Keystone logo
University of Law SQE Legal Practice Course (LPC) - Deltidskveld
University of Law SQE

Legal Practice Course (LPC) - Deltidskveld

22 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 15 800 *

På universitetsområdet

* fra £14.300

Introduksjon

Dette er kvalifikasjonen som må fullføres for å utdanne seg til advokat og er rettet mot studenter med juridisk embetseksamen eller ikke-jurister som har fullført GDL og som ønsker å kvalifisere seg som advokat. Studenter som fullfører programmet tildeles et doktorgradsdiplom. Det er yrkesfokusert og utstyrer studentene med de viktigste juridiske kunnskapene og ferdighetene som kreves for å jobbe vellykket i juridisk praksis som advokatpraktikant. LPC blir erstattet av SQE. For å se om du er kvalifisert til å ta LPC-ruten for å øve, sjekk University of Law-nettstedet.

Kurskrav

For å være kvalifisert til å ta opp plassen din på vår LPC, må du overholde kravene for å starte et Legal Practice Course (LPC) fastsatt av Solicitors Regulation Authority (SRA) – se nedenfor. Unnlatelse av å overholde disse kvalifikasjonskravene betyr at universitetet ikke har noe annet valg enn å kansellere plassen din på kurset. Hvis du er en ikke-EØS-student vil du også kreve et visum som dekker hele varigheten av kurset ditt – se visumkrav nedenfor.

Utvelgelseskriterier for University of Law LPC

  • Akademisk profil og prestasjon, vanligvis minimum en faktisk eller antatt annenklasses jusgrad eller GDL/CPE/MA Law*
  • En tilstrekkelig beherskelse av det engelske språket for å fullføre kurset - se engelskspråklige krav nedenfor
  • Eventuelle spesielle omstendigheter avslørt i søknaden din Akademisk eller andre referanser *Dette kravet oppfylles av enten: A) Tildeling av en kvalifiserende jusgrad. Din jusgrad må oppfylle visse akademiske standarder for å kvalifisere deg.

Dette må inkludere å ha tilstrekkelig bestått vurderinger i de syv grunnlagene for juridisk kunnskap – offentlig rett, forpliktelser I (kontrakt), forpliktelser II (skadeerstatning), strafferett, jordlov, egenkapital og truster og EUs lov. Ytterligere veiledning om hva som er en kvalifiserende jussgrad; eller B) bestå en vanlig profesjonseksamen (CPE)/graduate Diploma in Law (GDL)/MA Law og bli tildelt et Graduate Diploma in Law, MA Law, eller lignende som CILEX. Juridisk universitet følger fullt ut likestillingslovgivningen og oppmuntrer aktivt til mangfold innen advokatyrket.

Vår opptaksprosess fungerer rettferdig og tar sikte på å gjøre det mulig for studentene å utnytte talentene sine best mulig. Du oppfordres til å fortelle oss om eventuelle spesielle krav så snart som mulig. Dette vil tillate oss å diskutere hvordan vi kan gå frem for å møte dine krav. Du må oppfylle alle kvalifikasjonskrav ved kursstart – unnlatelse av dette kan føre til at du blir forhindret fra å bli med på kurset. Hvis du tror at dette kan være et problem (for eksempel hvis du har sene vurderingsresultater), vennligst kontakt Admissions så snart som mulig på 0800 289997 (UK), +44 (0)1483 216000 (internasjonalt).

Fremtidige advokater i praksis SRA har nylig konsultert om en rekke foreslåtte endringer i regelverket, inkludert fjerning av kravet til studenter om å søke om studentregistrering og godkjenning av deres akademiske opplæringsstadium før de starter LPC. Hvis du har blitt tilbudt en opplæringskontrakt, må du sørge for at Solicitors Regulation Authority (SRA) har sjekket din "karakter og egnethet" til å være advokat. Dette kan ta minst seks måneder å fullføre hvis du har:

  • Forpliktet seg til visse kriminelle handlinger
  • Ble funnet skyldig i en akademisk lovbrudd
  • Hadde alvorlige økonomiske problemer (som konkurs, individuelle frivillige ordninger eller dommer fra fylkesretten)
  • Vært gjenstand for negative regulatoriske funn
  • Vist annen oppførsel som vi ikke ville forvente av en advokat (for eksempel oppførsel som var uærlig, voldelig eller diskriminerende) Ta en titt på SRA Suitability Test 2011 for mer informasjon og fyll ut kvalifikasjonssøknaden hvis du trenger å fortelle dem om eventuelle problemer. Hvis du ikke har noe å fortelle SRA, kan du informere dem om dette når du og din arbeidsgiver gir dem beskjed om at opplæringen din skal starte. Skulle SRAs beslutning ikke bekreftes før LPC-startdatoen, kan du fortsette med kurset, men gjør det på egen økonomisk risiko. Hvis du har noen bekymringer angående et karakter- og egnethetsproblem, vennligst kontakt SRA på 0370 6062555

Akkreditering av tidligere læring

Hvis du tidligere har studert en BVC eller BPTC, kan du være unntatt fra visse elementer i LPC. For mer informasjon, vennligst besøk SRA-nettstedet og kontakt opptaksteamet vårt på 0800 289997 (UK), +44 (0)1483 216000 (internasjonalt)

Engelskspråklige krav

Hvis du har fullført en grad utenfor Storbritannia og du ikke kommer fra et "engelsktalende majoritetsland", vennligst oppgi en bekreftet kopi av en av de godkjente engelskspråklige testene. For mer informasjon vennligst besøk nettsiden.

Om skolen

Spørsmål