Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Introduksjon

University of Essex Online leverer 100 % online- og deltidskurs innen business, databehandling, utdanning, helse, juss, kriminologi og psykologi. Kvalifikasjonene vi tilbyr inkluderer CertHEs og Bachelors grader på lavere nivå, og PG Certs, PG Dips og Masters grader på postgraduate nivå, med studievarighet fra 8 måneder til 4 år.

Du kan studere med oss fra hvor som helst med en internettforbindelse og på et tidspunkt som passer din timeplan best. Kurset ditt vil bli levert gjennom et toppmoderne virtuelt læringsmiljø (VLE), som gir deg 24/7 tilgang til ressurser av høy kvalitet, inkludert forelesningskast, diskusjonsfora, live-seminarer og Q&A-økter, i tillegg som omfattende eBibliotek.

Selv vurderingene dine vil bli fullført helt online – ingen av våre kurs har et krav om å reise til testlokaler eller eksamenssentre. Faktisk har de fleste av våre kurs ikke eksamener i det hele tatt! For de få kursene som har eksamenskrav, bruker vi et virtuelt proctoring-system som gjør at du kan avlegge akademisk strenge eksamener hjemmefra. Ellers vil du fullføre skriftlige oppgaver, delta i diskusjonsfora eller skrive reflekterende journaloppføringer.

Enten du er en erfaren fagperson som ønsker å komme videre i karrieren eller en nyutdannet som ønsker å øke CVen sin, er nettstudier en kostnadseffektiv, praktisk og fleksibel måte å komme videre på.

Hvorfor studere hos oss?

Vi er en av de lengstlevende leverandørene av 100 % online grader i Storbritannia. Alle våre kurs er spesielt utviklet for nettbasert levering, og kombinerer gullstandardundervisning med den nyeste teknologien og lar deg få en førsteklasses utdannelse fra hvor som helst i verden.

Vi er stolte over å bli vurdert som sølv i Teaching Excellence Framework (TEF) utført av Office for Students (OfS). Dette anerkjenner vår forpliktelse til å levere studentopplevelser av høy kvalitet, med enestående rangeringer oppnådd for læringsmiljø og akademisk støtte – så vel som undervisningsvurdering og tilbakemelding. I 2023 National Student Survey (NSS) sa 95 % av deltakerne at kurset hjalp dem med å utvikle kunnskapen og ferdighetene de trenger for fremtiden, mens 94 % sa at de syntes kurset var intellektuelt stimulerende.

Våre online -lærere er ledende myndigheter og spesialister innen sine respektive felt. De brenner for det de lærer og kombinerer sin kunnskap om bransjepraksis med akademisk levering av høy kvalitet, og tilbyr deg en læringsopplevelse uten sidestykke.

Vårt team av dedikerte studentrådgivere og studiekompetansespesialister gir veiledning og akademisk støtte i verdensklasse til deg fra første dag til eksamen. Teamet vil være tilgjengelig for å hjelpe og veilede deg mens du går videre gjennom studiene. Uansett spørsmål eller problem, vil de samarbeide med deg for å finne en løsning.

Alle våre kvalifikasjoner er tildelt og validert av University of Essex, et prisvinnende universitet med en 50-årig arv av fremragende undervisning og forskning. Etter å ha fullført studiene dine, vil du bli invitert til å oppgradere fra University of Essexs Colchester-campus. Du vil motta det samme sertifikatet som campusbaserte studenter - studiemåten din er kun nevnt på din akademiske karakterutskrift.

Steder

  • Leeds

    Albion Street, LS1 5ES, Leeds

  • QM88+QV

    QM88+QV, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Chat with students

Spørsmål