Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

Introduksjon

University of Law har campus i London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester og Nottingham, samt våre GDL og LPC kurs blir undervist i University of Exeter, University of Reading og University of Liverpool, og Vårt LPC-kurs blir også undervist ved University of East Anglia fra september 2019. Tidligere College of Law fikk vi universitetsstatus i november 2012. Vår Business School opererer ut av University of Law-campusene i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds og Manchester.

Det som virkelig skiller oss fra andre universiteter er vår tro på at våre studenter skal lære i en realistisk, profesjonell og moderne sammenheng. Vi fokuserer på treningsbasert opplæring og gir studentene tilgang til vår omfattende karriere- og ledighetsdatabase så snart de aksepterer et sted hos oss. Gjennom vårt pro bono-program kan jurister studere sine ferdigheter ved å jobbe med virkelige saker før de oppgraderer.

Flere campus over hele Storbritannia:

Med campuser basert på åtte av Storbritannias mest livlige og interessante byer, tilbyr universitetet et lovlig utvalg av steder å studere i. Alle er nær blomstrende kommersielle sentre, advokatfirmaer og transportforbindelser. Vi tilbyr også ulike kurs online.

For bachelorstudier i lov, politi og kriminologi: Du kan velge mellom opptil åtte studiesteder i åtte byer i Storbritannia. Vi har også vårt unike byttefasilitet* som gjør det mulig for LLB -studenter å velge å studere på en, to eller flere campus for å prøve livet i forskjellige byer i løpet av studiene (* Vilkår og betingelser gjelder). De tilgjengelige kursene varierer etter campusplassering.

Innovativ undervisning:

Vi spesialiserer oss på undervisning og fokuserer energien vår på å utvikle innovative, svært effektive undervisnings- og læringsmetoder som utstyre studentene til deres profesjonelle karriere. Vi har mer enn 250 kvalifiserte og erfarne advokater, advokater og dommere som våre veiledere, slik at vi kan hjelpe deg med å utvikle de praktiske ferdighetene som kan gjøre hele forskjellen når du starter din karriere som advokat.

Karriere og arbeidskraft:

Vi har en av de største juridiske karrierer og ansettbarhetstjenester i Storbritannia, med et team på over 30 eksperter.

Universitetet i lovens dedikerte arbeidstjeneste gir studentene tilgang til arbeidserfaring og pro bono muligheter og juridiske ledige stillinger så snart de aksepterer sin plass. Resultatet er utmerket employability statistikk:

 • 92% av våre heltidsstudenter i Storbritannia, LLB, som ble uteksaminert i 2017, sikret jobb eller videre studier innen seks måneder etter at de hadde fullført kurset.

Støttende miljø:

Vi tar sikte på å støtte flere studenter fra en rekke bakgrunner enn noen gang for å oppnå sine karriereambisjoner. Derfor tilbyr vi et omfattende utvalg av stipendier og stipendier, inkludert lovarbeidsopplevelsesmuligheter, med et betydelig fond tilgjengelig over våre kurs .

Alle studenter får muligheten til å dra full nytte av våre fasiliteter og tjenester.

Disability Support Service er dedikert til å håndtere eventuelle krav du måtte ha i studiene, inkludert midlertidig assistanse på grunn av skade eller sykdom.

Vår omfattende og erfarne Employability Service gir grundig hjelp med CV-skriving, intervju teknikker og generell karriereveiledning, samt tilbyr et vell av muligheter for å øke din erfaring og ferdigheter. I mellomtiden gir våre pro bono-klinikker deg muligheten til å jobbe med å praktisere advokater på ekte juridiske saker mens du studerer.

Bibliotek og studiefasiliteter:

Våre velutstyrte IT-suiter, omfattende lovbiblioteker, rolige studieområder og livlige sosiale steder dekker alle dine studiebehov. Vår bibliotektjeneste gir tilgang til over 20 000 e-bøker på og utenfor campus for å finne det du trenger når du trenger det.

Studentliv:

Du vil nyte en rekke interaktive og livlige aktiviteter både i og utenfor klasserommet. Forretningsspill, mockforsøk og forhandlingskonkurranser er bare noen av de praktiske øvelsene du vil delta i for å utvikle dine juridiske ferdigheter. På fritiden kan du bli med i en rekke klubber og samfunn, sportshold og fundraisingskomiteer, eller til og med starte egen, samt nyte den mer avslappede siden av studentens sosiale liv.

Studentforening:

Alle studenter er automatisk medlemmer av universitetets studentforening (SA). SA har til oppgave å styrke student- og akademisk erfaring ved å ha en sterk representasjon av studentkohorten.

