Keystone logo
University of Essex Online CertHE Law
University of Essex Online

CertHE Law

Online United Kingdom

16 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 6 167

Fjernundervisning

Introduksjon

Dette 100% online og deltid CertHE Law-programmet kan åpne for et bredt spekter av karrieremuligheter-enten du er interessert i å praktisere jus profesjonelt eller søker en karriere som vil ha fordel av en juridisk bakgrunn.

Gjennom dette korte kurset vil du bli introdusert for det engelske rettssystemet. Du vil fordype deg i en rekke viktige lovemner og utvikle overførbare arbeidsplassferdigheter som du kan bruke på din nåværende rolle fra dag én.

Ingen tidligere kvalifikasjoner eller arbeidserfaring? Ikke noe problem, fordi våre online CertHE -kurs har en åpen inngangsrute. Dette kurset kan fullføres på så lite som 16 måneder - og det er lett å gå videre til hele LLB.

Læringsmetoder

Vi er en 100% online utdanningsleverandør, så vi bruker et topp moderne virtuelt læringsmiljø (VLE) for å levere undervisning, ressurser og vurderinger. Systemet vårt sporer og administrerer læringsprosessen i sanntid og gir deg umiddelbar tilgang til læringsmaterialet ditt. VLE er tilgjengelig 24/7, og lar både studenter og veiledere aktivt ta del i samtaler i sanntid og live seminarer.

Vi tror du får mest mulig ut av studietiden når du blir holdt informert om prestasjonene dine, og vi oppnår dette ved å:

  • vurdere deg gjennom modulene i stedet for å vente på slutten av året
  • viser karakterene dine i karakterboken din, som du kan se når du logger deg på det virtuelle læringsmiljøet (VLE)
  • rask snuoperasjon for arbeidet som blir vurdert for å sikre at karakterboka alltid er oppdatert
  • sikre at du har jevnlig kontakt med studiestøtteteamet ditt

Vurderingsmetoder

Alle vurderinger leveres gjennom vårt virtuelle læringsmiljø (VLE). Det er ikke noe krav om å reise til eksterne testsentre; I stedet sender du inn oppgaver gjennom VLE, for eksempel skriftlige rapporter, diskusjonsforumdeltakelse eller reflekterende journaloppføringer. For de få modulene som har tidsbestemte vurderinger, bruker vi et virtuelt proctoring -system som lar deg sitte akademisk strenge tidsbestemte vurderinger praktisk talt i ditt eget hjem.

Vi har også en policy for å sikre at arbeidet som studentene sender inn er autentisk - vi bruker et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å sjekke for plagiering.

Hvorfor Essex Online?

Studer på nettet. Utdannet på campus.

Du vil fullføre studiene og vurderingene dine 100% online, og kvalifikasjonen din vil bli tildelt av University of Essex, et prisbelønt universitet med en 50-årig arv innen undervisning og forskningskunnskap og et av de 25 beste universitetene i Storbritannia (Complete Universitetsguide 2022). Når du har fullført kurset, vil du oppgradere med samme sertifikat som campusbaserte studenter-studiemåten din er bare nevnt på din akademiske utskrift.

Kvalitetssikret opplevelse

Den britiske regjeringens rammeverk for undervisningskunnskap ga oss gull for å levere konsekvent fremragende undervisning, læring og utbytte for studenter (TEF 2018). Vi er også den høyest rangerte nettleverandøren i National Student Survey (NSS 2020).

Vi står bak den akademiske kvaliteten på våre online kurs, og derfor tilbyr vi pengene tilbake-garanti. Hvis du bestemmer deg for at kurset ditt ikke er noe for deg innen 21 dager, gir vi deg full refusjon.*

*Betingelser og vilkår gjelder. For å finne ut mer, vennligst kontakt vårt opptaksteam.

Akademisk og mentorstøtte i verdensklasse

Våre online -lærere er ledende myndigheter og spesialister innen sine respektive felt. De brenner for det de lærer og kombinerer sin kunnskap om bransjepraksis med akademisk levering av høy kvalitet, og tilbyr deg en læringsopplevelse uten sidestykke.

Vi har også et dedikert team av studentrådgivere og studieferdighetsrådgivere som vil støtte deg fra din første dag til eksamen. De vil være til stede for å hjelpe og veilede deg når du går gjennom studiene. Uansett spørsmål eller problem, vil de samarbeide med deg for å finne en løsning.

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Om skolen

Chat with students

Spørsmål