Keystone logo
University of Connecticut UCONN - School of Law Forsikringsrett LLM
University of Connecticut UCONN - School of Law

Forsikringsrett LLM

Hartford, USA

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1 326 / per credit

På universitetsområdet

Introduksjon

LLM i forsikringsrett-programmet ved UConn School of Law er den beste destinasjonen for advokater og studenter fra USA og rundt om i verden som søker seriøs utdannet opplæring i forsikrings- og finanslovgivning. Takket være beliggenheten vår i historiske Hartford, Connecticut – den berømte "forsikringskapitalen" og hovedkvarteret til noen av de største globale forsikringsselskapene – studerer våre studenter med de mest sofistikerte forsikringslovekspertene i landet. New York City og Boston er bare to timer unna, og Fairfield County, Connecticut, hedgefondets hovedstad i USA, er enda nærmere.

Senter for forsikringsrett

UConn School of Law er hjemmet til Insurance Law Center, et globalt anerkjent akademisk senter som fokuserer på forsikringslov og risikoregulering. Forsikringsrettssenteret ble grunnlagt i 1998 etter en sjenerøs begavelse fra forsikringsmiljøet, og skiller seg ut for sin tverrfaglige forskning på forsikringens rolle i samfunnet.

Senterets heltidsfakultet bringer et bredt spekter av disipliner, inkludert jus, økonomi, finans, historie, sosiologi, lingvistikk og filosofi, til studiet av lov om finansielle tjenester. Erfarne adjungerte fakulteter, LLM-studenter, finanstilsynsmyndigheter, medlemmer av forsikringsadvokaten og andre forskere fra andre universiteter utforsker dagens problemstillinger i vitenskapelige workshops og konferanser. Senteret er også vert for besøkende forskere fra hele verden, er vertskap for en samling av forsikringslover som ikke kan matches av noe annet amerikansk universitet, og publiserer Connecticut Insurance Law Journal.

Opptak

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål