Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" En-syklus mastergrad i jus med State University of Shkoder Luigj Gurakuqi / ALBANIA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

En-syklus mastergrad i jus med State University of Shkoder Luigj Gurakuqi / ALBANIA

5 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

SUN Juridisk institutt, fra studieåret 2016/2017, har aktivert et nytt integrert studiekurs med Luigj Gurakuqi State University of Shkoder (Albania). Emnet gir studentene muligheten til å oppnå en dobbel grad, dvs. en dobbel grad i jus. Mer presist, kurset varer fem år; det inkluderer et opplæringskurs designet sammen med det utenlandske universitetet og en mobilitetstid i utlandet (1 og et halvt år); innebærer problemet ved slutten av studieperioden om to jurister (dobbel grad), hvorav den ene vil være gyldig i Italia og den andre i landet til partneruniversitetet. Derfor, for studenter, er dette nye kurset en uopprettelig mulighet til å berike læreplanen og presentere seg i arbeidslivet med en veldig særegen og fengslende opplæringsprofil.

Luigj Gurakuqi statsuniversitet i Shkoder er et av de mest akkrediterte albanske universitetene; nesten alle lærerne og innbyggerne i byen snakker italiensk; mange snakker engelsk. Det juridiske fakultet ligger i en moderne og funksjonell struktur som ligger i sentrum av byen Shkodra, som igjen ligger noen få kilometer fra sjøen og i et område rikt på naturskjønne og historiske skjønnheter. Byen ligger nord for hovedstaden Tirana, som ligger omtrent en time unna. Shkodra er sete for en av de viktigste albanske domstolene, slik at den regner med mange advokater og notarier som jobber med det omfattende entreprenørskapet som omhandler internasjonal handel i hele Albania.

MOTTAKERE OG TILBUD

Alle interesserte studenter kan melde seg på den internasjonale CDL in Law aktivert i samarbeid med State University of Shkoder: de som allerede er registrert i SUN Department of Law alle gradskurs; de som kommer fra et annet universitet; de som melder seg på universitetet for første gang.

For studenter som allerede er registrert på andre gradskurs som bestemmer seg for å flytte til den nye internasjonale CDL i samarbeid med University of Shkoder, vil personlige prosedyrer for anerkjennelse og validering av eksamenene som allerede er tatt bli aktivert; dette for å unngå at det allerede utførte arbeidet går tapt.

De som bestemmer seg for å melde seg på International CDL in Law in Partnership with University of Shkodra, kan søke om å få fordelene av stipendene som tildeles årlig av SUN. En del av disse stipendene er forbeholdt utenlandske studenter.

Hovedkvarter og fremgangsmåte

Kursene i Italia vil finne sted på kontorene til SUN Department of Law, i Santa Maria Capua Vetere (CE). På samme måte vil kursene i Albania finne sted ved hovedkvarteret for juridisk institutt ved Luigj Gurakuqi State University of Shkoder, som ligger i sentrum av Shkodra. Undervisningen er delt, i begge partneruniversiteter, i sykluser med forelesninger med skriftlige og / eller muntlige prøver. Eksamenene er muntlige og kan innledes med en skriftlig prøve.

Programresultat

Om skolen

Spørsmål