Keystone logo
University of Law SQE SQE Law Essentials Online - Heltid
University of Law SQE

SQE Law Essentials Online - Heltid

Online

11 Weeks

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Jun 2025

GBP 3 900

Fjernundervisning

Introduksjon

Start din juridiske reise med vårt nye SQE Law Essentials-kurs, det første trinnet for ikke-juridiske kandidater som planlegger å gå videre til SQE1. Dette korte nettkurset vil gi deg en introduksjon til det vesentlige av juridisk kunnskap som kreves for SQE1. Dette lar deg komme videre til vårt SQE1-forberedelseskurs (kommer snart) og kvalifisere deg som advokat. Dette kurset er betinget av godkjenning.

Live veilederkontakt

Alle våre juridiske veiledere er kvalifiserte advokater med praksiserfaring fra det virkelige livet, slik at studentene kan lære i en realistisk, profesjonell og moderne kontekst.

Fleksibel nettbasert læring

Studer når og hvor du vil og få tilgang til læremateriell i verdensklasse, inkludert våre unike metoder for online engasjement og uovertruffen online veilederstøtte.

80 000 alumner

Vår ekspansive juridiske alumnigruppe gir jusstudenter og fagfolk utmerkede nettverksmuligheter.

kursdetaljer

Vi er en av Storbritannias lengst etablerte spesialistleverandører av juridisk utdanning, med en rik arv og rykte for innovasjon. Vår mangeårige erfaring med å trene flere praktiserende advokater i Storbritannia enn noen annen jusskole har hjulpet studentene våre til å lykkes innen juss, næringsliv, politikk og mer. Vi tror på å trene studenter for den virkelige verden fra det øyeblikket de aksepterer en plass hos oss.

Med SQE Law Essentials vil du motta online støtte og tilbakemeldinger fra en av våre ekspert juridiske veiledere. Du vil ha tilgang til læringsmateriell i verdensklasse, inkludert våre unike metoder for online engasjement, og uovertruffen online veilederveiledning og støtte.

Hvorfor velge dette kurset?

 • Vær klar til å utvikle din juridiske opplæring og fortsett å studere SQE1.
 • Utvikle ferdighetene som kreves for å svare på spørsmål om juridisk kunnskap i SQE1-stil.
 • Spre studiet ditt med vårt strukturerte modulære studiemønster, slik at du kan fokusere på nøkkelområder hvert semester, i stedet for alle på slutten av kurset.
 • Lær ved å bruke vår vellykkede og unike Prepare, Engage, Consolide (PEC) læringsmodell.
 • Motta fokusert veilederstøtte, fra kvalifiserte advokater, med ukentlige veilederledede økter i hver modul.
 • Nyt fleksibelt studium – velg å studere på heltid eller deltid på nett.
 • Få tilgang til karriere- og Pro Bono-teamet vårt, som utgjør vår prisbelønte Employability Service. Ditt skreddersydde Employability Law Essentials-program vil hjelpe deg å forstå og utvikle nøkkelkompetansen som kreves for å være advokat.
 • Vi samarbeider også med over 90 av de 100 beste advokatfirmaene.

Kursstruktur

Akademiske moduler

Du vil lære det vesentlige av de syv akademiske modulene som vil bli dekket i SQE1-vurderingen – Functioning Legal Knowledge (FLK). Du vil motta en e-bokstudiehåndbok for hver av disse modulene.

 • Engelsk rettssystem og konstitusjonell lov (inkludert beholdt EU-lov)
 • Kontrakt
 • Tort
 • Forfatningsrett og forvaltningsrett
 • Strafferett
 • Jordlov
 • Stoler

Kursinformasjon

evaluering

Det er ingen eksamener. Det arrangeres falske SQE1-vurderinger i uke fire i hvert semester for å hjelpe deg med å forberede deg på kravene til de virkelige vurderingene.

Ved vellykket gjennomføring av våre SQE Law Essentials, inkludert praksistester og hån, vil du få et fullføringsbevis som vil lette progresjonen til vår LLM Legal Practice (SQE1&2).

Vennligst merk: Dette kurset fører ikke til en akademisk pris.

Struktur

 • Heltid er to semestre på fem uker hver.

Dette kurset inkluderer fem enheter med selvstyrt studium per modul, pluss fem veilederledede online Q&A-økter med fokus på vanskelighetsområder, frivillig av studenter eller identifisert av elevanalyse.

Det vil være en én times tilrettelagt veiledergjennomgang (TRS) per enhet. Disse holdes hver uke, vanligvis over en lunsjtid (12:30 - 13:30 torsdag og fredag).

Kurskrav

Ingen nødvendig. Imidlertid krever SRA en grad (eller tilsvarende) for å kvalifisere som advokat.

Om skolen

Spørsmål