Keystone logo
College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

Introduksjon

The University of Tulsa College of Law, en privat institusjon med en total innmelding av mindre enn 400, og tilbyr juridiske utdanning muligheter til JD, LLM, fellesgrad, og sertifikat kandidater for ledelse og faglig dyktighet.

TU College of Law gir en faglig strenge, men likevel hyggelige atmosfæren hvor studentene blir praksis-klar gjennom deltakelse i pro bono-programmer, prisbelønte juridiske tidsskrifter, studentorganisasjoner, konkurransedyktige moot domstol lag, og en on-campus juridisk klinikken. TU College of Law skilte med en lav student-til-professor ratio, som tilbyr studenter en svært personlig utdanning og oppmuntre til utvikling av sterke faglige nettverk. Studentene har også tilgang til en av de beste profesjonelle utvikling kontorer i landet, som har utdannet plassering priser er gjennomgående høyere enn landsgjennomsnittet.

TU College of Law er stolte av å være vert for et aktivt involvert alumni fellesskap av mer enn 6000, mange av dem har utviklet svært anerkjente yrker som advokater, dommere, lovgivere, corporate råd, og samfunnsledere. Alumni er involvert med nåværende studenter gjennom en rekke programmer, inkludert mentorprogram, som gir internship og externship muligheter, og presentere på campus forelesninger.

The University of Tulsa College of Law tilbyr:

10.5: 1 student-til-fakultetet forholdet En av de minste loven skoler på US News and World Report Topp 100 Law Schools liste Engasjement for service gjennom pro bono programmer, studentorganisasjoner, og en juridisk klinikk En av de laveste undervisning priser i landet blant privatrettslige skoler Garantert muligheter for praktisk erfaring begynner det første året Ledende bærekraftig energi og ressurser lov og indianar lov programmer

Karriere akselerasjon er en del av kurs ved TU Law. Våre kandidatenes suksesser er unparalleled.Join oss! Tulsa Law tilbud 5 forskjellige graduate Law and Policy grader, To for ikke-jurister (Master of rettsvitenskap) og 3 for advokater (LL.M):

Master of Laws (LL.M) - In Person Study TU Law er utdannet LL.M læreplanen fokuserer på energi og naturressurser lov, olje og gass, miljørett, tribal økonomisk utvikling, indisk (indiansk) selvbestemmelse, urfolks rettigheter, og forsvaret av tribal suverenitet.

Master of Rettsvitenskap - Online Study Med 40 års erfaring i indisk, energi, naturressurser og miljø juridisk utdannelse, The University of Tulsa energi og naturressurser lov pensum inspirerer Master of rettsvitenskap i Energy Law (MJEL) Kandidater til å undersøke juridiske og politiske tilnærminger for å nå viktige mål for energi pålitelighet, bærekraftige på naturressurser og et sunt miljø.

Karriere Strategier Master Kandidat Career Strategier

Vellykket mastergradsstudenter ta en pro-aktiv tilnærming til sin egen karriere strategiutvikling. Ved TU Law, er mastergradsstudenter støttet og veiledet med følgende programmer, tjenester og ressurser for å få de ferdighetene de trenger for å maksimere muligheter for faglig utvikling i løpet av sin periode med oss:

Karriere Strategi tjenester, ressurser og programmer for masterstudenter Etter Graduation Energi og indiske Law and Policy Jobs (Nationwide)

Innleggelser Masters of Rettsvitenskap Søknadsfrister Våren 2015: 8 desember 2014 (Klasser starter 12 januar 2015)

Sommeren 2015: 1 mai 2015 (Klasser startdato TBA)

LLM Søknadsfrister Våren 2015: 31 oktober 2014

Fall 2015: 1 april 2015

Det er tre forskjellige LLM grader. Velg hvilken grad du er interessert i for den aktuelle innleggelser prosessen:

LL.M. i Energi og Naturressurser Law LL.M. i American Indian & Indigenous Law LL.M. i amerikansk lov for utenlandske advokater

Kom og se oss i person! - Vennligst sjekk Rekruttering Calendar

Steder

  • Tulsa

    3125 East Fourth Place, Tulsa

    Spørsmål