Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Introduksjon

Vi er en topp 10 UK Law School* i et verdensledende universitet**. Vår rike portefølje av doktorgradsgrader er formet og levert av globalt anerkjente akademikere som kombinerer dyktighet i undervisning og forskning, slik at du oppgraderer med ferdighetene og kunnskapene som trengs for å forfølge prestisjefylte karrierer innenfor loven og utover. (*Fullstendig universitetsguide 2024 / ** topp 60 QS World University Rankings 2023)

Våre videregående grader

Lær av verdensledende akademikere slik at du kan bli en ekspert selv

Vår intellektuelt krevende, forskningsinformerte læreplan er levert av akademikere som er ledende innen sine felt. Som et Russell Group-universitet, og et topp 3 britiske universitet for dyktighet innen juridisk forskning (analysen av REF 2021), er våre akademikere ledende innen ulike områder av juridisk forskning. Det er denne kombinasjonen av dyktighet i undervisning og forskning som gjør at kandidatene våre står utadvendt for å forme og informere politikk og lovgivning rundt om i verden og på tvers av mange sektorer.

Velg fra et mangfoldig utvalg av LLM-er

Kunnskapen og ekspertisen til våre akademikere informerer vårt særegne og spennende utvalg av LLM-er med programmer inkludert LLM Law and Innovation, LLM International Law, LLM Banking and Finance, LLM Health, Law and Society, LLM in Human Rights Law, LLM in Environment, Bærekraft og virksomhet og mange flere å velge mellom.

Skreddersy din egen grad

Den banebrytende forskningen til våre akademikere har også påvirket et mangfoldig utvalg av valgfrie moduler som lar deg skreddersy din egen grad.

Spennende muligheter for ikke-juridiske kandidater

Vår MA i jus er en akselerert, senior status postgraduate grad. Dette lovkonverteringskurset vil gjøre deg i stand til å uteksaminere deg på to år mot tre med en LLB – og med en dypere forståelse av loven og juridisk resonnement enn det som er mulig med et ettårig kurs. På dette kurset vil du også ha sjansen til spesialiststudier med valgfrie enheter som gjenspeiler ekspertisen til våre akademikere - som skiller den ut når det gjelder å hjelpe deg med å oppnå de høyeste ambisjonene du har for din fremtidige karriere.

Vårt karriereprogram

Få ferdigheter og kunnskap for å få tilgang til et mangfoldig spekter av karrierer

Å velge University of Bristol betyr å få tilgang til en rik kalender med karrierefokuserte aktiviteter og et sterkt samarbeid mellom skolen, våre alumni, internasjonale advokatfirmaer, ikke-statlige organisasjoner og en dedikert karriererådgiver med ekspertise i det som trengs for å få tilgang til mangfoldig juridiske Pathways . Å studere ved University of Bristol Law School betyr å uteksaminere seg med ferdighetene, kunnskapene og kontaktene for å oppfylle dine karriereambisjoner og utmerke seg i eller utenfor loven.

Få praktisk klinisk juridisk erfaring og arbeidsmuligheter innen menneskerettigheter, juridisk teknologi og kriminologi

Gjennom vår studentdrevne pro bono juridiske tjeneste, Human Rights Law Clinic og initiativer som takler strafferett og rettssystemet, som Freedom Law Clinic og Empowering the Innocent (et initiativ satt opp av grunnleggeren av den globalt anerkjente Innocence Project), kan du få anerkjent, reell erfaring med loven som arbeidsgivere i et bredt spekter av sektorer vil verdsette. Ytterligere muligheter inkluderer mentorordninger, menneskerettighets- og juridiske teknologiplasseringer og mye mer.

Våre fasiliteter

Bo og lær i flotte fasiliteter, en spennende by i Storbritannia og et av de største juridiske sentrene utenfor London

Law School-fasilitetene gir den aller beste blandingen av tradisjon og innovasjon. Mye av undervisningen er basert i den ikoniske Wills Memorial Building i hjertet av Bristol, med sitt gotiske tårn, Great Hall og bibliotek - og gargoylinnrammede vinduer i forelesningssalene. Tvers over veien på Berkeley Square ligger en annen historisk bygning, som huser moderne forskningssuiter, seminar- og veilederrom og en toppmoderne Moot Court hvor du også kan teste ut dine debatt- og forhandlingsevner. Bristol i seg selv er en levende, kulturelt mangfoldig by, liten nok til å føle seg varm og vennlig, men stor nok til å tilby enestående fritidsaktiviteter, inkludert en rekke klubber, sportsaktiviteter og fellesskap og frivillige grupper.

Hvorfor Bristol?

Skoleleder introduksjon til jusstudiet

Steder

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Spørsmål