Keystone logo
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law Master of Laws (LLM)
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Master of Laws (LLM)

Honolulu, USA

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 29 016 *

På universitetsområdet

* Undervisning

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

84026_K-group4.JPG

LLM (Master of Laws) Programmet ved William S. Richardson School of Law er et ettårig studieprogram av det amerikanske rettssystemet. Hvis du har en juridisk grad, eller vil snart uteksaminere med en juridisk grad, kan du søke om programmet. Programmet går fra august til midten av mai. Vårt program vil bidra til å forbedre dine juridiske engelskspråklige ferdigheter og forståelse av amerikansk juridisk kultur, samtidig som du får muligheten til å samhandle daglig med gode amerikanske lovstudenter og fakultet i et varmt og vennlig miljø.

Program høydepunkter:

 • Spesialiseringer i Business, International, Environmental Law, og mer.

 • Mulighet til å overføre til Juris Doctorate Program

 • Nettverk med topp juridiske og bedriftsledere

 • Personlig oppmerksomhet for LLM-studenter

 • Hawai'is strategiske beliggenhet til Stillehavet Rimland

 • Hawai'i er kultur, rekreasjon

William S. Richardson School of Law

Juridikkskolen er spesielt sterk i miljølov og i Stillehavs-asiatiske juridiske studier. Den opprettholder et meget gunstig student-fakultet-forhold (14: 1), som oppmuntrer til nærmere samspill mellom lærere og studenter. Studentkroppen nummererer nå rundt 325 og er den mest etnisk og rasjonelt mangfoldige i landet, tegner søkere fra Stillehavet og asiatiske land så vel som fra Hawaii og i hele USA. Det ligger i den vakre Manoa-dalen på øya Oahu, minutter fra verdensberømte Waikiki Beach. Hawaii er et av de sikreste og reneste stedene for studenter og tilbyr et fantastisk mangfold av kulturer og mat å nyte.

Fleksibel pensum i amerikansk lov

Studenter som bestemmer seg for å forfølge en LLM-konsentrasjon i et av våre ekspertområder, kan få et eget sertifikat i tillegg til sitt diplom. Vi tilbyr nå LLM spesialisering sertifikater i fem hovedområder: forretnings-og handelsrett, konfliktløsning, miljølov, internasjonal og sammenlignende lov, og havrett og politikk. Klikk her for mer informasjon om LLM-spesialiseringer: https://www.law.hawaii.edu/llm-specializations

Vi gir våre LLM-studenter solid opplæring i amerikansk juridisk analyse. I høstsemesteret tar alle studentene Introduksjon til amerikansk lov, et spesialkurs som vektlegger de særegne aspektene av det amerikanske rettssystemet og tilnærming til juridiske spørsmål. I vårsemesteret tilbyr vi et valgfritt juridisk forskning og skriftlig kurs designet for å trene internasjonale studenter i amerikansk juridisk analyse og skriving. LLM-studenter kan også melde seg på førstårskurs som Kontrakter og sivilprosedyre, som tjener som en nyttig og grundig introduksjon til viktige områder av amerikansk praksis.

Bar Forberedelse

For de som planlegger å ta New York State Bar Exam, tilbyr Law School kurs for å møte de nye kravene som er effektive fra 2012-13. Disse inkluderer Introduksjon til amerikansk lov, juridisk forskning og skriftlig og faglig ansvar, slik at du kan forberede deg til NY bar undersøkelse mens du studerer i Hawai'i.

Kurs i andre Graduate Programmer

Uansett om du forfaller et spesialisert sertifikat, kan du melde deg på kurs tilbys av universitetets andre skoler og avdelinger. Du kan telle opptil seks studiepoeng (vanligvis to kurs) tatt utenfor lovskolen mot de 24 studiepoengene som kreves for å få en LLM-grad.

Student læringsutbytte

William S. Richardson School of Law LL.M. oppfyller American Bar Association standarder, etter å ha fått samtykke i 2003. Studenter i Richardson LL.M. Programmet har allerede trent som advokater i ulike globale juridiske systemer og har ofte stor erfaring når de starter sin LL.M. studieår på Richardson. The Richardson LL.M. Student Learning Outcomes (SLOs) er spesifikke og skreddersydd for sin utenlandske lovopplevelse og opplæring. LL.M. SLOer er:

 1. Å få en komparativ forståelse av betydningen av lov og juridiske institusjoner i USA, og rollen som advokater og domstolene i det amerikanske rettssystemet;

 1. Å forstå advokatens faglige etikk og serviceforpliktelser

 1. Å mestre grunnleggende ferdigheter i amerikansk juridisk forskning, juridisk analyse og juridisk resonnement;

 1. Å lære å kommunisere en forståelse av amerikanske juridiske spørsmål effektivt både muntlig og skriftlig; og

 1. Å utvikle kompetanse i et spesialisert område av amerikansk eller internasjonal rett gjennom vellykket gjennomføring av et organisert program av kurs i en valgt spesialisering. (Rev. Aug. 2014)
84027_tn_chinahat-crop.JPG

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • LLM Master of Laws (DL)
  • UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • LLB Senior Status
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • LLB (Hons) Law with Foundation Year
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 4 mer