Keystone logo

University of Bristol Law School

A logo

Introduksjon

Vår forskning

University of Bristol er i frontlinjen for global forskning. Vi har gjort nyvinninger innen områder som spenner fra dødsforebygging til barneseng til nanoteknologi.

Universitetet har hatt et rykte for innovasjon siden grunnleggelsen i 1876. Forskningen vår håndterer noen av verdens mest presserende spørsmål innen områder som er så forskjellige som infeksjon og immunitet, menneskerettigheter, klimaendringer og kryptografi og informasjonssikkerhet.

Universitetet har for tiden 40 stipendiater fra Royal Society og 13 fra British Academy - en bemerkelsesverdig prestasjon for en relativt liten institusjon.

Vi tar sikte på å samle de beste sinnene på individuelle felt og oppfordre forskere fra forskjellige fagdisipliner og institusjoner til å samarbeide for å finne varige løsninger på samfunnets presserende problemer.

Vi er involvert i en rekke internasjonale forskningssamarbeid og integrerer praktisk erfaring i læreplanen vår slik at studentene jobber med virkelige prosjekter i partnerskap med næringsliv, myndigheter og samfunn.

Studentopplevelsen

Vi har som mål å utstyre studentene våre med kunnskap og ferdigheter for å lykkes i deres valgte karriere i et konkurrerende globalt marked.

Vi tiltrekker oss studenter fra hele verden, og skaper et rikt og spennende internasjonalt samfunn. Vi er også heldige som ligger i en livlig, dynamisk by med et rykte for kreativitet og bærekraft.

Med valg av over 200-graders kurs som dekker et bredt spekter av fag, studerer studentene våre intellektuelt utfordrende kurs som oppmuntrer til uavhengighet i sinnet.

Bristol Futures

Et initiativ fra University of Bristol som gjør at studentene våre kan oppfylle sitt faglige og personlige potensial, til å uteksaminere seg fra universitetet som iherdige, oppfinnsomme og tilknyttede individer som vil være en fordel for seg selv og for samfunnet. Bristol Futures er bygget rundt tre temaer som utforsker de største mulighetene og utfordringene vår generasjon står overfor:

 • Innovasjon og bedrift
 • Global medborgerskap
 • Bærekraftig fremtid

I tillegg til studiet, vil studentene våre kunne delta i disse temaene innen en rekke aktiviteter og læringsressurser som støtter deres studier og personlig utvikling.

En Bristol-grad er svært attraktiv for arbeidsgivere: vi tilbyr studentene en utdanning av høy kvalitet og forskningsstyrt og forbedrer vårt globale omdømme ved å rekruttere de beste akademikerne. Bristol er rangert som fjerde på en liste over universiteter som er målrettet av ledende forskere arbeidsgivere (kilde: The Graduate Market i 2018, High Fliers Research).

Kursene våre er formet av den aller siste tankegangen, og studentene våre jobber med virkelige prosjekter med akademikere som er eksperter på sitt felt. I tillegg til å lære fakta, viderefører våre forskere kunnskap, entusiasme og erfaring.

Bristol er liten nok til å føle seg varm og vennlig, med velvære-rådgivere i både universitetsboliger og akademiske skoler for å støtte våre studenter, personlige veiledere og ekstra støttetjenester. Den er også stor nok til å gi fremragende fritidsmuligheter, inkludert en rekke klubber, sportslige aktiviteter og samfunns- og frivillighetsgrupper.

Vi investerer kontinuerlig i nye og eksisterende fasiliteter, opplæring og teknologi.

Våre biblioteker, IT-fasiliteter og uformelle studierom holder studentene koblet og støtter uavhengig læring. Vi har et omfattende nettverk av støttetjenester for å sikre at studentene våre kan få hjelp og råd om alle aspekter av universitetslivet - akademisk, personlig, økonomisk og praktisk - hvis og når de trenger det.

Brooke Cagle / Unsplash

Rangeringer og omdømme

Bristol rangerer konsekvent i verdens topp 100 og Storbritannias ti beste universiteter i ligatabeller som trekker på informasjon om både forskning og dyktighet i undervisningen.

Vi er et av de mest populære universitetene i Storbritannia, og tiltrekker oss i gjennomsnitt åtte toppkvalitetssøkere for hvert sted, og våre nyutdannede er blant de mest etterspurte av arbeidsgivere over hele verden.

 • Topp ti britiske universitet (QS World University Rankings 2020)
 • Det nest mest målrettede universitetet av topp britiske arbeidsgivere (High Fliers Research)
 • Nummer ett sted å bo i Storbritannia (Sunday Times 2017)
 • Rangeret som niende i Storbritannia for gradsanvendelsesevne (QS Graduate Employability Rankings 2020)
 • Hjem til den beste forretningsinkubatoren i verden (UBI Global 2015)
 • Topp fem universitet for forskning (2014 REF)
 • 13 nobelprisvinnere knyttet til universitetet - inkludert vår nåværende kansler, sir Paul Nurse
 • 27 fag høyt rangert i verdens topp 100 (QS World Subject Rankings 2019)
 • Topp ti i 2016/17 britiske universiteter og høyskoler sport (BUCS) mesterskap
 • Klatret syv plasser i Guardian University Guide 2019
 • Rangeret sjette i Europa for undervisning
 • University of Bristol-studenter er blant de høyest betalte nyutdannede i Storbritannia

Over 40 prosent av undervisningsprogrammene våre er akkreditert av profesjonelle organer, som konsekvent anerkjenner fortreffeligheten i vår forskningsrike læreplan, vårt læringsmiljø og våre læringsresultater.

Visjon og strategi

Universitetsstrategien vår fanger den kollektive ambisjonen og fantasien til våre ansatte, våre studenter og den brede Bristol-familien. Det gir et veikart som angir våre ambisjoner for de neste syv årene.

Å jobbe og studere ved Bristol lar deg utforske og fremme nye måter å tenke og se verden på.

Universitetsstrategien vår ble lansert i 2016. Den fokuserer på seks viktige områder:

 • Utdanning og studentopplevelsen
 • Forskning, innovasjon og partnerskap
 • Våre ansatte og måter å jobbe på
 • Internasjonalisering og globale relasjoner
 • Fysisk og digital infrastruktur
 • bærekraft

Våre ansatte og studenter matet synspunktene sine i strategien da den utviklet seg, og team over hele universitetet jobber nå med implementeringsplaner.

I juni 2016 hadde personalet muligheten til å høre rektor innføre strategien og stille spørsmål ved interne lanseringsarrangementer. Han snakket om den spennende fremtiden foran oss i sammenheng med usikkerhetene rundt resultatet av EU-folkeavstemningen.

Steder

 • Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Spørsmål