Keystone logo
University of Algarve

University of Algarve

University of Algarve

Introduksjon

Velkommen til UALG Virtual Fair!

Utfordringen fra sosial distanse gjør det merkelig at vi alle er nærmere.

Alle fra hvor som helst, hvor som helst i landet eller i verden, vil ha muligheten til å besøke UALG Virtual Fair (bruk den samme lenken som ovenfor) og lære om tilbudene våre for studieåret 2020/2021.

Hva venter deg?

I to uker vil deltakerne kunne besøke en interaktiv paviljong, der tribuner fra alle høyere skoler og høyskoler vil være tilgjengelige med materiale for å publisere treningstilbudene for konsultasjon og nedlasting. Hver stand vil også gi en live chat der deltakerne kan stille spørsmål. Den virtuelle messen vil også åpne plass for kurspresentasjoner, overført gjennom videokonferanse. Uken 15. til 19. juni vil bli viet TeSP-kurs, bachelor- og integrerte mestere, mens uken fra 22. til 26. juni vil bli viet postgraduate kurs og master. Kom og oppdag, utforsk, spørsmål, føl og velg University of Algarve !

Hvorfor velge University of Algarve ( UALG )?

University of Algarve (Portugal) er et ungt offentlig universitet med en studentbefolkning nær 9000 og sysselsetter over 700 akademikere. I løpet av de siste tre tiårene har University of Algarve konsolidert linken etablert med den regionale virksomheten og med offentlige og private organisasjoner, oppmuntrer til overføring av kunnskap og bidrar til en bærekraftig utvikling med positiv innvirkning på tvers av samfunnet.

undervisning

University of Algarve etablert på tre studiesteder, to i byen Faro og en i Portimão, tilbyr University of Algarve i seks tematiske områder: Kunst, litteratur og historie; Ingeniørvitenskap; Life, Earth, Marine and Environmental Sciences; Medisin og allierte vitenskaper; Sosial, utdanning og profesjonell opplæringsvitenskap; og økonomi, ledelse og turisme. Studiene på disse områdene inkluderer gradsstudier og videreutdanning (master og ph.d.).

Forskning

Forskning ved University of Algarve utføres i dynamiske og fremtredende forskningssentre, som gir innovasjon og verdiskapende forskning og utvikling innen ulike fagområder som marinvitenskap, biologi og biomedisin, elektronikk og telekommunikasjon, litteratur, historie, kommunikasjon og kunst . Dens laboratorier er åpne for verden, rekruttering av de aller beste unge forskerne på tvers av de ulike forskningsområdene av excellence.

internasjonalisering

Nylig har det vært en betydelig økning av utenlandske studenter fra mer enn 80 land på grunn av internasjonaliseringsstrategien fra University of Algarve . Av befolkningen på 8000 studenter er 20% utenlandske studenter, hvorav nesten halvparten er ved universitetet under bilaterale avtaler og samarbeidsprogrammer, hovedsakelig Erasmus og Erasmus Mundus. Kvaliteten og mangfoldet av europeiske master og doktorgrad, kombinert med studenter som er åpne for studenter fra hele verden, forklarer omfanget av denne mobiliteten.

plassering

Ligger i den sørligste delen av Portugal, en av de mest turistiske regionene i Portugal, og har to universitetscampusser som ligger i Faro (hovedstaden i regionen, med en internasjonal flyplass, sportsstadion, sentralsykehus) og en i Portimão, Algarves andre hovedby.

Støttefasiliteter

Alle campusene tilbyr spesifikke klasserom, datamaskiner og multimedia laboratorier, auditorier, biblioteker og studie- og møterom. Trådløs internettilgang er tilgjengelig på alle universiteter. Med innkvartering i boliger for over 600 studenter, flere kantiner og kafeterier i de ulike campusene, medisinske tjenester og kultur- og sportsaktiviteter, har University of Algarve vært vitne til en betydelig vekst når det gjelder studentpopulasjon, moderne fasiliteter og kvalitet og mangfold av programmer som tilbys.

Steder

  • Universidade do Algarve UAlg Rua da Universidade 81, 8005-139, Faro

Spørsmål