Keystone logo
University of California, Irvine - School of Law Master of Laws (LL.M.)
University of California, Irvine - School of Law

Master of Laws (LL.M.)

Irvine, USA

1 Years

Engelsk

Fulltid

29 Jun 2024

21 Aug 2024

USD 64 000 / per year *

På universitetsområdet

* Undervisningen, gebyrene og kostnadene som er lagt ut på fakturaoppgaven eller kontoen, er estimater basert på beløp som er godkjent for øyeblikket. Disse tallene er kanskje ikke endelige. Faktisk undervisning, avgifter og gebyrer kan endres

Introduksjon

Master of Laws (LL.M.) grad programmet ved University of California, Irvine School of Law tilbyr en førsteklasses juridisk utdanning til advokater, dommere, embetsmenn og andre som ønsker å bli utdannet om rettssystemet og praksis av loven i USA. Vi tilbyr en generell LL.M. Program som kan skreddersys for hver enkelt persons interesser, og dermed unikt utstyre studenter med kunnskap og ferdigheter til å utmerke seg i dagens globale juridiske samfunn, uansett hva deres personlige og faglige mål kan være.

64409_ScreenShot2017-11-20at4.48.03PM.png

Programmet er et ettårig, heltids, 24-studiepoeng studium i avanserte juridiske emner, først og fremst designet for advokater utdannet utenfor USA. Studentene må ta fire kurs: Introduksjon til amerikansk lov; Forskning, analyse og skriving i amerikansk lov; Amerikansk juridisk praksis i kontekst; og profesjonelt ansvar, globalisering og advokatyrket i USA. For resten av kursene velger studentene fra et bredt spekter av kurs på tvers av læreplanen på overordnet nivå. Dedikert personale er tilgjengelig for å hjelpe studenter med å planlegge studiet og om ønskelig sikre at studentenes oppgaver oppfyller kvalifikasjonskravene i California, New York eller andre statlige barer.

64408_ScreenShot2017-11-20at4.48.13PM.png

Hvem skal søke

Kvalifiserte søkere må ha:

  1. En lovgrad fra hjemlandet
  2. Tilstrekkelig engelsk språkferdighet til å engasjere seg i den strenge studien av amerikansk lov.

Søknadsperioden for LL.M. programmet er 1. september til 15. mai hvert år. Slik søker du>

Hvorfor fortsette en LL.M. på UCI lov?

Fakultet i verdensklasse

Klasser ved UCI Law blir undervist av en strålende gruppe dedikert og innbydende fakultet. Våre fakultet medlemmer er ekstraordinære lærde. En nylig studie rangerte sin vitenskapelige innflytelse som nr. 6 i landet bak bare Yale, Harvard, University of Chicago, New York University og Stanford. Like viktig, de er også fantastiske lærere og hengiven mentorer. Denne uslåelige kombinasjonen gjør UCI Law til et unikt, dynamisk og mangfoldig intellektuelt samfunn for å lære og vokse.

Upåklagelig omdømme

Individuelt og samlet har fakultetet, ansatte, studenter, alums og venner av Law School gjort UCI Law til et sted for fortreffelighet og innovasjon innen undervisning, stipend og offentlig tjeneste. UCI Law hadde den høyeste debutrankingen noensinne i US News & World Report, og er nå rangert som nr. 35 totalt, nr. 6 for klinisk opplæring, nr. 9 i juridisk skriving og nr. 19 i immateriell rett. Et stort flertall av UCI Law-studenter vurderer sin generelle utdanningserfaring som "Utmerket", og rapporterer om å utvikle klarere karrieremål og tilegne seg jobbrelatert kunnskap til en betydelig bedre rate enn landsgjennomsnittet. (Law School Survey of Student Engagement - LSSSE).

Små klassestørrelser

Vårt studentfakultet er blant de beste i landet på 7-1 og gjennomsnittlig antall studenter i en øverste klasse er 11 - dette gjør det mulig for studenter å ha mer individuell tid med vårt fremragende fakultet. Vi kombinerer det beste av et lite, kollegialt og støttende miljø med en stor og anerkjent forskningsinstitusjon.

Lærer av å gjøre

Erfaringslæring er kjernen i vår læreplan. Vi lærer våre studenter hvordan man kan forvandle teori til praksis og lære ved å gjøre, avgjørende for å utvikle praksiskompetente ferdigheter for advokater. Offentlig service ligger også i sentrum av UCI Laws oppdrag. Våre programmer gir studentene mulighet og trening til å bruke sin juridiske opplæring for å forbedre samfunnet.

Orange County, California Beliggenhet

Vårt førsteklasses beliggenhet i sentrale Orange County, California - en time sør for Los Angeles og en time nord for San Diego - gjør UCI til et svært attraktivt sted å tilbringe et år å studere lov. Ligger ca 10 minutter fra stranden ligger UCI campus i Irvine, California.

Byen Irvine har blitt rangert som den sikreste byen av sin størrelse i USA for det 12. året i rad. Blant Irvines mange fordeler er det hyggelige året rundt klimaet og lett tilgang til mange kulturelle, underholdnings- og utendørs attraksjoner. I tillegg er Sør-California et stort, svært ønskelig og sofistikert juridisk marked hjem til prestisjefylte internasjonale advokatfirmaer, regionale bedrifter og fremtredende interessenter. Orange County har en stor og variert økonomi hjem til noen av verdens største selskaper, samt små bedrifter med små bedrifter. Bedriftsklimaet legger vekt på en myriade av sektorer, inkludert eiendom, høyteknologi, internasjonal handel, helsevesen og biovitenskap.

Ideelle studenter

Om skolen

Spørsmål