Keystone logo
University of Bristol Law School LLM Law, Environment, Sustainability and Business
University of Bristol Law School

LLM Law, Environment, Sustainability and Business

Bristol, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

GBP 26 700 / per year *

På universitetsområdet

* overseas full-time

Introduksjon

På et kritisk tidspunkt i historien gir vår LLM i miljø, bærekraft og virksomhet en spennende mulighet for deg til å utvikle en dyp forståelse av virksomhetens rolle i bærekraftig utvikling og hva som trengs for å underbygge suksess for sosialt ansvarlige selskaper. Ved å velge dette programmet vil du bli uteksaminert for å møte den økende etterspørselen etter spesialistadvokater med ferdigheter og kunnskaper for å hjelpe virksomheter med å balansere mennesker, planet og profitt.

Dette særegne kurset tilbyr grundige, intensive studier av lov og regulering som kan bidra til å takle miljø- og bærekraftutfordringene som bedrifter, myndigheter og ideelle organisasjoner står overfor, samt påvirke forholdet mellom næringsaktører og deres aksjonærer og interessenter.

Du vil bli utfordret og inspirert av verdensledende advokater dedikert til progressiv og innovativ tenkning på et bredt spekter av relaterte spørsmål og som vil utnytte din entusiasme for miljø, klimaendringer og bærekraft. Noen av områdene som dekkes inkluderer bevaring og regulering av forurensning, bærekraftige forretningsstrukturer og atferd, bærekraftige utviklingsmål innen handel, migrasjon og bevegelse av arbeidskraft og global helse.

Vår intellektuelt krevende, forskningsrike læreplan gjør at kandidatene våre skiller seg ut, i stand til å demonstrere utmerkede juridiske, analytiske og forskningsmessige ferdigheter og bemyndiget til å forfølge toppkarrierer i en rekke sektorer.

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål