Keystone logo
University of Essex Online PG Dip International Business Law
University of Essex Online

PG Dip International Business Law

Online United Kingdom

16 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8 111

Fjernundervisning

Introduksjon

En dyptgående forståelse av internasjonal forretningslov er uunnværlig for enhver aspirerende kommersiell advokat eller juridisk anlagt forretningsleder.Denne 100% online og deltids PG Dip International Business Law vil hjelpe deg med å utvikle spesialist juridisk kunnskap om dette komplekse rettsområdet.

På denne online PG Dip International Business Law vil du utforske en rekke sentrale forretningsjuridiske emner, fra overgangskontraktsrett til konkurranselov og loven til Verdens handelsorganisasjon.Etter å ha fullført dette kurset, vil du ha muligheten til å gå videre for å studere hele LLM International Business Law.

Læringsmetoder

Vi er en 100 % nettbasert utdanningsleverandør, så vi bruker et toppmoderne virtuelt læringsmiljø (VLE) for å levere undervisning, ressurser og vurderinger.Systemet vårt sporer og styrer læringsprosessen i sanntid og gir deg umiddelbar tilgang til læringsmateriellet ditt.VLE er tilgjengelig 24/7 og lar både studenter og veiledere aktivt ta del i sanntidssamtaler og live spørsmål og svar.

Vi tror du får mest mulig ut av tiden du bruker på å studere når du holdes informert om prestasjonene dine, og vi oppnår dette ved å:

  • vurderer deg gjennom moduler i stedet for å vente på slutten av året vurderinger
  • viser karakterene dine i karakterboken din, som kan sees når du logger på det virtuelle læringsmiljøet (VLE)
  • rask behandling av arbeidet som er vurdert for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert
  • sikre at du har regelmessig kontakt med studentstøtteteamet ditt

Vurderingsmetoder

Alle vurderinger leveres gjennom vårt virtuelle læringsmiljø (VLE).Det er ingen krav om å reise til eksterne testsentre eller å gå opp til eksamen!I stedet vil du sende inn oppgaver gjennom VLE, for eksempel skriftlige rapporter, deltakelse i diskusjonsforum eller reflekterende journaloppføringer.

Vi har også en policy for å sikre at arbeidet som sendes inn av studentene er autentisk – vi bruker et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å sjekke for plagiat.

Hvorfor Essex Online?

Studer på nett.Uteksaminert på campus.

Du vil fullføre studiene og vurderingene dine 100 % online, og kvalifikasjonen din vil bli tildelt av University of Essex, et prisvinnende universitet med en 50-årig arv av fremragende undervisning og forskning og et av de 25 beste universitetene i Storbritannia (Complete Universitetsguide 2022).Når du har fullført kurset, vil du uteksamineres med samme sertifikat som campusbaserte studenter - studiemåten din er kun nevnt på din akademiske karakterutskrift.

Kvalitetssikret opplevelse

Den britiske regjeringens Teaching Excellence Framework ga oss gull for å levere konsekvent fremragende undervisning, læring og resultater for studenter (TEF 2018).Vi er også den høyest rangerte nettbaserte leverandøren i National Student Survey (NSS 2020).

Vi står bak den akademiske kvaliteten på nettkursene våre, og det er derfor vi tilbyr pengene-tilbake-garanti.Hvis du bestemmer deg for at kurset ditt ikke er for deg innen 21 dager, gir vi deg full refusjon.*

*Betingelser og vilkår gjelder.For å finne ut mer vennligst kontakt vårt opptaksteam.

Akademisk og veiledningsstøtte i verdensklasse

Våre nettveiledere er ledende myndigheter og spesialister på sine respektive felt.De brenner for det de lærer og kombinerer sin kunnskap om bransjepraksis med akademisk levering av høy kvalitet, og gir deg en enestående læringsopplevelse.

Vi har også et dedikert team med studentrådgivere og studieferdighetsrådgivere som vil støtte deg fra første dag til eksamen.De vil være tilgjengelig for å hjelpe og veilede deg mens du går videre gjennom studiene.Uansett spørsmål eller problem, vil de samarbeide med deg for å finne en løsning.

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Om skolen

Chat with students

Spørsmål