Keystone logo
Trier University of Applied Sciences Nærings- og miljørett (LLB)
Trier University of Applied Sciences

Nærings- og miljørett (LLB)

Birkenfeld, Tyskland

7 Semesters

Tysk

Fulltid

Request application deadline

Apr 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

* ingen skolepenger, kun små semesteravgifter

Introduksjon

Studiet «Bedrifts- og miljørett» (LLB) gir studentene dybdekunnskap innen nærings- og miljørett samt bedriftsøkonomisk innhold.

Studentene tilegner seg de nødvendige spesialist- og tverrfaglige ferdighetene innen jus og økonomi for å svare på komplekse spørsmål knyttet til kommersiell, miljø- og energirett i sammenheng med bærekraftsmål.

De har en kritisk forståelse av de viktigste teoriene og kan gjenkjenne problemer, utvikle løsninger og implementere toppmoderne løsninger. Programmet gjør det også mulig for studentene å diskutere juridiske spørsmål og deres løsninger med eksperter og ikke-spesialister og forsvare løsninger på problemer med argumenter. Her spiller selvorganisering og evne til å jobbe i team en stor rolle – spesielt i tverrfaglig sammenheng. Dette gjør studentene i stand til å vurdere sine evner og selvstendig reflektere over sine evner til å organisere og ta beslutninger og bruke disse under veiledning.

Samlet sett er studiet i nærings- og miljørett derfor et attraktivt alternativ til det «tradisjonelle» jusstudiet ved universitetene.

Studiet er supplert med tilleggskvalifikasjoner - og det er dette som skiller det fra "tradisjonelle" jusstudier ved universiteter - som undervisning i bedriftsledelse, som er avgjørende for å forstå forretningsjuss. I tillegg er det grundig fremmedspråkopplæring som tar hensyn til næringslivets internasjonale natur og undervisning i ytterligere nøkkelkvalifikasjoner gjennom kommunikasjonsopplæring, presentasjoner, gruppearbeid og veiledninger. Fremmedspråksopplæringen kan suppleres med anskaffelse av et "International Law"-sertifikat. Videre er det mulig å tilbringe et semester i utlandet ved en av våre samarbeidsskoler eller å delta i (internasjonale) praksisrelaterte prosjekter.

Ideelle studenter

Opptak

Stipend og finansiering

Rangeringer

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål