Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Introduksjon

Om UH Mānoa

Universitetet i Hawai'i på Mānoa (UH Mānoa) ble grunnlagt i 1907 og er flaggskips universitetet ved Hawai'i System. En valgmulighet, studenter og fakultet kommer fra hele nasjonen og verden for å dra nytte av UH Mānoas unike forskningsmuligheter, ulike samfunn, nasjonalt rangerte Divisjon I friidrettsprogram og vakkert landskap. Konsekvent rangert som en "best verdi" blant amerikanske høyskoler og universiteter, våre studenter får en sterk utdanning til en rimelig pris.

77127_waikiki-beach-581102_640.jpg

Om Honolulu, HI

Honolulu er den største byen i Hawaii og har også hjemstedet til State Capitol. Honolulu, som betyr "skjermet havn" eller "beskyttet bukt", antas å ha blitt grunnlagt så tidlig som 2000 år siden. Byen ble fast etablert som det viktigste senteret for Hawaii-øyene i midten av 1800-tallet. Hawai'i ble Aloha-staten i 1959 da den formelt ble inntatt i unionen som den 50. stat.

I dag er Honolulu en av Amerikas sikreste byer med mange unike egenskaper og egenskaper. Det er hjemmet til Amerikas eneste kongelige palass og er kjent for sitt tropiske klima, frodige grønne landskap, mangfoldig befolkning og fellesskapsånd kjent som aloha.

77128_hawaiian-hula-dancers-377653_640.jpg

Vårt oppdrag

William S. Richardson School of Law er et samarbeidende, flerkulturelt fellesskap som forbereder studentene på kompetanse i praksis i lov og relatert karriere som fremmer rettferdighet og lovstatsprinsipp.

Vi utvikler høyt kvalifiserte, etiske fagfolk gjennom dyktighet i undervisning, stipend og offentlig service.

Vi omfavner Hawai'i mangfold og verdier og anerkjenner et spesielt ansvar for vår stat og Stillehavsområdet.

Vi leder i miljølov, innfødt hawaiisk lov, og Stillehavs-asiatiske juridiske studier.

77129_honolulu-1124096_640.jpg

akkreditering

William S. Richardson School of Law ved University of Hawai'i på Mānoa har blitt akkreditert av Seksjon for juridisk utdanning og opptak til Bar of the American Bar Association siden 1982. Seksjonen juridisk utdanning kan kontaktes på 321 North Clark Street, Chicago, IL 60610 eller telefon på (312) 988-6738. Law School har vært medlem av Association of American Law Schools (AALS) siden 1989.

Steder

  • Honolulu

    Dole Street,2515, 96822, Honolulu

    Spørsmål