Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM International Arbitration - Heltid
University of Law Online Postgraduate

LLM International Arbitration - Heltid

Online United Kingdom

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Fjernundervisning

Introduksjon

Våre LLM-er fra vår nye Master i jus-programpakke er designet for juss- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialistområde av loven.

LLM International Arbitration Online - Heltid

En online Master of Laws (LLM) er en doktorgrad utviklet for å forbedre din akademiske juridiske kunnskap, spesielt med fokus på spesifikke interesseområder. Dette kurset er spesialdesignet for juss- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å oppnå en masterkvalifikasjon i jus, og gir deg muligheten til å utforske spørsmål rundt internasjonal voldgift.

Loven i sammenheng

Få essensiell dybdekunnskap og innsikt i ditt valgte rettsområde og forstå viktigheten av juridiske regler slik de brukes i den virkelige verden.

Fleksibel studie

Programstrukturen er svært fleksibel. Du kan designe din egen grad Pathway som passer deg og oppfyller dine karrieremål, uansett hva de måtte være.

Undervist av fageksperter

Undervist av en kombinasjon av tidligere og nåværende praktikere, samt forsknings- og undervisningsakademikere som er fokusert på juridisk praksis, ikke bare teori.

kursdetaljer

LLM International Arbitration Online vil tillate deg å utforske spørsmål rundt internasjonal voldgift, og gi den materielle kunnskapen som trengs for å forbedre praksisen din. Du vil undersøke internasjonal kommersiell voldgift og internasjonal investeringsvoldgift, som dekker områder som det juridiske rammeverket for internasjonal kommersiell voldgift; jurisdiksjonen til voldgiftsdomstolene og håndhevingen av voldgiftskjennelser.

Når du studerer LLM International Arbitration Online hos oss vil du:

 • Utvid karrierehorisonten din med en verdifull masterkvalifikasjon innen de spesialfeltene du velger.
 • Lær faglige ferdigheter for å få deg til å skille deg ut for potensielle arbeidsgivere.
 • Få oppdatert kunnskap om jus og praksis i ditt valgte område og innvirkningen av denne utviklingen på kommersiell og juridisk praksis.
 • Motta en-til-en veilederstøtte og tilbakemelding på arbeidet ditt fra en fullt kvalifisert advokat.
 • Utvikle en portefølje som viser loven i praksis.

Den pristilknyttede modulen for dette programmet (International Arbitration) vil dekke områder som kilder til voldgiftslovgivning, voldgiftsavtaler, håndhevelse og prosedyrespørsmål i internasjonal voldgift og voldgiftsdommer. Målet med denne modulen er å sette internasjonal voldgiftsrett i kontekst, slik at du kan lære hvordan du kan anvende komplekse teoretiske konsepter på klientsituasjoner i den virkelige verden.

I tillegg til en generell online introduksjon til programmet, er det en to-ukers introduksjon som dekker nøkkelprinsippene for det engelske juridiske systemet. Dette er obligatorisk for ikke-jusstudenter, men også åpent for studenter som ønsker en oppfriskning i det grunnleggende om loven i England og Wales. Dette vil være nyttig for enhver student som har tatt en betydelig pause fra juridisk utdanning.

For å hjelpe deg med å forberede deg til avhandlingen din vil du studere en rekke obligatoriske og ytterligere valgfrie treningsøkter for forskningsmetoder.

Vær oppmerksom på at på grunn av hjemmekontorets forskrifter, har studenter som trenger et studentrutevisum for å studere hos oss, ikke tillatt å studere på nettet og kan kun velge ansikt-til-ansikt-underviste moduler.

Kursstruktur

Vilkår 1-2 (heltid)

To ukers online induksjon: For ikke-jusstudenter inkluderer dette en obligatorisk introduksjon til loven i England og Wales som må fullføres før du starter de første modulene dine.

Du vil fullføre:

 • Internasjonal voldgiftslov
 • Opplæring i forskningsmetoder (økter gjennom termin 1 og 2)

Du kan deretter velge tre fra listen over valgfrie moduler* som inkluderer moduler som:

 • Talsmann og advokatferdigheter**
 • Sivile og straffesaker*
 • Internasjonal strafferett
 • Mekling og alternativ tvisteløsning**

*Alle valgfrie moduler er avhengig av tilgjengelighet.

**Hvis du oppnår 55% eller høyere i disse tre modulene og fullfører masterprogrammet ditt, vil du bli fritatt fra universitetets BPC-utvelgelsesarrangement.

Vilkår 3 (heltid)

 • Avhandling i internasjonal voldgiftsrett

Kursinformasjon

evaluering

Moduler vurderes av en tre-timers usett skriftlig eksamen eller 4500-ords kursoppgave.

Oppmøte på en av våre britiske campuser (eller et godkjent utenlandsk senter etter forhåndsavtale) er nødvendig for alle eksamener, inkludert for nettstudier.

Standard campussted for nettstudier er London.

Avhandlingsmodulen vil bli vurdert ved innlevering av en oppgave (15 000 ord) og gir mulighet for en vedvarende, dyptgående og intensiv undersøkelse av og refleksjon over ditt valgte spesialistområde.

Struktur

Dette kurset har en innovativ fleksibel struktur, med spesifikke vurderinger som bidrar til effektiv læring.

Kurskrav

Studenter bør ha en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner. Ikke-jusstudenter må fullføre en obligatorisk to-ukers induksjon som dekker nøkkelprinsippene for det engelske juridiske systemet, med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler verdt minst 80 QCF-poeng, som må inneholde - engelsk rettssystem, kontraktsrett og erstatningsrett.

Hvordan søke

 • Du kan søke på dette kurset direkte til universitetet.
 • Dette kurset kan ikke velges for å studere sammen med vårt juridiske praksiskurs (LPC).

Om skolen

Spørsmål