Keystone logo
University of Bristol Law School LLB juss og fransk
University of Bristol Law School

LLB juss og fransk

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23 900 / per year *

På universitetsområdet

* internasjonale studenter I £9 250 per år, hjemmestudenter

Introduksjon

Vår topprangerte jusgrad vil gi deg et solid grunnlag av juridisk kunnskap og en mulighet for deg å utforske et bredt spekter av juridiske emner. Du vil bli undervist av verdensledende akademikere som aktivt påvirker politikk og praksis i den pulserende og mangfoldige byen Bristol.

En forståelse av mer enn én juridisk tradisjon, språk og kultur kan åpne for en verden av muligheter. På dette fireårige, felles honours-kurset vil du utvikle språk- og kulturkunnskapen din om Frankrike og den frankofone verden til et nivå sammen med kjerneenheter i sivil- og fellesrett - verdens mest fremtredende juridiske tradisjoner. Du vil ha sjansen til å tilbringe ditt tredje år ved et fransktalende partneruniversitet. For å finne ut mer om å studere i utlandet, besøk Senter for studier i utlandet.

Å velge LLB i jus og fransk ved Bristol vil gjøre deg i stand til å gå videre til Advokatpraksiskurset eller forberede deg, delvis, til Solicitors Qualifying Examination (SQE), og hjelpe deg med å utvikle kjernejuridiske ferdigheter og forståelse av de syv grunnlagene for juridisk kunnskap .

Få et forsprang i din juridiske karriere ved å få kvalifiserende arbeidserfaring (QWE) gjennom en av våre advokatklinikker, sammen med gratis tilgang til karriereutviklingsressurser fra vår partner, BPP University, designet for å hjelpe ambisiøse advokater og advokater.

En bredere kulturell erfaring, avanserte språkkunnskaper og evnen til å artikulere både de særegne og fellestrekkene til forskjellige rettssystemer vil se deg oppgradere med et verdifullt kompetansesett, ideelt skreddersydd til den globaliserte arbeidsplassen.

akkreditering

Rutene til kvalifisering for advokater og advokater har endret seg. For mer informasjon besøk Solicitors Regulation Authority eller Bar Standards Board.

Programvarighet

  • 4 år på heltid.

Opptak

Om skolen

Spørsmål