Keystone logo
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law LLM – International & Comparative Law Concentration
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

LLM – International & Comparative Law Concentration

Champaign, USA

2 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline *

Aug 2024

USD 49 500

På universitetsområdet

* søknader aksepteres året rundt på rullerende basis; juristen vil fortsette å vurdere søknader til klassen er full

Introduksjon

Konsentrasjonen internasjonal og komparativ rett tilbyr et rettet, valgfritt studieprogram for LL.M. studenter. Studentene har mulighet til å motta spesialisert opplæring på feltet og velge de klassene som er mest relevante for deres kompetanseområder. En konsentrasjonsbetegnelse vil vises på karakterutskriften, noe som gir studentene et konkurransefortrinn i det lovlige arbeidsmarkedet. Studentene beholder muligheten til å velge noen få kurs utenfor konsentrasjonen i andre interesseområder eller forberede seg til advokateksamenen.

LLM i internasjonal og komparativ rett er et integrert program som kombinerer streng juridisk opplæring med dybdestudier av globale spørsmål og er forberedt på en karriere i den stadig mer internasjonale jusspraksisen, enten du planlegger å jobbe i USA eller i utlandet, i privat praksis, en bedrift eller offentlig sektor.

Egenskaper

  • Diverse perspektiver: College of Law ønsker regelmessig velkommen studenter fra over 25 forskjellige land med varierende yrkeserfaring. University of Illinois at Urbana-Champaign samfunnet for øvrig har over 10 000 internasjonale studenter fra over 110 forskjellige land.
  • Berikelse: College of Law og studentorganisasjoner arrangerer en rekke arrangementer hvert år med akademikere og offentlige personer fra hele USA og verden som studenter kan lære av og engasjere seg med.
  • Individuell veiledning: Studentene får individuell veiledning og rådgiving for å hjelpe dem med karriereplanlegging, akademisk suksess og rettighetskvalifisering.
  • Blandede klasser: Å dele klasser og samhandle med JD-studentene er kjennetegn ved Illinois LLM-programmet.. I klasser med høy LLM-studentpåmelding, blir lærerassistenter tildelt for å gi ekstra støtte.
  • Nettverk: Når du kommer til Illinois Law vil du bli en del av en familie som inkluderer over 11 000 College of Law-alumner og over 470 000 levende studenter fra University of Illinois i Urbana-Champaign.
  • Champaign-Urbana: Champaign-Urbana (CU) er en livlig og ekstremt rimelig høyskoleby med en livlig kulturell scene, gratis offentlig transport for studenter, et bredt utvalg av restauranter og mange, med sine storbyfasiliteter, men likevel småby-tilgjengelighet. sportslige muligheter.

Opptak

Om skolen

Spørsmål