Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

Introduksjon

Et fellesskap av studenter og lærde

University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law er en intim, innovativ jusskole, forpliktet til å utvikle studenter som liker utfordrende dialog fra de første øyeblikkene av orientering, omfavner praksisbasert læring og står klare til å bli med i rekken av alumner som er globale ledere innen åndsverk, generell praksis, offentlig interesse, sosial rettferdighet og handel og teknologi. Vårt Legal Residency-program lar studentene jobbe i sine interessefelt i opptil et helt semester mens de mottar kreditt, og vårt Daniel Webster Scholar-program er det eneste praksisbaserte advokateksamenalternativet i landet. Vårt fakultet består av praktikere med erfaring innen sine interessefelt. Det lille student/fakultetsforholdet fremmer samarbeid og kollegialitet. Akkreditert av American Bar Association, UNH Franklin Pierce er lokalisert i Concord, New Hampshire, hjemmet til statens lovgiver, statlige kontorer, samt lokale, statlige og amerikanske føderale domstoler. Concord er bare en times kjøretur fra Boston, og vi ligger mindre enn en time fra fjell, innsjøer og Atlanterhavet.

Hvorfor UNH Franklin Pierce?

Utover vår US News and World Report Topp 10-utmerkelse innen immaterialrett, er UNH Franklin Pierce blant de 100 beste amerikanske advokatforeningene-akkrediterte jusskolene i landet. Selv om vi vet at rangeringer er viktige for potensielle studenter, mener vi også at en jusskoleerfaring bør være nyskapende, givende og foran kurven.

Kraftstasjon

UNH Franklin Pierce School of Law er en ABA-godkjent jusskole og har opprettholdt vår topp 10-utmerkelse innen immaterialrett i 30 år på rad – hvert år siden rangeringene begynte i den kategorien.

Vi er stolte over å være New Hampshires jusskole og den banebrytende jusskolen for informasjonsalderen. Studenter ved UNH Franklin Pierce er fordypet i advokatyrket fra første dag. Våre programmer er designet for å tilby relevant og praksisbasert kunnskap, ferdigheter og verdier, slik at når studentene uteksamineres, blir de med i et nettverk av vellykkede alumner som jobber i mer enn 80 land.

Oppgrader med selvtillit

Du går herfra med det som trengs for å lykkes. Kundeklare ferdigheter. En utdannelse uten sidestykke kan du bare få fra små klassestørrelser og læring fra erfarne advokater. Arbeidserfaring fra lovlige boliger og klinikker.

Vi overgår våre jevnaldrende når det kommer til det som betyr mest – å hjelpe deg med å få en juridisk jobb av høy kvalitet. New Hampshire var den første staten i nordøst som tok i bruk Uniform Bar Exam. UNH Franklin Pierce-kandidater som tar UBE i NH tjener en bærbar poengsum som kan overføres til mer enn 25 stater over hele landet. Vår alumni praktiserer i 48 stater og i mer enn 80 land.

Mangfold og inkludering

University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law er forpliktet til å bygge og opprettholde et mangfoldig, rettferdig og genuint inkluderende miljø for alle studenter, ansatte, søkere og besøkende. Vi tror at å fremme mangfold og inkludering på skolen vår betyr å anerkjenne den iboende verdien av varierte erfaringer og å fremme likeverdig respekt og mulighet for alle medlemmer av samfunnet vårt. Vi søker å oppmuntre til større gjensidig forståelse av måtene individuelle forskjeller har formet personlige identiteter. Vi har som mål å feire forskjellene som gjør hver enkelt av oss unike og å støtte veksten og talentene til våre fellesskapsmedlemmer for å sikre at alle kan nå sitt fulle potensial. Vi erkjenner at dette klimaet for inkludering er avgjørende for vår fortsatte suksess med å oppnå den høyeste kvaliteten på forskning, stipend, undervisning, engasjement og alle andre strategiske mål for skolen vår. Vi aksepterer og ønsker velkommen ansvaret for undervisning og læring i et mangfoldig demokrati der sosial rettferdighet fungerer som en bro mellom kvalitetsutdanning og samfunnsengasjement.

Akkreditering

American Bar Association

  • University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law er godkjent av Council of the Section of Legal Education and Admissions to the Bar of the American Bar Association, 321 North Clark Street, Chicago, IL 60654, 312-988-6738.
  • University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law, tidligere Franklin Pierce Law Center, har vært fullt akkreditert av American Bar Association siden 1974.
  • Standard 509 Information, en oversikt over UNH Franklin Pierces opptak, påmelding, avgang, barpassasjerater, fakultet og annen informasjon, ble gitt til ABA.

New England Commission of Higher Education (NECHE)

  • University of New Hampshire er akkreditert av New England Commission of Higher Education (NHCHE).

Steder

  • Concord

    University of New Hampshire School of Law 2 White Street, , Concord

Spørsmål