Keystone logo
University of Bristol Law School LLM i internasjonal lov og internasjonale relasjoner
University of Bristol Law School

LLM i internasjonal lov og internasjonale relasjoner

Bristol, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

GBP 26 700 / per year *

På universitetsområdet

* utenlands på heltid. UK/EU-studenter på heltid: £ 10,100; deltid: £ 5050. Kanaløyene på heltid: £ 10,100

Introduksjon

Oversikt

På et kritisk tidspunkt i historien gir vår LLM i internasjonal lov og internasjonale relasjoner deg muligheten til å engasjere deg i et spennende juridisk område som er komplekst og i stadig utvikling - og oppgradere for å møte den økende etterspørselen etter ekspertadvokater som kan omfavne utfordringene og muligheter for en stadig mer avhengige og turbulent verden.

LLM-programmene våre, inkludert LLM i internasjonal lov og internasjonale relasjoner, blir godt respektert av ledende advokatfirmaer*, internasjonale virksomheter, internasjonale og ikke-statlige organisasjoner. Dette programmet er et spesialistkurs som lar deg kombinere enheter levert av både Law School og School of Sociology, Politics and International Studies for å lage et eksepsjonelt studieprogram.

Ved å velge LLM i internasjonal lov og internasjonale relasjoner vil du bli utfordret og inspirert av verdensledende akademikere fra Center for International Law på en LLM som oppmuntrer til en integrert teoretisk og tverrfaglig tilnærming til spørsmål om internasjonal sikkerhet og styring.

Den intellektuelt krevende, forskningsrike læreplanen de leverer, får våre kandidater til å skille seg ut-i stand til å demonstrere gode juridiske, analytiske og forskningsmessige ferdigheter og ha muligheten til å forfølge karrierer på toppfart i en rekke sektorer. Du vil bygge en dyp forståelse av hvordan den ene disiplinen informerer den andre og uteksamineres med ekspertkunnskap innen områder som er integrert i internasjonal lov og internasjonale relasjoner.

Finn ut hvordan du kan gjøre mer med loven på University of Bristol Law School .

*Rangert nr. 4 i Storbritannia for de fleste kandidatstudenter rekruttert av de beste advokatfirmaene (Chambers Student Guide 2019)

Kursstruktur

Vi har et stort og levende internasjonalt samfunn og LLM -studenter ved University of Bristol drar nytte av små klassestørrelser. Vårt spennende utvalg av valgfrie enheter gjenspeiler ekspertisen til våre globalt anerkjente akademikere og en mulighet til å spesialisere deg videre.

Du vil velge to 30-studiepoeng Law School-enheter fra en liste over alternativer, sammen med tre 20-studiepoeng enheter fra School of Sociology, Politics and International Studies (120 studiepoeng totalt). Du vil også fullføre en avhandling på 10 000 til 15 000 ord med 60 studiepoeng. I samråd med programdirektøren og basert på det foreslåtte spesialiseringsområdet ditt, har du valget mellom å ta avhandlingen på en av skolene, og det tas en tilsynsbeslutning i desember.

Besøk vår programkatalog for full informasjon om strukturen og enhetsinnholdet for vår LLM i internasjonal lov og internasjonale relasjoner.

Karriere

Etter å ha blitt uteksaminert fra en verdensledende jusskole*, åpnes dører for karrierer i en rekke sektorer. Innholdet og tilnærmingen til undervisning i dette programmet vil utvikle og utdype din forståelse av folkerett og internasjonale relasjoner, samtidig som du bygger mange overførbare ferdigheter.

Denne LLM kan gi et springbrett til et mangfold av karrierer - eller øke utsiktene for de som allerede jobber innen beslektede felt. Denne LLM vil også være av interesse for nyutdannede innen jus, politikk, politikk, sosiologi og andre relaterte felt, eller som et første, solid skritt mot en forskningskarriere.

Besøk vår side Karriere og ansettelsesevne for mer informasjon om støtten og mulighetene vi tilbyr under studiene.

*En topp 50 Law School (Times Higher Education World University Rankings 2021)

dame rettferdighet, juridisk, lov

Oppføringskriterier

En øvre annenrangs æresgrad i jus (eller internasjonal tilsvarende).

Unntaksvis vil vi også vurdere søkere som har:

  1. en øvre annenrangs æresgrad som inkluderte innhold relevant for søkerens foreslåtte studieretning; eller
  2. en øvre annenrangs æresgrad i ethvert fag, sammen med relevant erfaring i en disiplin nært knyttet til fokuset på dette programmet.

Søkere i et av disse to unntakstilfellene må gjøre en sak som forklarer hvorfor deres kvalifikasjoner eller erfaring faller i kategori (1) eller (2) i deres personlige uttalelse.

Anerkjent realkompetanse er foreløpig ikke akseptert. Tidligere eller yrkeserfaring er ikke nødvendig.

Se internasjonale tilsvarende kvalifikasjoner på International Office -nettstedet.

Sammendrag for utskrift

LLM-programmene våre, inkludert LLM i internasjonal lov og internasjonale relasjoner, blir godt respektert av ledende advokatfirmaer*, internasjonale virksomheter, internasjonale og ikke-statlige organisasjoner. Dette programmet er et spesialistkurs som lar deg kombinere enheter levert av både Law School og School of Sociology, Politics and International Studies for å lage et eksepsjonelt studieprogram.

Ved å velge LLM i internasjonal lov og internasjonale relasjoner vil du bli utfordret og inspirert av verdensledende akademikere på en LLM som oppmuntrer til en integrert teoretisk og tverrfaglig tilnærming til spørsmål om internasjonal sikkerhet og styring.

Den intellektuelt krevende, forskningsrike læreplanen de leverer, får våre kandidater til å skille seg ut-i stand til å demonstrere gode juridiske, analytiske og forskningsmessige ferdigheter og ha muligheten til å forfølge karrierer på toppfart i en rekke sektorer.

*Rangert nr. 4 i Storbritannia for de fleste kandidatstudenter rekruttert av de beste advokatfirmaene (Chambers Student Guide 2019)

Metadata

Studer folkerett og internasjonale relasjoner LLM. Verdensledende jusskole. Globalt anerkjente akademikere. Målrettet av topp arbeidsgivere.

Gebyrer for 2021/22

Vi tar en årlig skolepenger. Gebyrene for 2021/22 er som følger:

Storbritannia: heltid

  • £ 10 400

Storbritannia: deltid (to år)

  • £ 5 200

Utenlands (inkludert EU): heltid

  • £ 19 900

Kanaløyene/Isle of Man: heltid

  • £ 10 400

Gebyrer er gjenstand for en årlig gjennomgang. For programmer som varer lenger enn ett år, må du budsjettere med opptil fem prosent økning i gebyrene hvert år. Finn ut mer om skolepenger .

Alumni -stipend

Studenter og nyutdannede ved University of Bristol kan dra nytte av en ti prosent reduksjon i skolepenger for forskerutdanning. Sjekk om du er kvalifisert for et alumni -stipend .

Finansiering for 2021/22

Du finner informasjon om finansiering og stipend på University of Bristol Law School nettsider for gebyrer og finansiering . Dette inkluderer informasjon om Law School's Think Big about Global Justice Scholarships , åpent for internasjonale doktorgradsstudenter.

Ytterligere informasjon om finansiering for potensielle britiske, EU og internasjonale doktorgradsstudenter.

Opptak

Læreplan

Stipend og finansiering

Karrieremuligheter

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål