Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Single-cycle Master's degree in Law with the University of Murcia / SPANIA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Single-cycle Master's degree in Law with the University of Murcia / SPANIA

5 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Fra og med studieåret 2016/2017 tilbyr SUN Law Department sine studenter en ny mulighet for internasjonalisering, i tillegg til tradisjonelle utvekslingsprogrammer. Studentene vil kunne delta på et nytt studieprogram utviklet i fellesskap ved University of Murcia (Spania) som vil tillate dem å tilbringe tre semestre ved det utenlandske universitetet og ved slutten av emnet få en dobbel grad, dvs. en dobbel grad .. Nærmere bestemt er kvalifikasjonene tildelt på slutten av kurset "Grado en Derecho" ved University of Murcia og "Master's degree in Law" ved Second University of Naples.

Målet er å la SUN -studenter leve en stimulerende opplevelse ved et prestisjefylt utenlandsk universitet og dermed utvide sin akademiske, kulturelle horisont og fremtidige jobbmuligheter. Spørsmålet om dobbeltgraden gir tilgang til "Master en abogacia" i Spania for å få den rettsmedisinske kvalifikasjonen.

University of Murcia ligger i byen med samme navn i Sør -Spania, ble grunnlagt i 1915 og er et ungt og dynamisk universitet.

Institutt for sosial og juridisk vitenskap ligger i sentrum i en moderne og funksjonell struktur, og er hjemsted for et senter for bioetiske studier av internasjonal betydning (CEBES).

Byen ligger noen få kilometer fra sjøen, i sentrum av et område som byr på bemerkelsesverdige historiske og landskapsfulle skjønnheter, sør i hovedstaden Madrid, som ligger omtrent 3,5 timer unna.

MOTTAKERE OG TILBUD

Alle interesserte studenter kan melde seg på den internasjonale CDL in Law aktivert i samarbeid med University of Murcia: de som allerede er registrert i SUN Department of Law (alle aktive gradskurs); de som kommer fra et annet universitet; de som melder seg på universitetet for første gang.

For studenter som allerede er påmeldt andre SUN -gradskurs og som bestemmer seg for å gjennomføre den nye internasjonale CDL i partnerskap med University of Murcia, vil personlige prosedyrer for anerkjennelse og validering av eksamener som allerede er tatt, bli aktivert.

De som bestemmer seg for å melde seg på International CDL in Law in Partnership with the University of Murcia, vil kunne søke om stipendene som tildeles årlig av SUN. En del av disse stipendene er forbeholdt utenlandske studenter.

Hovedkvarter og fremgangsmåte

Kursene i Italia vil finne sted på kontorene til SUN Department of Law, i Santa Maria Capua Vetere (CE). På samme måte vil kursene i Spania finne sted ved hovedkvarteret til Institutt for sosial og juridisk vitenskap, som ligger i bysentrum i Murcia. Undervisningen er delt, i begge partneruniversiteter, i sykluser med forelesninger med skriftlige og / eller muntlige prøver. Eksamenene er muntlige og kan innledes med en skriftlig prøve.

Programresultat

Om skolen

Spørsmål