Keystone logo
University of Bristol Law School LLM i bank- og finansrett
University of Bristol Law School

LLM i bank- og finansrett

Bristol, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

01 Jul 2024

Aug 2024

GBP 26 700 / per year *

På universitetsområdet

* utenlands på heltid. UK/EU-studenter på heltid: £10 900; deltid: £5450. Kanaløyene på heltid: £10 900

Introduksjon

Oversikt

Vår LLM i bank og finans gir deg en mulighet til å få tilgang til et svært ettertraktet, teknisk komplekst og stadig utviklende rettsområde - og oppgradere for å møte en økende etterspørsel etter ekspertadvokater som kan omfavne utfordringer og innovasjon samtidig som du sikrer at virksomheter er økonomisk og juridisk robust.

Våre LLM-programmer, inkludert LLM i bank og finans, er godt respektert av ledende advokatfirmaer, internasjonale virksomheter og finansielle organisasjoner over hele verden. Dette er et distinkt kurs som gir en spennende mulighet for dyptgående studier av virkningen av lov, regulering, politikk og praksis på bank og finans.

Ved å velge LLM i bank og finans vil du bli utfordret og inspirert av verdensledende akademikere som har internasjonalt anerkjente forskningsprofiler i faget. Den intellektuelt krevende, forskningsrike læreplanen de leverer gjør at kandidatene våre skiller seg ut, i stand til å demonstrere utmerkede juridiske, analytiske og forskningsmessige ferdigheter og bemyndiget til å forfølge toppkarrierer på ulike felt.

Kurset har spesiell appell for de som ønsker å gå videre innen juridiske, forretningsmessige, finans- og reguleringssektorene, eller som en spesialist, intern advokat. Finn ut hvordan du kan gjøre mer med loven på University of Bristol Law School .

Rangert som nr. 3 i Storbritannia for fremragende juridisk forskning (REF 2021)

Rangert som nr. 4 i Storbritannia for de fleste nyutdannede traineer rekruttert av topp advokatfirmaer (Chambers Student Guide 2019)

Inngangskriterier

En øvre andreklasses honours-grad i jus. Internasjonale studenter med tilsvarende kvalifikasjoner bør levere en karakterutskrift av eksamensresultatene (dette bør være en offisiell engelsk oversettelse hvis originalen ikke er på engelsk).

Anerkjent realkompetanse er foreløpig ikke akseptert. Tidligere eller yrkeserfaring er ikke nødvendig.

Se internasjonale tilsvarende kvalifikasjoner på nettstedet til International Office.

Læreplan

Stipend og finansiering

Karrieremuligheter

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål