Keystone logo
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law Avanserte JD for utenlandske juridikere
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Avanserte JD for utenlandske juridikere

Honolulu, USA

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

77134_law-1991004_640.jpg

Den avanserte JD-graden er et toårig JD-program som gjør det mulig for uteksaminere av utenlandske lovskoler å fullføre sine amerikanske lovstudier og tjene en JD-grad på en akselerert tidsplan. Under dette programmet kan kvalifiserte utenlandsk jurister opptakes med avanserte stillinger og tildeles opp til 29 studiepoeng for sin tidligere lovstudie. Beslutningen om antall studiepoeng som skal innvilges, vil bli gjort når søknaden din vurderes, og vellykkede søkere vil bli varslet ved opptakstidspunktet hvor mange studiepoeng de vil motta for sin utenlandske studie.

De fleste elever som er tatt opp til dette programmet, vil fullføre førsteårets obligatoriske JD-læreplan i sitt første studieår, og deretter ta valg av valgfag i andre studieår. Vi jobber med alle studenter for å designe et individuelt program som passer til deres bakgrunn og interesser, inkludert deltakelse i våre programmer innen miljø, internasjonal og forretningslov.

Vårt toårige JD-program gir utenlandske jurister med det beste forberedelsene til baropptak og for vellykket praksis i loven. Avanserte JD-studenter er fulle medlemmer av vår lovskole. Studenter innrømmet til det akselererte JD-programmet får samme grad som andre JD-studenter og er kvalifisert til å ta barneprøven i alle amerikanske jurisdiksjoner, dersom de oppfyller de andre kravene til opptak.

valgbarhet

Avansert JD er et toårig JD-program med avansert status. For å være kvalifisert for programmet, må søkere ha en utenlandsk rett grad fra en akkreditert eller godkjent lovskole utenfor USA

LSAT er ikke nødvendig.

Opptak

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • LLM Master of Laws (DL)
  • UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • LLB Senior Status
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • LLB (Hons) Law with Foundation Year
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 4 mer