Keystone logo
University of Bristol Law School LLM i internasjonal handelsrett
University of Bristol Law School

LLM i internasjonal handelsrett

Bristol, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

01 Jul 2024

Aug 2024

GBP 26 700 / per year *

På universitetsområdet

* utenlands på heltid. UK/EU-studenter på heltid: £ 10,100; deltid: £ 5050. Kanaløyene på heltid: £ 10,100

Introduksjon

Oversikt

Vår LLM i internasjonal handelsrett vil gi deg tilgang til et av de viktigste juridiske feltene for global virksomhet. Det er et rettsområde som stadig utvikler seg og nyskapende - og du vil oppgradere med kunnskapen og ferdighetene til å omfavne utfordringene og mulighetene lov gir i et globalt miljø.

LLM-programmene våre, inkludert LLM i internasjonal handelsrett, blir godt respektert av globale advokatfirmaer*. Dette programmet gir en spennende mulighet for grundige, intensive studier av spesialiserte handelsrettslige emner, og inkluderer et utvalg av enheter som bygger kunnskap om loven som er relevant for internasjonale forretningstransaksjoner og sammenhenger der jus opererer på et transnasjonalt nivå.

Du vil bli utfordret og inspirert av akademikere dedikert til progressiv og innovativ tenkning i næringslivet som medlemmer av Law School's Center of Law and Enterprise. Den intellektuelt krevende, den forskningsrike læreplanen de leverer, får kandidatene våre til å skille seg ut, i stand til å demonstrere gode juridiske, analytiske og forskningsmessige ferdigheter, og med en dyp forståelse av den kommersielle konteksten der lov og advokater fungerer.

Elevene våre har fullmakt til å forfølge karrierer innen toppfart i en rekke sektorer, og har gått videre i juridiske, forretnings- og finanssektorer, som spesialiserte interne advokater-eller jobber i regulerende organisasjoner. Finn ut hvordan du kan gjøre mer med loven på University of Bristol Law School .

* Rangert nr. 4 i Storbritannia for de fleste kandidatstudenter rekruttert av de beste advokatfirmaene (Chambers Student Guide 2019)

Kursstruktur

Vi har et stort og levende internasjonalt samfunn og University of Bristol LLM-studenter drar fordel av små klassestørrelser undervist av verdensledende eksperter.

LLM i internasjonal handelsrett gir et spennende utvalg av valgfrie enheter som gjenspeiler ekspertisen til våre vitenskapelige ansatte og en mulighet til å spesialisere graden din ytterligere.

Du vil ta fire enheter (120 studiepoeng totalt, 30 studiepoeng hver) og en obligatorisk avhandling (60 studiepoeng). Du har muligheten til å ta tre spesialiserte internasjonale handelsrettsenheter og en enhet fra noen av våre andre LLM -programmer.

Besøk vår programkatalog for full informasjon om strukturen og enhetsinnholdet for vår LLM i internasjonal handelsrett.

Karriere

Etter å ha blitt uteksaminert fra en verdensledende jusskole*, åpnes dører for karrierer i en rekke sektorer. Innholdet og tilnærmingen til undervisning i dette programmet vil utvikle og utdype din forståelse av internasjonal handelsrett, samtidig som du bygger mange overførbare ferdigheter.

Denne LLM kan gi et springbrett til et mangfold av karrierer, øke utsiktene for de som allerede jobber innen beslektede felt - eller som et solid første skritt mot en forskningskarriere.

Besøk vår side Karriere og ansettelsesevne for mer informasjon om støtten og mulighetene vi tilbyr under studiene.

Oppføringskriterier

En øvre andre klasse æresgrad i jus eller en grad med en tilstrekkelig lovkomponent. Internasjonale studenter med tilsvarende kvalifikasjoner bør levere en utskrift av eksamensresultatene (dette bør være en offisiell engelsk oversettelse hvis originalen ikke er på engelsk).

Anerkjent realkompetanse er foreløpig ikke akseptert. Tidligere eller yrkeserfaring er ikke nødvendig.

Se internasjonale kvalifikasjoner på Internasjonalt kontor.

Sammendrag for utskrift

LLM-programmene våre, inkludert LLM i internasjonal handelsrett, blir godt respektert av globale advokatfirmaer*. Dette programmet gir en spennende mulighet for grundige, intensive studier av spesialiserte handelsrettslige emner, og inkluderer et utvalg av enheter som bygger kunnskap om loven som er relevant for internasjonale forretningstransaksjoner og sammenhenger der jus opererer på et transnasjonalt nivå.

Du vil bli utfordret og inspirert av akademikere dedikert til progressiv og innovativ tenkning i næringslivet. Den intellektuelt krevende, den forskningsrike læreplanen de leverer, får kandidatene våre til å skille seg ut, i stand til å demonstrere gode juridiske, analytiske og forskningsmessige ferdigheter, og med en dyp forståelse av den kommersielle konteksten der lov og advokater fungerer.

Elevene våre har fullmakt til å forfølge karrierer innen toppfart i en rekke sektorer, og har gått videre i juridiske, forretnings- og finanssektorer, som spesialiserte interne advokater-eller jobber i regulerende organisasjoner.

* Rangert nr. 4 i Storbritannia for de fleste kandidatstudenter rekruttert av de beste advokatfirmaene (Chambers Student Guide 2019)

Metadata

Studer internasjonal handelsrett LLM. Verdensledende jusskole. Globalt anerkjente akademikere. Målrettet av topp arbeidsgivere.

Gebyrer for 2021/22

Vi tar en årlig skolepenger. Gebyrene for 2021/22 er som følger:

Storbritannia: heltid

  • £ 10 400

Storbritannia: deltid (to år)

  • £ 5 200

Utenlands (inkludert EU): heltid

  • £ 19 900

Kanaløyene/Isle of Man: heltid

  • £ 10 400

Gebyrer er gjenstand for en årlig gjennomgang. For programmer som varer lenger enn ett år, må du budsjettere med opptil fem prosent økning i gebyrene hvert år. Finn ut mer om skolepenger .

Alumni -stipend

Studenter og nyutdannede ved University of Bristol kan dra nytte av en ti prosent reduksjon i skolepenger for forskerutdanning. Sjekk om du er kvalifisert for et alumni -stipend .

Finansiering for 2021/22

Du finner informasjon om finansiering og stipend på University of Bristol Law School nettsider for gebyrer og finansiering . Dette inkluderer informasjon om Law School's Think Big about Global Justice Scholarships , åpent for internasjonale doktorgradsstudenter.

Ytterligere informasjon om finansiering for potensielle britiske, EU og internasjonale doktorgradsstudenter.

Opptak

Læreplan

Stipend og finansiering

Karrieremuligheter

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål