Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University at Albany

University at Albany

University at Albany

Introduksjon

Dette er University at Albany

Dette ble kalt en av "America's Top Colleges" av Forbes magazine, og her lærer du, lever, trives og lykkes. Dette er fremragende - til en ekstraordinær verdi.

University at Albany ligger i New Yorks hovedstad, og er det fremste offentlige forskningsuniversitetet i hovedstadsregionen, og tilbyr mer enn 17.000 studenter de store mulighetene til et stort universitet i et miljø designet for å fremme individuell suksess.

University at Albany","author_url":"","source":""}" />

150679_Albanyentryplaza

Akademisk fortreffelighet

Din suksess er vår første prioritet. Det betyr at du vil bygge CVet ditt før du til og med oppgraderer - forberede deg på uansett hvor livet tar deg.

Du velger mellom over 50 hovedfag og mer enn 150 studenter som forbereder deg til å lykkes i et bredt spekter av felt.

I alle områder av studiet vil du bli instruert av fakultetet som er førsteklasses lærde og lærere - mange aktivt engasjert i livsforbedrende forskning som bidrar dypt til det offentlige gode. Som veiledere gir de mange studentforskningsmuligheter på både bachelor- og utdanningsnivå, og inspirerer deg til å fremme dine ferdigheter og ambisjoner.

 • # 77 Topp offentlige høyskoler i USA - 2021 (US News & World Report)
 • # 32 i Nordøst. Best Bang for the Buck Colleges - 2020 (Washington Monthly)
 • # 61 Topp-til-bunn-rangering av amerikanske offentlige høyskoler - 2020 (Business First)
 • # 88 America's Best Value Colleges - 2019 (Forbes)

Nasjonalt anerkjente programmer

Ekspertisen til en UAlbany-utdanning er anerkjent av mange uavhengige kilder. UAlbany er rangert blant de beste universitetene i Forbes 'America's Best Public Colleges', og US News & World Report rangerer konsekvent mange av våre utdannelsesprogrammer blant de 50 beste i USA, inkludert klinisk psykologi, strafferett, bibliotek og informasjon studier, folkesaker, folkehelse, sosiologi og sosialt arbeid.

 • # 1 Public School of Education i NY (US News & World Report - 2021)
 • # 19 Best Graduate Public Affairs Programs 2020 (US News & World Report)
 • # 46 Beste universitetshøgskoler 2019 (US News & World Report)
 • # 2 Toppskoler for kriminologi - 2018 (US News & World Report)

Forpliktelse til mangfoldighet

University at Albany er forpliktet til å opprettholde et miljø rikt på mangfold og inkludering der alle medlemmer av samfunnet vårt blir behandlet med verdighet og respekt. Vi erkjenner at dette er en reise, men tror at når vi samarbeider, kan vi aktivt engasjere oss for å identifisere handlingsbare ting som adresserer problemer med campusklima.

 • Fremhevet som en nasjonal leder for å fremme rasekapital - 2020 (Education Trust)
 • Nasjonal 'HEED' mangfoldspris 2018, 2019, 2020 (INSIGHT into Diversity Magazine)

Karriereforberedelse

UAlbany forbereder deg til å forfølge karrierer i et bredt spekter av yrker og gå inn på høyskole-, jus- eller medisinskoler. Du har tilgang til praksisplasser og karriereforberedelse i Fortune 500-bedrifter og på alle felt, pluss muligheter for tidlig forsikring med Albany Medical Center og et unikt partnerskap med Albany Law School. Nylige tillegg til våre akademiske tilbud inkluderer noen av de mest etterspurte programmene i dag, som datateknikk, hjemlandssikkerhet, beredskap, digital rettsmedisin, finansmarkedsregulering og folkehelse.

 • Topp 7% toppartister innen sosial mobilitet - 2021 (US News & World Report)
 • Topp 12% Topp nasjonale universiteter basert på bidrag til det offentlige gode - 2020 (Washington Monthly)
 • Topp 6% topp sosiale heiser - 2020 (utdanningsreform nå)
 • Topp 2% sosial mobilitetsindeks for høyere utdanning 2020 (CollegeNET)

Strategisk beliggenhet

Hovedstadsregionen i New York State har den høyeste sysselsettingsgraden i Upstate New York og er hjemsted for travle næringer som myndigheter, teknologi, næringsliv, helsetjenester og utdanning. Universitetets beliggenhet gir deg ubegrensede muligheter for praksisplasser og offentlig tjeneste der du vil få erfaring, teste dine ferdigheter og forberede deg på å starte en vellykket karriere.

Tre forskjellige campus, et mangfold av muligheter

The Uptown Campus

Universitetets hovedcampus, som ligger på 1400 Washington Avenue i Albany, ble designet i 1961-62 av den anerkjente amerikanske arkitekten Edward Durell Stone. Campusen gjenspeiler Stones signaturstil med dristig enhetlig design, uttrykt med tårn, kupler, fontener, skyhøye kolonnader og feiende baldakin. Resultatet er dramatisk forskjellig fra de spredte bygningene og de forskjellige arkitektoniske stilene til de fleste tradisjonelle universitetsstudier.

En jevn strøm av nybygg har utvidet Uptown Campus det siste tiåret og lagt til nye vitenskap- og kunstfasiliteter og administrasjonsbygninger. Et nytt hjem for Handelshøyskolen tildelte en LEED-gullvurdering fra US Green Building Council, som åpnet høsten 2013. Utvidelse og større renoveringer har totalrenovert universitetets Entry Plaza, hovedfontenen, 20-etasjers Carillon og Campussenter.

Uptown Campus har også Performing Arts Center, som kan skilte med flere teatre, resitalsaler og øvingsinstruksjonsrom; University Art Museum, et av de fineste regionale museene i Nordøst; og New York State Writers Institute, et bredt utdanningsgrunnlag for lesere og skrivestudenter som fremmer litterær kunst. Andre spesielle fasiliteter på Uptown Campus inkluderer et meteorologisk laboratorium fra National Weather Service, en lineær akselerator for fysikkforskning og et banebrytende datasenter som støtter høyytelses databehandling og nettverk. Navet på studentaktivitet er Campus Center, som inkluderer salonger, møte- og spiserom, en ballsal, en kafeteria, bankfasiliteter, en nærbutikk, en Barnes & Noble bokhandel og et utvalg av både hurtigmat og sunn mat. .

bolig

Hver av fire boligkvarterer på Uptown Campus huser omtrent 1200 studenter og inkluderer åtte, tre-etasjes saler og et 23-etasjers tårn. Hver firhjuling inkluderer salonger og rekreasjonsområder, og tre firhjulinger inneholder spisemuligheter. Nærliggende Freedom Apartments har boform i leilighetsstil, og Empire Commons tilbyr leiligheter i 1200-rom i enkeltrom. Liberty Terrace, et arkitektonisk prisbelønt, miljøvennlig oppholdskompleks, gir ytterligere 500 senger i leilighetsstil. Hus er også tilgjengelig på Alumni Quad, som ligger i nærheten av Downtown Campus.

Atletiske fasiliteter

Fritidsfasiliteter inkluderer opplyste tennisbaner, basketball- og volleyballbaner, og flere multifunksjonelle leker og intramurale områder, inkludert Alumni Turf Field, hjemmet til UAlbanys felthockeylag. John Fallon Field, dedikert til UAlbany lacrosse for menn og kvinner, har en kapasitet på 2500. Tom og Mary Casey Stadium med 8 500 sitteplasser, hjemmet til fotball og herre- og kvinnefotball, åpnet høsten 2013. Året etter åpnet UAlbany det nye hjemmestedet for skolens mesterskapsprogram. Den har et banefelt på ni felter og fullstendig renovering av det naturlige torvfeltet for feltbegivenheter.

Innendørs atletiske fasiliteter domineres av SEFCU Arena. Med en arena sitteplasser på nesten 4800, er anlegget hjemmet til NCAA Division I Great Dane basketball og huser også en løpebane, et moderne treningssenter, et fullt utstyrt atletisk treningskompleks med boblebad og annet rehabiliterende utstyr, to hovedgarderober, og flere mindre laggarderober. Alle fasiliteter er tilrettelagt for funksjonshemmede og har spesielle sitteplasser for handikappede tilskuere. Fysisk utdanningssenter inkluderer et basseng, garderober, vekt- og bryterom, et dansestudio og basketball, håndball og squashbaner.

Downtown Campus

Downtown Campus, som ligger på 135 Western Avenue i Albany, er et klassisk kompleks i georgiansk stil som fungerte som hovedcampus fra 1909-66. Nylig renovert, huser det Rockefeller College of Public Affairs & Policy, School of Criminal Justice, School of Social Welfare og College of Engineering and Applied Sciences.

Helsevitenskapelig campus

Health Sciences Campus, et tidligere farmasøytisk kompleks kjøpt i 1996 og lokalisert på One University Place i Rensselaer, er et av regionens blomstrende biovitenskapelige forsknings- og høyteknologiske sentre. Det akademiske ankeret er School of Public Health, og dets forskningsanlegg inkluderer Cancer Research Center, hjemmet til Gen * NY * Sis Center for Excellence in Cancer Genomics, og Center for Functional Genomics.

152019_151855_20190509_podium-tulips__MG_2936.jpg

Campus funksjoner

Tre forskjellige studiesteder, et mangfold av muligheter

Uptown Campus

Universitetets hovedcampus, som ligger på 1400 Washington Avenue i Albany, ble designet i 1961-62 av den anerkjente amerikanske arkitekten Edward Durell Stone. Campus gjenspeiler Stones signaturstil med dristig enhetlig design, uttrykt av tårnene, kuplene, fontenene, høye søylegangene og den feiende baldakinen. Resultatet er dramatisk forskjellig fra de spredte bygningene og ulike arkitektoniske stilene på de fleste tradisjonelle universitetscampus.

