Keystone logo
University of Hamburg in cooperation with Europa-Kolleg Hamburg Europeiske studier og europeiske juridiske studier (LL.M.)
University of Hamburg in cooperation with Europa-Kolleg Hamburg

Europeiske studier og europeiske juridiske studier (LL.M.)

Request duration

Engelsk, Tysk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* € 8500

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Er du fascinert av den europeiske integrasjonsprosessen og måten det holder fascinasjon for andre regioner i verden? Ønsker du å utdype din forståelse av denne prosessen og være aktivt involvert i det? Du aspirere til en karriere der velbegrunnet juridisk, økonomisk og politisk vitenskap kunnskap om europeisk integrasjon er uunnværlig? Du har allerede gjennomført den første graden fortrinnsvis i området av loven, økonomi eller statsvitenskap med en fremragende resultat? Da bør du søke om en plass i våre masterprogram.

Den to semester Master Programme "europeiske og European Legal Studies" tilbys av Institutt for europeisk integrasjon av stiftelsen Europa-Kolleg Hamburg i samarbeid med Det juridiske fakultet og Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap ved Universitetet i Hamburg.

Etter fullført studiet enten den akademiske graden "Master of Arts (MA)" eller "Master of Laws (LL.M.)" vil bli tildelt.

Masterstudiet tar ti månedene - fra oktober til juli året etter. Det er en full-time studium. Den er oppdelt i ni moduler totalt. Det er sju modulene består av faglige foredrag, hvorav fem må bli ivaretatt i løpet av vinteren sikt, mens ytterligere to forelesnings moduler følge i løpet av sommeren sikt. Etter foredragene av vinteren sikt komme til en slutt en akademisk masteroppgave skal skrives som en periode på fire måneder er gitt. En praksis modul planlagt for perioden mellom vinter og sommer sikt (februar / mars) kaller for studentene å gjøre et internship, for eksempel ved en institusjon i EU, representasjoner av det tyske utenriksdepartementet i utlandet, departementer, offentlige etater , advokatfirmaer eller selskaper.

I begynnelsen av Master Programme tre grunnleggende moduler knyttet til de juridiske, økonomiske og politiske aspekter ved europeisk integrasjon må bli ivaretatt av alle studenter kollektivt. I løpet av de påfølgende spesialisering fase studenter har mulighet til å studere en av følgende valgfrie fordypningsfelt i dybden: - EU som politisk aktør - eksterne relasjoner i EU - Bedrifter som økonomiske aktører - Law av EUs Masterstudiet undervises i Norsk eksklusivt.

Kravene for opptak til masterstudiet er: - En grad fra en tysk eller utenlandsk institusjon for høyere utdanning (universitetsnivå) med en karakter over gjennomsnittet, fortrinnsvis i loven, i økonomi eller i statsvitenskap som representerer 240 studiepoeng (CP). Søkere som har fått sin første grad kvalifiserer for en yrkeskarriere med totalt 180 CP har å gjøre opp for den manglende 60 CP etter en god prestasjon i flere pedagogiske eller praktiske opplæringsprogrammer knyttet til de områder som omfattes av masterstudiet. Bevis for dette kan fremmes i form av yrkeserfaring, videre studier, forskning, publikasjoner eller lignende; - Veldig gode engelskspråklige proficiencies; For ytterligere informasjon se: www.europa-kolleg-hamburg.de

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • LLB in International and European Law
    • Groningen, Nederland
  • Master of Laws in International and European Law: European Union Law
    • Ghent, Belgia
  • LLM Avansert studier i europeisk og internasjonal menneskerettighetsloven
    • Leiden, Nederland