Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Dayton School of Law

University of Dayton School of Law

University of Dayton School of Law

Introduksjon

Vår historie

School of Law er en del av University of Dayton, som ble grunnlagt i 1850 og er anerkjent som et toppnivå nasjonalt universitet og et av de 10 beste katolske universitetene i nasjonen.

121815_IMG_6017yes.JPG
  • School of Law ble først etablert som University of Dayton College of Law, og åpnet i 1922 under veiledning av dekan John C. Shea. Som gjenspeiler den katolske marianistiske tradisjonen for inkludering og aksept, var høyskolens første klasse sammensatt av en mangfoldig gruppe studenter.
  • Hvert medlem av den første klassen besto advokateksamenen på første forsøk, med stangpasseringsrater som forble ekstremt høye i det neste tiåret. Til tross for suksessen til kandidatene, førte den økonomiske uroen under den store depresjonen til at jusstudiet stengte dørene i 1935 med forventning om å gjenåpne når tidene ble bedre.
  • Nesten fire tiår senere, i september 1974, ble denne forventningen en realitet, og skolen, omdøpt til " University of Dayton School of Law " gjenåpnet. Presidenten ved University of Dayton, pastor Raymond A. Roesch, sa den gang: "Vår interesse er ikke bare i å gi, i privat regi, muligheter for anskaffelse av juridisk ekspertise, uansett om dette målet er verdig. Vi ser snarere her en eksepsjonell mulighet. å fremme kristen rettferdighet, sosial så vel som individuell, og dermed bidra til å humanisere samfunnet."
  • Siden gjenåpningen har School of Law blitt kjent nasjonalt for innovative programmer som sin fullstendig online LL.M. program og et av landets første hybrid JD-programmer på nettet, et akselerert JD-program som lar studenter oppgradere på to år, Leadership Honours-programmet og Flyer Legal Pathways -programmet som holder løftet om å endre måten underrepresenterte og undertjente studenter rekrutteres på inn i jusskoler og advokatyrket.

121817_G0840816.jpg

Vår misjonserklæring

Som en integrert del av University of Dayton, et katolsk universitet grunnlagt av medlemmer av Society of Mary i 1850, deler vi universitetets forpliktelse til å tjene andre og tilby en utdanning som blander teori og praksis. I likhet med universitetet verdsetter vi også fakultets rolle som lærere og mentorer, så vel som lærde.

Sentralt i læreplanen og undervisningen vår er forestillingen om å utvikle komplette fagpersoner. Den tradisjonelle tilnærmingen til juridisk utdanning som er vanlig på advokatskoler over hele landet, sentrert på saksmetoden og juridisk begrunnelse, blir forsterket av utvikling av de profesjonelle ferdighetene som våre studenter vil stole på som utøvere og en økt forståelse for etikk og samfunnstjeneste som vil skille dem som advokater og ledere i årene fremover.

Som en advokatskole med et voksende omdømme, er vi opptatt av å utvikle og tilby fremragende studieprogram. Vi investerer kontinuerlig i de områdene som er viktigst for utdanning av studentene våre, vårt dedikerte fakultet, vår innovative læreplan og det fysiske miljøet som studentenes utdanning foregår i.

121818_Dayton.png

Akkrediteringserklæring

I 1979 mottok Dayton's School of Law full akkreditering fra Council of the Section of Legal Education and Admission to the Bar of the American Bar Association. School of Law fikk også medlemskap i Association of American Law Schools i 1984.

University of Dayton er akkreditert av North Central Association of Colleges and Secondary Schools, og mange av programmene er akkreditert av forskjellige profesjonelle organisasjoner.

Steder

  • Dayton

    300 College Park Dayton, Ohio 45469 937-229-1000, , Dayton

Spørsmål