En jevn strøm av nybygg har utvidet Uptown Campus det siste tiåret, og lagt til nye vitenskaps- og kunstfasiliteter og administrasjonsbygg. Et nytt hjem for School of Business ble tildelt en LEED-gullvurdering fra US Green Building Council, som åpnet høsten 2013. Utvidelse og større renoveringer har totalrenovert universitetets Entry Plaza, hovedfontenen, 20-etasjers Carillon og Campussenter.

Uptown Campus har også Performing Arts Center, som kan skilte med flere teatre, konsertsaler og øvingsinstruksjonsrom; University Art Museum, et av de fineste regionale museene i nordøst; og New York State Writers Institute, en bred utdanningsbase for lesere og forfatterstudenter som promoterer litterær kunst. Andre spesielle fasiliteter på Uptown Campus inkluderer et National Weather Service meteorologisk laboratorium, en lineær akselerator for fysikkforskning og et banebrytende datasenter som støtter databehandling og nettverk med høy ytelse. Senteret for studentaktivitet er Campus Center, som inkluderer salonger, møte- og spiserom, en ballsal, en kafeteria, bankfasiliteter, en nærbutikk, en Barnes & Noble-bokhandel og en rekke alternativer for både hurtigmat og sunn mat. .

Bolig

Hver av fire boligfirere på Uptown Campus huser omtrent 1200 studenter og inkluderer åtte tre-etasjers haller og et 23-etasjers tårn. Hver quad inkluderer salonger og rekreasjonsområder, og tre quads inneholder spisemuligheter. Nærliggende Freedom Apartments har leilighetsstil, og Empire Commons tilbyr leiligheter i enkeltromsstil for 1200 studenter. Liberty Terrace, et arkitektonisk prisvinnende, miljøvennlig boligkompleks, tilbyr ytterligere 500 senger i leilighetsstil. Bolig er også tilgjengelig på Alumni Quad, som ligger i nærheten av Downtown Campus.

Atletiske fasiliteter

Utendørs rekreasjonsfasiliteter inkluderer opplyste tennisbaner, basketball- og volleyballbaner, og flere flerbruks- og intramurale områder, inkludert Alumni Turf Field, hjemmet til UAlbanys landhockeylag. John Fallon Field, dedikert til UAlbany lacrosse for menn og kvinner, har en sittekapasitet på 2500. Tom og Mary Casey Stadium med 8500 seter, hjemmet til fotball og fotball for menn og kvinner, åpnet høsten 2013. Året etter åpnet UAlbany den nye hjemmearenaen for skolens friidrettsprogram. Den har en ni-felts baneoverflate og fullstendig rekondisjonering av den naturlige gressbanen for feltbegivenheter.

Innendørs idrettsanlegg domineres av SEFCU Arena. Med en arenakapasitet på nesten 4800, er anlegget hjemmet til NCAA Division I Great Dane basketball og huser også en løpebane, et moderne treningssenter, et fullt utstyrt atletisk treningskompleks med boblebad og annet rehabiliteringsutstyr, to hovedgarderober, og flere mindre laggarderober. Alle fasiliteter er tilrettelagt for funksjonshemmede og har utpekte sitteplasser for handikappede tilskuere. Fysisk utdanningssenter inkluderer et basseng, garderober, vekt- og bryterom, et dansestudio og basketball-, håndball- og squashbaner.

Campus sentrum

The Downtown Campus, som ligger på 135 Western Avenue i Albany, er et klassisk kompleks i georgiansk stil som fungerte fra 1909-66 som hovedcampus. Nylig renovert, huser det Rockefeller College of Public Affairs & Policy, School of Criminal Justice, School of Social Welfare og College of Engineering and Applied Sciences.

Helsevitenskapelig campus

The Health Sciences Campus, et tidligere farmasøytisk kompleks kjøpt i 1996 og ligger på One University Place i Rensselaer, er et av regionens blomstrende biovitenskapelige forsknings- og høyteknologisentre. Dets akademiske anker er School of Public Health, og forskningsfasilitetene inkluderer Cancer Research Center, hjemmet til Gen*NY*Sis Center for Excellence in Cancer Genomics, og Center for Functional Genomics.

  Rangeringer

  • #77 Topp offentlige høyskoler i USA – 2021 (US News & World Report)
  • #32 i nordøst. Best Bang for the Buck Colleges – 2020 (Washington Monthly)
  • #61 Topp-til-bunn-rangeringer av amerikanske offentlige høyskoler – 2020 (Business First)
  • #88 America's Best Value Colleges – 2019 (Forbes)

  • #1 Public School of Education i NY (US News & World Report - 2021)
  • #19 Best Graduate Public Affairs-programmer 2020 (US News & World Report)
  • #46 Beste folkehelseskoler 2019 (US News & World Report)
  • #2 Top Graduate Schools for Criminology – 2018 (US News & World Report)

  Steder

  • Albany

   1400 Washington Avenue, Albany, NY 12222, 12222, Albany

   Spørsmål