Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM International Criminal Law - Deltid
University of Law Online Postgraduate

LLM International Criminal Law - Deltid

Online United Kingdom

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Fjernundervisning

Introduksjon

Våre LLM-er fra vår nye Master i jus-programpakke er designet for jus- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialistområde av loven. Studer ansikt til ansikt eller online.

LLM International Criminal Law - Deltid

En Master of Laws (LLM) i internasjonal strafferett* er en doktorgrad utviklet for juss- og ikke-juridiske kandidater for å forbedre sin akademiske juridiske kunnskap. Dette internasjonalt anerkjente masterkurset vil gi deg ferdighetene til å komme videre innen internasjonal strafferett og kan åpne opp for Pathways en karriere som advokat, advokat, straffeadvokat, etterretningsanalytiker, grensestyrkeoffiser og mer.

Loven i sammenheng

Få essensiell dybdekunnskap og innsikt i ditt valgte rettsområde og forstå viktigheten av juridiske regler slik de brukes i den virkelige verden.

Fleksibel studie

Programstrukturen er svært fleksibel. Du kan designe din egen grad Pathway som passer deg og oppfyller dine karrieremål, uansett hva de måtte være.

Undervist av fageksperter

Undervist av en kombinasjon av tidligere og nåværende praktikere, samt forsknings- og undervisningsakademikere som er fokusert på juridisk praksis, ikke bare teori.

Kurskrav

Studenter bør ha en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner. Ikke-jusstudenter må fullføre en obligatorisk to-ukers induksjon som dekker nøkkelprinsippene for det engelske juridiske systemet med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler verdt minst 80 QCF-poeng, som må inneholde - engelsk rettssystem, kontraktsrett og erstatningsrett.

kursdetaljer

LLM International Criminal Law er et innovativt, fleksibelt program som vil gi deg en inngående kunnskap om internasjonal strafferett i praksis. Du vil utforske spørsmål som forbrytelser mot menneskeheten, aggresjon og grunnlag for å ekskludere ansvar, den internasjonale straffedomstolen og forholdet mellom internasjonal strafferett og internasjonale menneskerettigheter.

Når du studerer LLM International Criminal Law hos oss vil du:

 • Bli undervist av fageksperter, tidligere og nåværende praktikere og forsknings- og undervisningsfokuserte akademikere.
 • Dra nytte av strategiske partnerskap med firmaer, regulatorer og akkrediteringsorganer, som informerer om programutviklingen vår.
 • Forbedre ansettelsesevnen din ved å få viktige overførbare ferdigheter og kartlegge karrieren din med vårt karriereteam.
 • Styrk nettverket ditt - ta kontakt med andre studenter, fakulteter og bransjefolk på internasjonal skala, og søk muligheter for fremtidige plasseringer og jobbmuligheter.
 • Øk inntektspotensialet ditt - 2020 Graduate Labor Market Statistics fant at postgraduate tjener i gjennomsnitt £7 000 mer enn sine kandidater.
 • Kom i forkant av konkurrentene - få inngående kunnskap om ditt interessetema og bli en fagekspert, som vil gi deg et konkurransefortrinn på arbeidsmarkedet.
 • 94 % av doktorgradsstudenter i arbeid var i høyt kvalifiserte yrker 15 måneder etter endt utdanning (2019/20 Graduate Outcomes data).
 • Forbered deg på fremtiden til juridisk teknologi - studer moduler i juridisk teknologi og få innsikt i dette nye rettsområdet.

Vær oppmerksom på at på grunn av hjemmekontorets forskrifter, har studenter som trenger et studentrutevisum for å studere hos oss, ikke tillatt å studere på nettet og kan bare velge ansikt-til-ansikt-underviste moduler.

Kursstruktur

Termin 1-4 (deltid)

I tillegg til en generell introduksjon til programmet, er det en to-ukers introduksjon som dekker nøkkelprinsippene i det engelske rettssystemet. Dette er obligatorisk for ikke-jusstudenter, men også åpent for studenter som ønsker en oppfriskning i det grunnleggende om loven i England og Wales. Dette vil være nyttig for enhver student som har tatt en betydelig pause fra juridisk utdanning.

Obligatoriske moduler inkluderer:

 • Internasjonal strafferett
 • Research Methods Training for å hjelpe deg med å forberede deg til avhandlingen din

Du kan deretter velge tre* fra listen over valgfrie moduler som inkluderer moduler som:

 • Folkeretten
 • Internasjonale menneskerettigheter
 • Internasjonal voldgift

*Alle valgfrie moduler er avhengig av tilgjengelighet.

Termin 5-6 (heltid)

Avhandling i internasjonal strafferett.

Kursinformasjon

evaluering

Moduler vurderes av en tre-timers usett skriftlig eksamen eller en 4500-ords arbeidsoppgave.

Alle vurderinger gjennomføres på nett.

Avhandlingsmodulen vil bli vurdert ved innlevering av en avhandling (15 000 ord) og gir mulighet for vedvarende, dyptgående og intensiv etterforskning av og refleksjon over et spesialområde innen internasjonal strafferett.

struktur

Kurset har en innovativ fleksibel struktur, med spesifikke vurderinger som bidrar til effektiv læring.

Tilnærmingen til læring og undervisning i Master of Laws-programmene er overveiende elevsentrert. Hver undervist modul er delt inn i et antall enheter som presenteres ved hjelp av Prepare, Engage, Consolide-tilnærmingen.

Forbered: dette representerer alt arbeidet studenten trenger å fullføre før han deltar på den aktuelle workshopen. Tradisjonelt forelesningsinnhold vil bli presentert i korte bit-sized segmenter på omtrent 10 minutter for å engasjere den moderne studenten bedre. Det forventes veiledet uavhengig forskning og lesing som en del av studentens forberedelse.

Engasjere: dette representerer det interaktive elementet i enheten. Dette kan være et verksted ansikt til ansikt, et synkront nettverksted eller en asynkron nettaktivitet.

Konsolider: dette representerer den siste delen av enheten og kan brukes av studentene til å sjekke forståelsen av enheten umiddelbart etter Engage-aktiviteten eller som en del av revisjonen av modulen eller begge deler.

Slik søker du

 • Du kan søke på dette kurset direkte hos universitetet.
 • Dette kurset kan ikke velges for å studere sammen med vårt juridiske praksiskurs (LPC).

Om skolen

Spørsmål