Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM International Public Law - Deltid
University of Law Online Postgraduate

LLM International Public Law - Deltid

Online United Kingdom

12 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350 *

Fjernundervisning

* Storbritannia/Internasjonalt

Introduksjon

Våre LLM-er fra vår nye Master i jus-programpakke er designet for juss- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialistområde av loven. Studer ansikt til ansikt eller online.

LLM Public International Law Online*

En online Master of Laws (LLM) Public International Law* er en doktorgrad utviklet for å forbedre din akademiske juridiske kunnskap, spesielt med fokus på spesifikke interesseområder. Spesialdesignet for juss- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å få en masterkvalifikasjon i jus, fokuserer dette nettkurset spesifikt på å utforske de komplekse spørsmålene rundt det juridiske rammeverket som styrer internasjonale relasjoner. Du vil få en uovertruffen forståelse av folkeretten og fremme utdannelsen din til din egen tid og hastighet.

*Med forbehold om godkjenning

kursdetaljer

LLM Public International Law Online er et innovativt, fleksibelt program designet for juss- og ikke-juridiske kandidater som vil gi deg muligheten til å få en grundig kunnskap om folkeretten i praksis. Dette kurset vil sette deg opp for ansettelse innenfor folkeretten som diplomati eller PR. Det vil også hjelpe deg hvis du allerede jobber innenfor denne sektoren med å ta på deg en mer senior rolle.

Dette kurset leveres helt online. Heltidsopsjonene er delt inn i tre terminer over ett kalenderår, mens deltidsopsjonene er delt over seks terminer i to kalenderår. Det er en nettbasert introduksjon i begynnelsen av hvert kurs.

Hver undervist modul leveres over ti undervisningsuker, med to timers workshops hver uke. Alt forberedende materiale, inkludert alt forelesningsinnhold, er gitt på Virtual Learning Environment (VLE), i likhet med alt konsolideringsmateriale.

Avhandlingen gjennomføres i enten termin 3 (heltid) eller termin 5 og 6 (deltid). Alle underviste moduler må være fullført før du begynner på avhandlingen.

Når du studerer LLM Public International Law online med oss vil du:

 • Utvid karrierehorisonten din med en verdifull masterkvalifikasjon innen de spesialfeltene du velger.
 • Lær faglige ferdigheter for å få deg til å skille deg ut for potensielle arbeidsgivere.
 • Få oppdatert kunnskap om jus og praksis i ditt valgte område og innvirkningen av denne utviklingen på kommersiell og juridisk praksis.
 • Motta en-til-en veilederstøtte og tilbakemelding på arbeidet ditt fra en fullt kvalifisert advokat.
 • Utvikle en portefølje som viser loven i praksis.

I tillegg til en generell introduksjon til programmet, er det en to-ukers introduksjon som dekker nøkkelprinsippene i det engelske rettssystemet. Dette er obligatorisk for ikke-jusstudenter, men også åpent for studenter som ønsker en oppfriskning i det grunnleggende om loven i England og Wales. Dette vil være nyttig for enhver student som har tatt en betydelig pause fra juridisk utdanning.

For å hjelpe deg med å forberede deg til avhandlingen din i termin 3, inkluderer termin 1 og 2 en rekke obligatoriske og ytterligere valgfrie forskningsmetodeopplæringsøkter.

Kursstruktur

Vilkår 1-4 (deltid)

To ukers induksjon: For ikke-jusstudenter inkluderer dette en obligatorisk introduksjon til loven i England og Wales som må fullføres før du starter de første modulene dine.

Du vil fullføre:

 • Folkeretten
 • Opplæring i forskningsmetoder (økter gjennom termin 1–4)

Du kan deretter velge tre* fra listen over valgfrie moduler som inkluderer moduler som:

 • Databeskyttelse og åndsverk
 • Internasjonale menneskerettigheter
 • Internasjonal Corporate Governance

*Alle valgfrie moduler er avhengig av tilgjengelighet.

Vilkår 5-6 (deltid)

 • Avhandling i folkerett

Kursinformasjon

evaluering

Moduler vurderes av en tre-timers usett skriftlig eksamen eller 4500-ord kursoppgave.

Oppmøte på en av våre britiske campuser (eller et godkjent utenlandsk senter etter forhåndsavtale) er nødvendig for alle eksamener, inkludert for nettstudier.

Standard campusplassering for nettstudier er London.

Avhandlingsmodulen vil bli vurdert ved innlevering av en oppgave (15 000 ord) og gir mulighet for en vedvarende, dyptgående og intensiv undersøkelse av, og refleksjon over, ditt valgte spesialistområde.

Struktur

Dette kurset har en innovativ fleksibel struktur, med spesifikke vurderinger som bidrar til effektiv læring.

Kurskrav

Studenter bør ha en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner. Ikke-jusstudenter må fullføre en obligatorisk to-ukers induksjon som dekker nøkkelprinsippene for det engelske juridiske systemet, med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler verdt minst 80 QCF-poeng, som må inneholde - engelsk rettssystem, kontraktsrett og erstatningsrett.

Om skolen

Spørsmål