Keystone logo
University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

Introduksjon

University of Baltimore School of Law tilbyr streng praktisk utdanning, som kombinerer doktrinære kurs, intens skrivinstruksjon, nasjonalt anerkjente klinikker og samfunnbasert læring for å sikre at kandidatene deres er eksepsjonelt godt forberedt på å praktisere lov.

Ved University of Baltimore School of Law lærer du doktrine, perspektiv og ferdigheter gjennom tradisjonelle studier så vel som gjennom kliniske og advokatkurs. Din juridiske utdannelse er beriket av arbeid på tidsskrifter og medlemskap i studentorganisasjoner og myndigheter, samt ved deltakelse i sentre med fokus på lokale, nasjonale og globale spørsmål.

Som utdannet fra skolen vil du gå inn i advokatyrket spesielt godt forberedt på å analysere klienters juridiske spørsmål, holde muntlige og skriftlige presentasjoner for domstoler og forvaltningsorganer, og talsmann for positive endringer i en rekke spørsmål. School of Law alumni tjener i fremtredende offentlige stillinger, mange som advokater og dommere, og endrer sine egne og andres liv gjennom advokatyrket.

Steder

  • Baltimore

    North Charles Street,1401, 21201, Baltimore

    Spørsmål