Keystone logo
University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

Introduksjon

UC Irvine School of Law åpnet sine dører for studenter i august 2009, den første nye offentligrettsskolen i California i mer enn 40 år. UCI Law søker å skape den ideelle lovskolen for det 21. århundre ved å gjøre den beste jobben med å utdanne advokater for lovopplæring på høyeste nivå i yrket. Rekruttert fra prestisjefylte skoler, fakultetet rangert sjette i landet i vitenskapelig innvirkning i en nylig studie. Studentlegemet har opptakskvalifikasjoner som kan sammenlignes med studenterkorps på topp 20 lagskoler. Skolens innovative pensum vektlegger praktisk læring, tverrfaglig studie og offentlig service.

Hva er spesielt med UCI Law


UTMERKET FAKULTET/>

Tegnet fra toppskoler, ble fakultetet rangert som nummer 7 i nasjonen i vitenskapelig innflytelse i en nylig studie, bak Yale, Harvard, Chicago, Stanford, NYU og Columbia. Utmerket undervisning har også høy prioritet, og mange fakultetsledere har vunnet undervisningspriser på sine tidligere institusjoner.

CUTTING-EDGE INNOVATION

Grunnlagt i 2009, søker UC Irvine School of Law å lage den ideelle lovskolen for det 21. århundre ved å legge vekt på praktisk læring, tverrfaglig studie og offentlig service.

REAL-LIFE-OPPLEVELSE

Alle studenter utøver faktisk lov (under omhyggelig veiledning) mens de er ved UCI Law, som begynner i første årets Lawyering Skills kurs - hvor de tar inntakssamtaler med juridisk bistand eller offentlige forsvarsbyråer - og kulminerer med betydelig klientrepresentasjon i en intern juridisk klinikk før oppgradering.

UTESTÅENDE STUDENTER

Åttiåtte prosent av UCI Law grads som satt til bar eksamen i juli 2012, februar 2013 eller juli 2013 har nå bestått baren i minst en jurisdiksjon. (Til dette punktet har vi hatt 134 nyutdannede en barprøve og 118 eller 88% har nå bestått.) De jurisdiksjoner hvor våre kandidater har bestått i baren, er Alaska, California, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania og Texas.

Små klasser

Student-fakultetet er 10 til 1, noe som betyr at klassene er mindre og professorer har mer tid til individuelle studenter.

HJEMMELAGERE

Hver ny student blir tildelt en advokatmester fra det lokale rettssamfunnet for å gi veiledning i faglige og karriereforhold.

AKTIV PROBONO

Mer enn 90% av studentene har vært involvert i Pro Bono-programmet, og deltok i mange prosjekter der de ga juridiske tjenester under advokatovervåkning. Studentene oppfordres til å logge 120 pro bono timer på tre år.

TILGJENGELIGE STUDENTER

2016 Law School Survey of Student Engagement viser at UCI Law langt overstiger det nasjonale gjennomsnittet når det gjelder studenttilfredshet. Om lag 95% av våre studenter over alle tre klasser vurderer deres samlede UCI Law erfaring som utmerket eller bra, og om lag 95% sier at de sannsynligvis vil delta i UCI Law igjen hvis de kan begynne over.

SUCCESSFUL PLACEMENTS

Våre studenter har gjennom årene tilbrakt sine somre og startet sin karriere i en rekke juridiske rammer, blant annet store, mellomstore og små advokatfirmaer, myndigheter, offentlige interessegrupper, generalkonsulenter og andre alternative karrierer.

PRESTIGIOUS CLERKSHIPS

Dommere i en rekke føderale distrikt og appellate domstoler og statlige appellate og øverste domstoler har ansatt UCI Law studenter å tjene som deres post-graduate law clerks. Disse clerkships spenner både landet og det føderale rettssystemet.

UFORSTILLET BELIGGENHET

Law School ligger i vakre, kystnære sørlige California, 40 miles sør for Los Angeles og 90 miles nord for San Diego.

Steder

  • Irvine

    East Peltason Drive,401, 92697, Irvine

Spørsmål