Leeds, Faculty of Social Sciences

LLM internasjonal lov og global styring

Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

12 Months

Engelsk

Fulltid

29 Jun 2023

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Folkeretten er i økende grad en bekymring for et bredt spekter av interessenter, enten det er offentlige eller private organer, internasjonale eller nasjonale organisasjoner og institusjoner. Gitt samtidige og fremtidige globale utfordringer – for eksempel beskyttelse av menneskerettigheter og sikkerhet, og bevaring av naturressurser – vokser betydningen av global styring, så vel som dens bestriding, i en multipolar verden.

Sammen med internasjonale forskere og studenter, vil vi kritisk undersøke og anvende retningslinjene, teoriene, prinsippene og bestemmelsene i folkeretten til nye problemer og virkelige og hypotetiske scenarier. Vi vil vurdere virkningen av juridiske og politiske institusjoner som FNs sikkerhetsråd og Den internasjonale domstolen, og vi vil undersøke dynamikken i maktforhold mellom stater og mellom stater og ikke-statlige aktører.

Dette programmet vil forbedre din forståelse og utfordre forhåndsoppfatninger om den komplekse juridiske og politiske naturen til internasjonal lov og styring. Den tar sikte på å utforske de ofte konkurrerende konseptene som fyller emnet internasjonal lov, og gir deg en klar og spesialisert kunnskap om de mest presserende og utfordrende aspektene ved dette rettsområdet.

SNAK TIL EN AKTUELL STUDENT

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål