Keystone logo
University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

Introduksjon

Blant de sterkeste offentligrettsskolene i landet og et senter i verdensklasse for tverrfaglige studier, gir University at Buffalo School of Law studenter et sterkt teoretisk grunnlag og de praktiske verktøyene de trenger for å lykkes i et konkurransedyktig miljø.

University of Buffalo School of Law - den eneste juridiske skolen i State University of New York-systemet - ligger på flaggskipet til et forskningsintensivt offentlig universitet i verdensklasse, det største i det nordøstlige USA. En av bare noen få lovskoler som ligger ved en internasjonal grense, og vi tilbyr et utall muligheter for grenseoverskridende læring, inkludert vår nye grenseoverskridende juridiske studier. Mange av våre nasjonalt fremstående fakultetsmedlemmer har en doktorgrad. i tillegg til deres juridiske grader, som tillater oss å tilby et bredt spekter av tverrfaglige kursalternativer undervist av eksperter.

Våre innovative kortkurs i januar tilbyr et innblikk i lovverk og en variert meny med emner og fora, inkludert skatterett i Paris, internasjonal handelsrett i New Zealand, juridisk kultur i Thailand og menneskerettighetslov i Washington, DC. fordelene ved å kombinere klasserommet med service samles i praktikkkursene våre som er blant de sterkeste i landet. Disse kursene kombinerer studiet av et materielt rettsområde under et heltidsfakultetmedlem med tjeneste i samfunnet under veiledning av praktiserende advokater.

Steder

  • Buffalo

    Mary Talbert Way,211, 14260, Buffalo

    Spørsmål