Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduksjon

University of South Carolina School of Law er en av landets eldste advokatskoler og statens eneste ideelle professionsskole. Vi har mye å tilby studentene våre, inkludert entusiastisk fakultet, en ny bygning med toppmoderne teknologi og en fleksibel læreplan som lar studentene fokusere på deres interesser.

Som et flaggskipuniversitet i en hovedstad har School of Law dype forbindelser til regjeringen vår. Den nye bygningen vår ligger innen gangavstand fra viktige knutepunkter som State House og Supreme Court of South Carolina, og studentene våre finner ofte praksisplasser og karrieremuligheter i vårt nettverk.

Fra vårt prisbelønte Pro Bono-program til våre praktikplasser og klinikker, vil du få muligheten til å dykke dypt ned på emner du brenner for. Mens førsteårsstudenter overalt har lignende kurs, kan du i andre og tredje år utforske dine interesser, studere i store praksisområder som søksmål eller selskapsrett, eller på spesialiserte områder som miljørett, barnelov eller små forretningsrett.

Steder

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, USA

    Spørsmål