Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM International Finance Law - Heltid
University of Law Online Postgraduate

LLM International Finance Law - Heltid

Online United Kingdom

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Fjernundervisning

Introduksjon

Våre LLM-er fra vår nye Master's in Law-serie med programmer er designet for jus og ikke-lov akademikere som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt, spesialistområde i loven. Med forbehold om godkjenning.

LLM International Finance Law -Fulltid

En online Master of Laws (LLM) er en doktorgrad designet for å forbedre din akademiske juridiske kunnskap, spesielt med fokus på spesifikke interesseområder. Dette nettbaserte kurset er spesialdesignet for jus- og ikke-juridisk kandidater som ønsker å få en masterkvalifikasjon i jus, og fokuserer spesifikt på å utvikle en dybdekunnskap om finanslov.

Loven i sammenheng

Få essensiell dybdekunnskap og innsikt i ditt valgte rettsområde og forstå viktigheten av juridiske regler slik de brukes i den virkelige verden.

Fleksibel studie

Programstrukturen er svært fleksibel. Du kan designe din egen gradsvei som passer deg og oppfyller dine karrieremål, uansett hva de måtte være.

Undervist av fageksperter

Undervist av en kombinasjon av tidligere og nåværende praktikere, samt forsknings- og undervisningsakademikere som er fokusert på juridisk praksis, ikke bare teori.

kursdetaljer

LLM Finance Law Online vil gi deg muligheten til å utforske spørsmål rundt finanslov. Du vil undersøke de viktigste regulerings- og transaksjonsspørsmålene i internasjonal finans- og banklov og undersøke både teori og praksis.

Dette kurset leveres helt online. Heltidsopsjonene er delt inn i tre terminer over ett kalenderår. Det er en nettbasert introduksjon i begynnelsen av hvert kurs.

Hver undervist modul leveres over ti undervisningsuker, med to-timers workshops hver uke. Alt forberedende materiale, inkludert forelesningsinnhold, er gitt på Virtual Learning Environment (VLE), i likhet med alt konsolideringsmateriale.

Avhandlingen gjennomføres i semester 3 (heltid). Alle underviste moduler må være fullført før du begynner på avhandlingen.

Når du studerer en LLM online hos oss vil du:

 • Utvid karrierehorisonten din med en verdifull masterkvalifikasjon innen de spesialfeltene du velger.
 • Lær faglige ferdigheter for å få deg til å skille seg ut for potensielle arbeidsgivere.
 • Få oppdatert kunnskap om jus og praksis i ditt valgte område og innvirkningen av denne utviklingen på kommersiell og juridisk praksis.
 • Motta en-til-en veilederstøtte og tilbakemelding på arbeidet ditt fra en fullt kvalifisert advokat.
 • Utvikle en portefølje som viser loven i praksis.

I tillegg til en generell innføring i programmet, er det en to-ukers induksjon som dekker hovedprinsippene til det engelske juridiske systemet. Dette er obligatorisk for ikke-jusstudenter, men også åpent for jusstudenter som ønsker en forfriskning i det grunnleggende i loven i England og Wales. Dette vil være nyttig for alle studenter som har tatt en betydelig pause fra juridisk utdanning.

For å hjelpe deg med å forberede deg til avhandlingen din i termin 3, inkluderer termin 1 og 2 en rekke obligatoriske og ytterligere valgfrie forskningsmetodeopplæringsøkter.

Kursstruktur

Vilkår 1-2 (heltid)

To-ukers induksjon: For ikke-jusstudenter inkluderer dette en obligatorisk introduksjon til loven i England og Wales som må fullføres før du starter dine første moduler.

Du vil fullføre:

 • Avansert finanslov
 • Opplæring i forskningsmetoder (fortsetter inn i semester 2)

Du kan deretter velge tre fra listen over valgfrie moduler* som inkluderer moduler som:

 • Corporate Governance og Disruptive Technology
 • Cyberlover (The Laws of Data and Digital Security)
 • Økonomi, regnskap og risikostyring
 • Internasjonal handelslov

*Alle valgfrie moduler er avhengig av tilgjengelighet.

Termin 3 (heltid)

 • Avhandling i avansert finansrett

Kursinformasjon

evaluering

Moduler vurderes av en tre-timers usett skriftlig eksamen eller 4500-ord kursoppgave.

Oppmøte på en av våre britiske campuser (eller et godkjent utenlandsk senter etter forhåndsavtale) er nødvendig for alle eksamener, inkludert for nettstudier.

Standard campussted for nettstudier er London.

Avhandlingsmodulen vil bli vurdert ved innlevering av en oppgave (15 000 ord) og gir mulighet for en vedvarende, dyptgående og intensiv undersøkelse av og refleksjon over ditt valgte spesialistområde.

Struktur

Dette kurset har en innovativ fleksibel struktur, med spesifikke vurderinger som bidrar til effektiv læring.

Kurskrav

Studentene skal ha en britisk bachelorgrad i alle fag på 2: 2 eller over eller tilsvarende kvalifikasjoner. Ikke-lovstudenter må fullføre en obligatorisk to ukers induksjon som dekker nøkkelprinsippene i det engelske rettssystemet, med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler verdt minst 80 QCF-studiepoeng, som må omfatte - engelsk rettssystem, kontraktsrett og erstatningsrett.

Hvordan søke

 • Du kan søke på dette kurset direkte til universitetet.
 • Dette kurset kan ikke velges for å studere sammen med vårt juridiske praksiskurs (LPC).

Om skolen

Spørsmål