Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM International Business Law - Heltid
University of Law Online Postgraduate

LLM International Business Law - Heltid

Online United Kingdom

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Fjernundervisning

Introduksjon

Våre LLM-er fra vår nye Master i jus-programpakke er designet for juss- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialistområde av loven.

LLM International Business Law Online - Heltid

En online Master of Laws (LLM) er en doktorgrad utviklet for å forbedre din akademiske juridiske kunnskap, spesielt med fokus på spesifikke interesseområder. Spesialdesignet for jus- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å oppnå en masterkvalifikasjon i jus, fokuserer dette kurset på å utvikle en dybdekunnskap om internasjonal forretningsrett. Vi har utviklet dette kurset for å sette juridisk forretningspraksis inn i konteksten av den globale markedsplassen, og gi deg kunnskapen og ferdighetene til å jobbe effektivt i internasjonale selskaper.

Loven i sammenheng

Få essensiell dybdekunnskap og innsikt i ditt valgte rettsområde og forstå viktigheten av juridiske regler slik de brukes i den virkelige verden.

Fleksibel studie

Programstrukturen er svært fleksibel. Du kan designe din egen grad Pathway som passer deg og oppfyller dine karrieremål, uansett hva de måtte være.

Undervist av fageksperter

Undervist av en kombinasjon av tidligere og nåværende praktikere, samt forsknings- og undervisningsakademikere som er fokusert på juridisk praksis, ikke bare teori.

kursdetaljer

LLM International Business Law Online er et innovativt, fleksibelt program designet for juss og ikke-juridiske kandidater som ønsker å få viktig detaljert kunnskap om internasjonal bank, handel og forretning fra et juridisk perspektiv. Enten du ønsker å komme deg videre innenfor din nåværende karriere, har planer om å bli med i et globalt selskap eller bare ønsker å vite mer om internasjonal forretningsjus i praksis, vil dette programmet gi deg kunnskapen som hjelper deg med å nå dine ambisjoner.

Dette kurset leveres helt online. Heltidsopsjonene er delt inn i tre terminer over ett kalenderår. Det er en nettbasert introduksjon i begynnelsen av hvert kurs.

Hver undervist modul leveres over ti undervisningsuker, med to-timers workshops hver uke. Alt forberedende materiale, inkludert forelesningsinnhold, er gitt på Virtual Learning Environment (VLE), i likhet med alt konsolideringsmateriale.

Avhandlingen gjennomføres i semester 3 (heltid). Alle underviste moduler må være fullført før du begynner på avhandlingen.

Når du studerer for en mastergrad online hos oss vil du:

 • Bli undervist av fageksperter, tidligere og nåværende praktikere og forsknings- og undervisningsfokuserte akademikere.
 • Fokuser på juridisk praksis, ikke bare teori.
 • Dra nytte av strategiske partnerskap med firmaer, regulatorer og akkrediteringsorganer.
 • Lær om juridisk teknologi ved å velge å studere moduler i juridisk teknologi.
 • Forbedre ansettelsesevnen din ved å få viktige overførbare ferdigheter og kartlegge karrieren din med vårt karriereteam.

Den pristilknyttede modulen for dette programmet (International Trade Law) dekker områder som internasjonal salgslov, INCOTERMS, e-handel (inkludert UNCITRAL Model Law on e-commerce), remburser og lovvalg. Målet med denne modulen er å sette internasjonal handel i kontekst, slik at du kan lære å bruke komplekse teoretiske konsepter på klientsituasjoner i den virkelige verden.

I tillegg til en generell introduksjon til programmet, er det en to-ukers introduksjon som dekker nøkkelprinsippene i det engelske rettssystemet. Dette er obligatorisk for ikke-jusstudenter, men også åpent for jusstudenter som ønsker en oppfriskning i det grunnleggende om loven i England og Wales. Dette vil være nyttig for enhver student som har tatt en betydelig pause fra juridisk utdanning.

For å hjelpe deg med å forberede deg til avhandlingen din i termin 3, inkluderer termin 1 og 2 en rekke obligatoriske og ytterligere valgfrie forskningsmetodeopplæringsøkter.

Vær oppmerksom på at på grunn av hjemmekontorets forskrifter, har studenter som trenger et studentrutevisum for å studere hos oss, ikke tillatt å studere på nettet og kan kun velge ansikt-til-ansikt-underviste moduler.

Kursstruktur

Vilkår 1-2 (heltid)

To-ukers induksjon: For ikke-jusstudenter inkluderer dette en obligatorisk introduksjon til loven i England og Wales som må fullføres før du starter de første modulene dine.

Du vil fullføre:

 • Internasjonal handelsrett
 • Opplæring i forskningsmetoder (økter gjennom termin 1 og 2)

Du kan deretter velge tre fra listen over valgfrie moduler* som inkluderer moduler som:

 • Selskapsrett og etterlevelse
 • Corporate Governance i praksis
 • Internasjonalt selskapsledelse

*Alle valgfrie moduler er avhengig av tilgjengelighet.

Termin 3 (heltid)

 • Avhandling i internasjonal forretningsrett

Kursinformasjon

evaluering

Moduler vurderes av en tre-timers usett skriftlig eksamen eller 4500-ords kursoppgave.

Oppmøte på en av våre britiske campuser (eller et godkjent utenlandsk senter etter forhåndsavtale) er nødvendig for alle eksamener, inkludert for nettstudier.

Standard campussted for nettstudier er London.

Avhandlingsmodulen vil bli vurdert ved innlevering av en oppgave (15 000 ord) og gir mulighet for en vedvarende, dyptgående og intensiv undersøkelse av og refleksjon over ditt valgte spesialistområde.

Struktur

Dette kurset har en innovativ fleksibel struktur, med spesifikke vurderinger som bidrar til effektiv læring.

Kurskrav

Studenter bør ha en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner. Ikke-jusstudenter må fullføre en obligatorisk to-ukers induksjon som dekker nøkkelprinsippene for det engelske juridiske systemet, med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler verdt minst 80 QCF-poeng, som må inneholde - engelsk rettssystem, kontraktsrett og erstatningsrett.

Hvordan søke

 • Du kan søke på dette kurset direkte til universitetet.
 • Dette kurset kan ikke velges for å studere sammen med vårt juridiske praksiskurs (LPC).

Om skolen

Spørsmål