Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law Online LL.M i internasjonal strafferett og rettferdighet
UNH Franklin Pierce School of Law

Online LL.M i internasjonal strafferett og rettferdighet

Concord, USA

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline *

Request earliest startdate

USD 1 310 / per credit **

Fjernundervisning

* prioritert frist er 1. juli | siste frist 1. august

** Studiet er på 24 studiepoeng. Delvis undervisningsstipend er tilgjengelig.

Introduksjon

Du ønsker å holde tritt med det utvidede omfanget av internasjonal straffelov. Praktiserende advokater lærer om den siste utviklingen som påvirker det internasjonale strafferettslandskapet.

Hvorfor ta en LL.M. Grad i internasjonal strafferett og rettferdighet?

Få et forsprang i å forstå og bekjempe transnasjonal kriminalitet med en LL.M. i internasjonal strafferett og rettsvesen. Enten du har tenkt å praktisere i USA eller i utlandet, vil studenter med en amerikansk jusgrad eller tilsvarende internasjonal grad utforske de mest presserende problemene innen internasjonal strafferett og rettferdighet i dag, fra den utvidede rekkevidden av nasjonale straffelover til handelsspørsmål rundt terrorisme til krigsforbrytelser, hvitvasking av narkotika, menneskesmugling, våpenhandel, menneskerettigheter, internasjonal hvitsnippkriminalitet og nettkriminalitet. Som et nettbasert program fullfører studentene et mangfoldig utvalg av kurs i et fleksibelt format med full- eller deltidsalternativer som starter i august og januar.

Hvorfor studere internasjonal strafferett og rettferdighet ved UNH?

Som en av de eneste jusskolene som tilbyr et internasjonalt program for strafferett og rettferdighet, tilbyr UNH Franklin Pierce et unikt utvalg av eksperter, forskere og avanserte utøvere fra hele verden for å undervise i banebrytende internasjonal lov. Hvis du ønsker å være i forkant når det gjelder å kjempe med det utvidede omfanget av internasjonal straffelov, er dette nettbaserte programmet for deg. Den 24 studiepoeng LL.M. kan gjennomføres på hel- eller deltidsplan på så få som 12 måneder eller på inntil tre år. Studentene kan begynne i august eller januar. Nyt søkt om å lære i et asynkront, men tilrettelagt miljø i selvgående tempo med kursinstruktører.

Programbeskrivelse

UNH Franklin Pierce School of Lawsin (UNH Law) LLM-grad i internasjonal strafferett og rettferdighet er tilgjengelig 100 prosent online og tar for seg rask utvikling innen globaliseringen av handel, terrorisme, menneskerettigheter og strafferett, spesielt de siste 30 årene.

Programmet er ideelt for praktiserende advokater, fagfolk, studenter og lærde i diplomatiske, strafferettslige, militære og rettshåndhevelsesmiljøer rundt om i verden. Studentene får innsikt fra programmets multinasjonale tilnærming og mestrer transnasjonale lovkurs fokusert på innenlandske forbrytelser med internasjonale implikasjoner, og studerer også implikasjonene av nasjoner som utvider rekkevidden til sine innenlandske straffelover, opprettelsen av Den internasjonale straffedomstolen og spesialdomstolene og FN-konvensjoner, med bi- og multilaterale traktater.

Programmet vårt tilbyr et mangfoldig utvalg av kurs som fokuserer på kritiske aktuelle spørsmål rundt om i verden, inkludert narkotika- og våpenhandel, internasjonal hvitsnippkriminalitet, nettkriminalitet, menneskehandel og piratkopiering og terrorisme.

Opptak

Programresultat

Om skolen

Spørsmål