Det er et bredt spekter av klubber og samfunn på hver av våre campus som administreres av SA. Her er bare noen eksempler på klubbene vi har drevet nylig:

 • Adventure Sports Club
 • Kakeklubb
 • Veldedighetsforening
 • Fotball
 • Kvinners nettverk
 • yoga

kurs:

Grunnlov, politi og kriminologi:

Våre lavere LLB kurs kombinerer akademisk rigor med praktiske juridiske ferdigheter for å gi deg det grunnleggende grunnlaget som trengs for å starte reisen din i en rekke karrierer.

Over 90% av våre LLB-veiledere er kvalifiserte advokater, og gir omfattende praktisk erfaring til dine studier. Våre kurs er tilgjengelige som heltid, akselerert eller online kurs, slik at du kan velge studien som passer best til dine behov. Mange av våre kurs er også utstyrt med et Foundation Year-alternativ. I tillegg tilbyr vi nå lavere grad i politi og kriminologi.

International Leadership Summer School, Berlin:

Som en del av vår løpende forpliktelse til å støtte dine ambisjoner, tilbyr vi våre 2019 bachelorstudenter muligheten til å delta på vår internasjonale lederskapskurs i Berlin, hvor du kan utvikle viktige ansettelsesevner og utforske denne spennende byen med ULaw studentene dine.

Dette er åpent for alle studenter ved University of Law og ULaw Business School. Hvis du søker om å starte studiene hos oss i september 2019, på et treårig studium, vil du kunne søke om vår lederskapsommerskole på slutten av ditt andre studieår.

Opptakskrav og gebyrer:

Opptakskrav og gebyrer varierer etter kurs - for mer informasjon om opptakskrav, avgifter, finansieringsmuligheter og stipend og stipend, besøk universitetets juridiske nettside.

Internasjonale studenter:

Hvis du studerer ved Universitetet i lov, vil du bli med studenter fra over 120 forskjellige nasjonaliteter, som bidrar til et blomstrende internasjonalt samfunn gjennom våre campus.

Vi har et Student Support Services -team som er her for å gi velferdsrelaterte råd og veiledning, og informasjon om Visa -krav finner du på The University of Law nettsted.

Overnatting - Undergraduate:

For våre bachelorstudenter har vi arrangert innkvartering med spesialiserte britiske studentboliger, for å sikre at du har et komfortabelt sted å bo mens du studerer hos oss. Overnatting er vanligvis i fellesleiligheter, eller i enkelte tilfeller selvstendige studioer.

For studenter, garanterer vi deg et tilbud om overnatting i det første året av graden din, hvis du har akseptert oss som ditt faste valg og søkt om overnatting innen 30. mars i opptaksåret*. (*Vilkår og betingelser gjelder, detaljer på The University of Law nettsted, Undergraduate Accommodation side.)

Åpne dager og arrangementer:

Våre åpne dager er en fin måte å finne ut om våre kurs, sjekke ut våre fasiliteter, og møte våre veiledere og nåværende studenter. Det kommer til å bli snakk, smaksprøver og turer, og du får sjansen til å stille spørsmålene dine. Vi vil gjøre dagen så interessant og interaktiv som mulig.

Av og til tilbyr vi også online åpne dager for våre kurs. Så hvis du ikke kommer til en av våre åpne dager på campus, har du fortsatt muligheten til å finne ut hvordan det er å studere ved The University of Law og stille spørsmålene dine online.

For internasjonale studenter, kan du ønske å finne ut mer om å studere hos oss, ved å besøke oss på en oversjøisk hendelse.

Britiske steder:

Undergraduate Law -kurs er tilgjengelig på opptil åtte studiesteder: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester og Nottingham. De tilgjengelige kursene varierer etter sted.

Ytterligere detaljer om alle våre lokasjoner er på universitetets nettsider, lokaliseringsside.

Universitetet i loven
133 Great Hampton Street
Birmingham
B18 6AQ
Universitetet i loven
Temple Circus
Temple Way
Bristol
BS1 6HG
Universitetet i loven
Christleton Hall
Pepper Street
Christleton
Chester
CH3 7AB
Universitetet i loven
Braboeuf Manor
Portsmouth Road
Guildford
Surrey
GU3 1HA
Universitetet i loven
15-16 Park Row
Leeds
LS1 5HD
Universitetet i loven
14 Store Street
London
WC1E 7DE
Universitetet i loven
2 New York Street
Manchester
M1 4HJ
Universitetet i loven
1 Royal Standard Place
Nottingham
NG1 6FS

Steder

 • Guildford

  Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines

  • Hong Kong

   Room 901, 9/F, Lee Garden One, 33 Hysan Avenue, Causeway Bay, Hong kong, 999077, Hong Kong

   Spørsmål