Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

Introduksjon

UNC School of Law ble grunnlagt i 1845 og er en del av University of North Carolina på Chapel Hill, landets første statsstøttede universitet. Skolen er godkjent av American Bar Association siden 1928.
Carolina Law forbereder fremragende jurister og ledere til å betjene folket og institusjonene i North Carolina, nasjonen og verden. Hjemmet til en rekke sentre og initiativer, tilbyr skolen sterk kompetanse innen sivile rettigheter, bank, miljølovgivning, immaterielle rettigheter, entreprenørrett og verdipapirrett, kritiske studier, konkurs og konstitusjonell forespørsel.
UNC School of Law aspirerer til å være en stor offentligrettsskole. Mot dette formål forfølger den et firefold oppdrag:

  • Å forberede fremragende advokater og ledere for baren, benken, alle offentlige og private lovinnstillinger og offentlig tjeneste,
  • Å gjøre nasjonalt og internasjonalt viktige juridiske og politiske bidrag gjennom en ambisiøs dagsorden for forskning og stipend,
  • Å innpode livslangte etiske verdier, engasjement for rettssaken og en varig satsing på pro bono og offentlig service og
  • Å tjene juridisk yrke, folket og institusjonene i North Carolina, nasjonen og verden.

For kresne studenter med høy kaliber er UNC School of Law ofte det perfekte valget. Når de forlater vår berømte vakre campus, gjør de det som selvsikker og prinsipper for rettferdighet.
Våre alumni jobber med skille over hele verden. Vi teller mange nasjonalt anerkjente juridiske eksperter og ledende lærde blant fakultetet vårt, som vet at en dyp, funksjonell og nyansert forståelse av loven må ledsages av en mestring av de praktiske ferdighetene til loving.
Vi oppfordrer alle potensielle studenter til å undersøke konkurranselandskapet for juridisk utdanning, og for de krevende bevis på eksepsjonell mulighet ser vi frem til å gjøre vårt tilfelle og høre din.

Steder

  • Chapel Hill

    UNC School of Law Van Hecke-Wettach Hall 160 Ridge Rd., CB #3380 Chapel Hill, NC 27599, Chapel Hill

Spørsmål