Keystone logo
University of Dayton School of Law LL.M. i amerikansk og transnasjonal lov (online)
University of Dayton School of Law

LL.M. i amerikansk og transnasjonal lov (online)

Dayton, USA

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1 325 / per credit *

Fjernundervisning

* University of Dayton School of Law krever undervisning per studiepoeng i stedet for per studieår. Kostnaden per studiepoeng for studieåret 2023-2024 er $1,325. Delvis undervisningsstipend tilgjengelig.

Introduksjon

Tjen din LL.M. på amerikansk & Transnasjonal lov – Online

Se hvorfor University of Dayton School of Law har det beste online LL.M-programmet og finn ut hvordan du får graden din uten å måtte forlate hjemmet ditt.

Program høydepunkter

For studenter som er interessert i å fullføre sin LL.M. grad i amerikansk og transnasjonal rett, tilbyr University of Dayton School of Law et 100% online program.

Online LL.M-programhøydepunkter inkluderer:

 • Læreplan: Fokusert på amerikansk lov og amerikansk rettspraksis
 • Fleksibilitet: Alle kurs tilbys (100 %) online i et asynkront format, slik at studentene får tilgang til kursinnhold på de dagene og tidspunktene som fungerer best for dem
 • Effektivitet: Få graden på så lite som ett kalenderår - tre tilgjengelige semestre som starter i januar, mai og august
 • Forberedelse: Online LL.M. læreplanen er på linje med gjeldende krav til både California, Washington state og DC advokateksamener*
 • Økonomisk støtte: Garantert sjenerøse økonomisk støttestipend gitt til de som søker innen prioritert frist. Gratis lesemateriell på nett (ingen lærebøker kreves!)
 • Studieveiledninger: Gratis supplerende nettressurser
 • Støtte: Gratis karrieretjenester, akademisk suksess og bibliotekstøtte for alle online LL.M. studenter
 • Kompetanse: Kurs undervist av dyktige professorer og juridiske utøvere med erfaring med undervisning via en nettplattform

Besøk våre ofte stilte spørsmål for å lære mer om programmet, søknadsprosessen, baren og karrieremuligheter.

* Kvalifikasjonskrav for adgang til barer varierer avhengig av stat. Dayton Law kan ikke garantere opptak av barer. Studentene er ansvarlige for å kontakte statslinjen for å avgjøre om de er kvalifiserte.

LLM vs JD

Hovedforskjellen mellom en LL.M. og en JD er at et JD-program er en første grad i jus i USA og som sådan dekker generelle lovbegreper. Det tradisjonelle JD-programmet er fullført på omtrent tre (3) år. En LL.M. er en grad på høyere nivå, som er fokusert på et spesifikt ekspertiseområde. De fleste LL.M. programmer kan fullføres innen ett (1) år.

Dayton Law's Online LL.M. Programmet tillater utenlandsk-utdannede advokater med en ikke-amerikansk jusgrad å gå opp til advokateksamen i visse stater. Og for de som oppnår en JD i USA, en LL.M. tilbyr en vei til spesialisering og avansement.

Online LL.M. Studentprofil

Denne online LL.M. Programmet er perfekt for utenlandsk-utdannede jusskolekandidater som er interessert i:

 • Ta den amerikanske advokateksamenen i visse jurisdiksjoner
 • Karrierer innen global advokatpraksis (virksomhet, immigrasjon, handel, investering, IP, etc.)
 • Lær mer om amerikansk lov og juridisk praksis
 • Etablere en vei til amerikansk advokatkvalifisering
 • Få en utdannet jusgrad fra en American Bar Association-akkreditert amerikansk jusskole

Med et 100 % nettbasert program kan studentene få sin grad og ta neste steg både profesjonelt og akademisk, uten å måtte forlate jobben, hjemmet eller familien.

United States Legal Practice Certificate

I tillegg til å oppnå LL.M. grad, studenter som fullfører Online LL.M. Programmet innen tre år får også (uten ekstra kostnad) et sertifikat i USAs juridiske praksis.

Fordelene med amerikansk sertifikat for juridisk praksis:

 • Utvikle ferdigheter og kunnskap innen et spesifikt rettsområde uten å kreve ekstra tid eller undervisning.
 • Bli mer salgbar overfor arbeidsgivere og kunder ved å gi en legitimasjon som bekrefter deres kompetanse, engasjement og opplæring.
 • Motta anerkjennelse for vellykket gjennomføring av et spesialisert studium.

Beredskap til advokateksamen — California, Washington, & DC

Studentene får et solid grunnlag i de rettsområdene som oftest testes på advokateksamenen, pluss praktisk erfaring i typen juridisk skriving og kommunikasjon som testes på advokateksamenen og brukes i USAs juridiske praksis. Den elektroniske læreplanen er på linje med gjeldende krav til både advokateksamenene i California, Washington og DC. *

* Kvalifikasjonskrav for adgang til barer varierer avhengig av stat. Dayton Law kan ikke garantere opptak av barer. Studentene er ansvarlige for å kontakte statslinjen for å avgjøre om de er kvalifiserte.

Fleksibelt, asynkront format

 • Ta klasser etter timeplanen din: Alle kurs tilbys i et asynkront nettformat i løpet av tre semestre per år (høst, vår og sommer).
 • ABA-akkreditering: Nyutdannede fra ikke-ABA-akkrediterte jusskoler (inkludert utenlandsk-utdannede advokater) som har en første grad i jus eller tilsvarende, må fullføre 12 kurs (30 studiepoeng) for å oppnå LL.M. grad.
 • Grad på så lite som 1 år: Basert på kurstilgjengelighet og sekvensering kan studentene fullføre de 30 studiepoengene på så lite som ett år (3 semestre).
 • Ulike gratis støtteverktøy & tjenester: Lesemateriell er tilgjengelig, online og gratis, innenfor hvert kurs. For å stimulere klassediskusjon og utveksling av ideer, inkluderer hvert kurs også interaktive komponenter, inkludert ukentlig kontortid, diskusjonstavler, kunngjøringer, live online gjennomgang økter og mer!

Læreplan

Rangeringer

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål