Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

Introduksjon

College of Law i Illinois er en av de eldste advokatskolene i landet, med innflytelsesrike fakulteter, et smart og kollegialt studentorgan og et sterkt alumni-nettverk.

studenter

Illinois jusstudenter er talentfulle og ambisiøse, akademisk sterke så vel som geografisk og erfaringsmessig mangfoldig. De er konkurransedyktige, men likevel kollegiale, og setter teamarbeid høyt. Mange er aktivt engasjert i utvalget av muligheter utenfor klasserommet. College of Law tar regelmessig imot studenter fra over 25 forskjellige land med varierende yrkeserfaring. University of Illinois i Urbana-Champaign samfunnet for øvrig har over 10 000 internasjonale studenter fra over 110 forskjellige land.

Fakultet

University of Illinois 'juridiske fakultet har en lang og fremtredende tradisjon for å fremme stipend og forskning, trene studenter i kunnskap, ferdigheter og temperament for å oppnå profesjonell dyktighet og ledelse, og søke fordelaktig endring i lov og samfunn. De er:

 • Bransjeledere
 • Anerkjente lærere
 • Tverrfaglige eksperter
 • Engasjert i offentlig engasjement

LLM-programmet

Illinois LLM-programmet er designet for å forberede studenter med eller uten tidligere juridisk opplæring til å utmerke seg i deres profesjonelle karriere. Utenlandsutdannede studenter i LLM-programmet blir introdusert for det amerikanske rettssystemet og gitt muligheten til å spesialisere seg i sitt eget faglige eller faglige område. Amerikansk-trente advokater kan også forbedre sin juridiske ekspertise for å oppfylle sine profesjonelle og karrieremål i LLM-programmet.

Les videre nedenfor for å lære mer om LLM -programmet og hva som gjør oss unike:

Fleksible studiemuligheter

Studentene kan velge å fullføre LLM -graden på to eller tre semestre. Det valgfrie tredje semesteret kan gi en student tid til å delta i et mer intensivt studieprogram, nyte større internship -muligheter og ha ekstra tid til å studere til bareksamen.

For å tilby studentene ekstra fleksibilitet, kan LLM -programmet startes enten høstsemesteret (august) eller vårsemesteret (januar).

Tilpassbar læreplan

Studentene fullfører totalt 32 studiepoeng (vanligvis åtte kurs) for LLM-graden. Med bare to obligatoriske kurs (frafalles eller frafalles for studenter med JD fra en ABA-akkreditert jusskole), kan studentene tilpasse LLM-programmet for å møte deres akademiske eller profesjonelle behov mens de velger fra over 100 kurs som tilbys ved College of Law hvert år . Studenter kan velge å legge til en konsentrasjon til LLM-programmet, og studenter som er interessert i å lære på tvers av disipliner kan søke godkjenning til å ta et utvalgt antall University of Illinois-kurs utenfor College of Law.

Kandidateksamen

The Office of Graduate and International Programs tilbyr støtte til studenter som er interessert i å ta amerikanske bareksamener og jobber med enkeltpersoner for å finne ut om de er kvalifiserte og kravene de trenger for å oppfylle. Selv om en bachelorgrad i jus ikke er påkrevd for opptak til Illinois LLM -programmet, bør søkere uten bachelor i lov være klar over at de kanskje ikke kvalifiserer til å ta en bareksamen i USA, selv etter å ha fullført Illinois LLM.

Individualisert rådgivning

Studentene får individuell rådgivning og rådgivning for å hjelpe dem med karriereplanlegging, akademisk suksess og barberettigelse.

University of Illinois

Siden grunnleggelsen i 1867 har University of Illinois i Urbana-Champaign fått et rykte som en leder i verdensklasse innen forskning, undervisning og offentlig engasjement. Med vår landtilskuddsarv som grunnlag, banebryter vi innovativ forskning som takler globale problemer og utvider menneskelig erfaring. Våre transformative læringsopplevelser, inn og ut av klasserommet, er designet for å produsere alumner som ønsker å ha en betydelig, samfunnsmessig innvirkning.

Campus funksjoner

fasiliteter

College of Law-bygningen er et tre-etasjers anlegg på omtrent 160 000 kvadratfot, som ligger på University of Illinois flaggskipcampus i Champaign-Urbana, Illinois. Bygningen har et auditorium, en rettssal, fem klasserom, fire seminarrom, kliniske og erfaringsbaserte læringsrom, en bokhandel, en kafé og to studentsamlingsområder. Lovbygningen huser også det 58 000 kvadratmeter store Albert E. Jenner, Jr. Memorial Library, som har en romslig lesesal, studentsamarbeidsområder, stille studierom og et klasserom/konferanserom.

Livet i Champaign-Urbana

Champaign-Urbana, med sine storbyfasiliteter, men likevel småbytilgjengelighet, er en levende og rimelig collegeby med en livlig kulturell scene, gratis offentlig transport for studenter, et bredt utvalg av restauranter og mange sportsmuligheter. Champaign-Urbana-området er anerkjent som en av de beste universitetsbyene i Amerika, og bugner av muligheter, fra å delta på forestillinger på det anerkjente Krannert Center for Performing Arts og se Big Ten sportsbegivenheter , til å delta i en rekke andre lokale arrangementer, som f.eks. som Illinois Marathon , Ebertfest Film Festival , Urbana's Market på Square Farmers Market eller Friday Night Live musikkarrangementer i Champaign sentrum. På og utenfor campus er Champaign og Urbana fylt med parker, idrettsanlegg , grønne områder, sykkel- og gangstier og andre muligheter for både innendørs og utendørs rekreasjon.

  Opptak

  Opptakskravene til Graduate College og krav til engelskkunnskaper gjelder. Studenter er ikke pålagt å ta den generelle graduate Record Examination (GRE). Studentene tas opp på individuell basis i henhold til en gjennomgang av deres tidligere prestasjoner med vekt på akademisk prestasjon.

  Søknadskrav

  • Fullført søknad
  • Gjenoppta
  • Angivelse av formål
  • Sertifiserte utskrifter og legitimasjon
  • Ett referansebrev
  • TOEFL- eller IELTS-poengsum rapportert fra ETS eller IELTS (eller en Duolingo English Test-score fra 1. februar 2020 til og med 1. august 2023), hvis aktuelt

  Internasjonale søkere

  Alle internasjonale gradssøkende søkere må sende inn resultatene av TOEFL eller IELTS eller Duolingo som bevis på engelskkunnskaper med mindre de kvalifiserer for et unntak. Offisielle poengsummer må sendes inn direkte fra testbyrået. Alle poengsummer må dateres innen to år etter begynnelsen av den foreslåtte opptaksperioden.

  Engelsk ferdighetstestMinimum for opptak med begrenset statusMinimum for full status opptak
  TOEFL IBT80103
  IELTS (akademisk eksamen)6.57.5
  DUOLINGO (Kun tester tatt mellom 1. februar 2020 og 1. august 2023)115135

  Steder

  • Champaign

   504 East Pennsylvania Avenue, 61820, Champaign

  Spørsmål